- 30 Ocak 2016
- 734
- 1.314
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa bu çok mantıklıymışBenim akrabalar için ayrı sosyal medya hesabım var ya, diğer hesabımdan haberleri yok.
Valla siz nasil bi ablasiniz bilmiyorum ama bende kendi ablami hayatimdan cikarttim. Rehberimden dahi sildim. Kafam rahat huzurluyum belki böyle bisey mi acaba diye düşündümÖz kardeşim beni instaya kabul etmiyor sen gelmişsin akrabadan bahsediyorsun
Erkek arkadaşıyla resimler koymuş haberini aldım. Kardeşimden on yaş büyüğüm ve rehber bir ablayım, her işine koşmuşum , küçüklen bakmışım. Ona kızıp sil diyeceğim özeline gireceğim için istemiyor. Ama siz çok kötü kalpli çıktınız net.Valla siz nasil bi ablasiniz bilmiyorum ama bende kendi ablami hayatimdan cikarttim. Rehberimden dahi sildim. Kafam rahat huzurluyum belki böyle bisey mi acaba diye düşündüm
Ben direk engelliyorum kimse gormuyo kimseyi gormuyorumHanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?
Hımm sizinki cok farklı bir durummus ama.Erkek arkadaşıyla resimler koymuş haberini aldım. Kardeşimden on yaş büyüğüm ve rehber bir ablayım, her işine koşmuşum , küçüklen bakmışım. Ona kızıp sil diyeceğim özeline gireceğim için istemiyor. Ama siz çok kötü kalpli çıktınız net.
Umrumda bile olmuyo.Direk siliyorum.Uzerınede engel koyuyorum.Negatıf enerjı aldıgım kımse eklı degıl.Hanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?
1ci kuralim net siyasi görüşüm uymuyorsa engellerim ki cogu akrabamida engelledim 2.her ota boka yorum yazan yengeler sürek li takipte onlarida engelledim he ben öyle yüzlerine hesabım yok diyen tiplerden degilim direk görüşünden hoslanmadim sildim herlafa maydonozsun dedim sildim kendimi seviyorumHanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?
Valla sadece eşimin ailesine kıl olduğumdan onlar hariç herkes olabilir benim için dert değil zamanında eşimin babasının abime görümcemin bana attığı ekleme talebini sildim sosyal medyada olsa gereksizlere lüzum yok ne düşünürlerse düşünsünler tın.Hanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?
Ben sosyal medya kullanmıyorum.Hanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?