- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Çok güzel bi konu tebrikler canım..Ben de bu konularda acayip meraklıyımdır ..Secret benim de hayata bakışımı değiştiren bir kitaptır.....Boşluğa düştüğümde veya hayata bağlılığımı yaşama sevincimi kaybettiğimi hissettiğimde bi daha okurum...Uzun zamandır bunalımda sayılırdım hayat koşturmacası ve iyice karamsar olmaya başladım artık silkinip kendime gelmem gerekiyordu hem kitaba başladım hem de böyle topikleri takip ediyorum çok şükür....
Zaman zaman çok güzel kullanıyorum zaman zaman da boşveriyorum bu yöntemi ama artık karar verdim yaşam stili haline getirmeye....Mış gibi yapmak çok işe yarıyor evet...Ama doğru istekler için....Örneğin yasak aşk yaşadığınız kişiyle evlenmeyi dilemek çok da doğru olmaz herhalde....
Zaman zaman çok güzel kullanıyorum zaman zaman da boşveriyorum bu yöntemi ama artık karar verdim yaşam stili haline getirmeye....Mış gibi yapmak çok işe yarıyor evet...Ama doğru istekler için....Örneğin yasak aşk yaşadığınız kişiyle evlenmeyi dilemek çok da doğru olmaz herhalde....