• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemediğimiz akraba , arkadaş vs sosyal medyadan silmek?

Şu sıralar çokça yaptığım işlem. Görmekten keyif almadığım, hoşuma gitmeyen, artık görüşmediğim insanları sosyal medya hesabımdan çıkarıyorum ve çok rahatladım. Eksikliklerini bile hissetmiyorum. Kimleri çıkardığımı bile hatırlamıyorum şu an 😀😀

Sosyal medya kullanmıyorum hepsini kapattım. Sadece astroloji takip ettiğim sayfalar için fake hesap var o kadar. Kim nerde kimle ne yapıyor haberim yok. Böyle çok mutluyum

Benim akrabalar için ayrı sosyal medya hesabım var ya, diğer hesabımdan haberleri yok. :KK45:

Nick kullandığım bir Instagram hesabim var sadece bakarım ne var ne yok diye kimse ekli değildir. Face zaten kullanmam benim tek aktif olduğum kk bdv var kafam rahat. Eşim de asla ailesini face hesabına kabul etmez o yuzden kafamız rahat

Kabul etmek istemediğimi akraba arkadaş fark etmez kabul etmiyorum,silmek istiyorsam siliyorum. Yüzsüzlük yapıp '' kız istek attım kabul etmedin veya sildin mi bizi''diye soruyorlar evet öyle uygun gördüm diyorum :D

Öz kardeşim beni instaya kabul etmiyor sen gelmişsin akrabadan bahsediyorsun😂😂😂
Valla siz nasil bi ablasiniz bilmiyorum ama bende kendi ablami hayatimdan cikarttim. Rehberimden dahi sildim. Kafam rahat huzurluyum 😁 belki böyle bisey mi acaba diye düşündüm

Hikayeleri gizliyorum onlara. Görmek istemiyorsam da sessize al diyorum hikaye ve paylaştıklarını görmüyorum tavsiye ederim.

Valla siz nasil bi ablasiniz bilmiyorum ama bende kendi ablami hayatimdan cikarttim. Rehberimden dahi sildim. Kafam rahat huzurluyum 😁 belki böyle bisey mi acaba diye düşündüm
Erkek arkadaşıyla resimler koymuş haberini aldım. Kardeşimden on yaş büyüğüm ve rehber bir ablayım, her işine koşmuşum , küçüklen bakmışım. Ona kızıp sil diyeceğim özeline gireceğim için istemiyor. Ama siz çok kötü kalpli çıktınız net.

Hanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?
Ben direk engelliyorum kimse gormuyo kimseyi gormuyorum🤭🙈

Çok radikal bir şekilde siliyorum. Hatta direkt eklemeyin akraba kabul etmiyorum da diyorum. Fake hesap açıp yine de istek atan bile var 🤦🏼‍♀️ bu nasıl çılgınca bir merak anlamış değilim

Sosyal medyama eş dost arkadaş eklemiyorum diyebilirim üç beş tane karışmıştır o kadar

Erkek arkadaşıyla resimler koymuş haberini aldım. Kardeşimden on yaş büyüğüm ve rehber bir ablayım, her işine koşmuşum , küçüklen bakmışım. Ona kızıp sil diyeceğim özeline gireceğim için istemiyor. Ama siz çok kötü kalpli çıktınız net.
Hımm sizinki cok farklı bir durummus ama.
Bizimki cok daha farklı bir durum ve tabi detayını bilmediginiz icin böyle dusunmenize bisey diyemem. Ben ablamdan gördüğüm surekli zararlar konusunda bu kararı aldım. Sizinkide boyle bi durum mu acaba diye düşündüm. Cok kötü kalbimi nasil gordunuz bi mesajda ask olsun :)

Ben cok yoğun calisan biriyim. Zaten telefonu elime anca gece alabiliyorum. Onda da neden sevmediğim insanlardan sevmediğim bilgiler alayim ki?
Ya da az sevdiğim bir arkadasimin hic gormeyecegim bebeginin her santimetrekaresini neden ezberleyeyim? Neden ilgimi çekmeyen iki sevgilinin vicik vicikligina maruz kalayim? Uyumadan once kaliteli icerikler ya da sevdigim seyler görmek benim de hakkim.
O yüzden gecenlerde "beni kim silmis" uygulamalarindan birini indirdim. Hatir icin takiplestigin insanlar olur ya. Once beni takip etmeyen ve benim takipten hoslanmadigim insanlari sildim.
Sonra zamaninda bir sebeple eklediğim ama artik bana hitap etmeyen ya da bribirinin ayni populer sayfalari.. sonra tum paylasimlari birbirin ayni olan - sıkıcı hayati olan az sevdigim insanlari biir biir sildim.
Su an 180 kisi takip ediyorum. Sayfa olmayanlarin neredeyse hepsi arkadasim. Iclerinden takip etmekten zevk almadigim halde yakin is cevresinden (mesela ayni oda) oldugu icin ya da sıkıcı hesabi olmasina ragmen kiymet verdigim arkadasim oldugu icin - eskilerden/ baska sehirlerden kalma arkadasim olup sirf hayatinin belli basli anlarina mudahil olmak icin silmedigim kisiler de var. Ama bu hali ile bile guzel.
Bence sen de sil gitsin

Hanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?
Umrumda bile olmuyo.Direk siliyorum.Uzerınede engel koyuyorum.Negatıf enerjı aldıgım kımse eklı degıl.

1ci kuralim net siyasi görüşüm uymuyorsa engellerim ki cogu akrabamida engelledim 2.her ota boka yorum yazan yengeler sürek li takipte onlarida engelledim he ben öyle yüzlerine hesabım yok diyen tiplerden degilim direk görüşünden hoslanmadim sildim herlafa maydonozsun dedim sildim kendimi seviyorum ♥️♥️♥️👌👌👌👌

Bence silin ben öyle yapıyorum, isteyen istediği kadar alınabilir 😂

Hatta sırf tanışıyoruz diye ekleyenleri de kabul etmem, illa kendimi yakın hissetmem lazım veya iletişim kurmak istemem lazım o zaman kabul eder veya ben eklerim.

Deli etmek isteyip görünce sinir olduklarımı da sessize alırım 😉

bi hesap daha açın ordan takip edin kullanmayın o hesabı. diğer hesaptan da engelleyin. oldu ki gördüler eski hesabını şifresini unuttum diyin

Valla sadece eşimin ailesine kıl olduğumdan onlar hariç herkes olabilir benim için dert değil zamanında eşimin babasının abime görümcemin bana attığı ekleme talebini sildim sosyal medyada olsa gereksizlere lüzum yok ne düşünürlerse düşünsünler tın.

Ben sosyal medya kullanmıyorum.
Kafam çok rahat..
Zaten görüşmek istediğim kişilerle görüşüyorum.
Tabi bunu herkes yapmak istemeyebilir.
Benim kafam rahat onun için kullanmıyorum.
Sevmedigim sırf uzaktan dıdısının bilmemnesi diye kimseyi takip etmek zorunda olmamak çok özgürleştirici..

Back