Kız İsteme istemeye geldiler detaylı anlatım:)

dududada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
835
293
133
selamlar kızlaaaaaaaaaaaar :)

cumartesi günü istemeye geldiler beni.

ayrıntılar şöyle:

saat 8 de çağırmıştık ama 9a çeyrek kala geldiler. babam çok gerildi onları beklerken neden geç kaldılar diye. son yarım saat evde çok gergin bi hava vardı. bekle bekle gelmiyolar bir türlü. dayanamadım mesaj attım sevdiğime meğersem çok trafik varmış bizim evin orda. neyse dedim ona da ufak bi trip attım. sonradan öğrendim ki kaynımla eltim çok bekletmiş o yüzden geç kalmışlar. bizimki de abisine bağırmış. yani iki aile de ayrı ayrı gerilmiş meğersem.

sonunda geldiler beklerken nerdeyse 1 paket sigara içmişim. ağzımın içi çamur gibi. neyse geldiler hemen kapıya koştuk. başta kv ile kp girdi. sonra sevdiğim, kaynım ve eltim. hepsi şık şık giyinmiş, sevdiğimin elinde çiçek kocaman beyaz orkideler lilyumlar ve güller. aşık oldum çiçeğime. eltimin elinde de pelit çikolatam. aldım hemen koydum televizyon sehpasının üstüne.

biz bir sürü yemek hazırladık sofra kurduk meğersem yemeğe gelineceğinden haberi yokmuş onların. benim sevdiğimle aramda yanlış anlaşılma olmuş. tok gelmelerine rağmen yine de oturdular masaya yediler bir şeyler. o kısmı pek içime sinmedi çünkü.

yemek esnasında ben hiç oturmadım. çünkü annem tembih etmişti sen oturmıycaksın hem servise yardım ediceksin diye. sizde de öyle oluyo mu kızlar? gelin oturmaz mı? çok acaip bişey çünkü ben kendimi çok garip hissettim.

yemekten sonra oturuldu salonda, kp babamdan istedi beni. babamda önce anneme baktı sonra bana baktı; "ee biz de vericez napalım" dedi. yani çok kolay verdi. sevdiğim de ertesi gün söyledi, baban çok kolay verdi seni bana diye. ben de sinir oldum tabi.

sonra kalktım çikolatayı ikram ettim herkese, kalktım kahveyi yaptım. herkese bir sevdiğime ayrı yaptım. ama nasılllllllllll tuzu basmışım içinee anlatamam. içti garibim napsın. herkeste gülüşmeler. sen bikaç bardak daha su iç demeler vs.

yavrum bütün kahveyi bitirmiş dibine kkadar sonradan baktım tadına offf offf ben tek yudumla illet ettim o nasıl içti yazık :)

sonra da kalkıp gittiler işte. o kadar hazırlandık o kadar bekledik 2 saat oturup gittiler... :)

25 mayısta da söz - nişan birlikte olucak kızlarrr
o detayları da vericem size :)

Hayırlı olsunnn Çok güzel bir heyecan ve mutluluktur eminimm ben daha şimdiden heyecanlanıyorum çünküü

Herşey gönlünce olsun canımm

Allah tamamına erdirsin inşallah mutluluk masalının devamını bekliyoruz

Ayy ne güzel yaa allah tamamına erdirsin canım darısı bizlerin başına inşallllaaahh
Çok sağol valla şu yemek isteme işini nası yapıcaz diye dert ediyodum bende bizde öyle yaparız demekki ama bizde nişanda birlikte olucak

aynen canım hiç dert etme su gibi akıp gidiyomul hakkaten bizim de nişan var cumartesi günü evde onun da derdi bambaşka bakalım inşallah her şey gönlümüzce olur hepimizin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…