• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemediğimiz akraba , arkadaş vs sosyal medyadan silmek?

Sipser

2025 te bekliyorum o halde seni ♥️
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.059
1.426
333
Hanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?

Çıkarıyorum artık acımıyorum. Gerçek hayatımda değeri ve yeri olmayana sosyal medyada da yer yok bende artık! Samimiyetsiz beğenmeler yorumlar.. hiç de çocukça değil. Aksine dürüstçe.

Bu işleri çok ciddiye alıp aile savaşı çıkaran tipler var. Silmiyorum engellemiyorum ama görmezden geliyorum. Açıkçası akraba takımını da o kadar umursamıyorum.

Siliyorum, silemiyorsam sessize alıyorum, gönderilerimi gizliyorum.

Anında çıkarım takipten.

Hanımlar merhaba , hepimizin bildiği gibi sosyal medyada bolca vakit geçiriyoruz .. tabi oralarda akraba eş dost herkes var .. gündelik hayatta kırıldığım , gücendiğim anlar , insanlar oluyor ve hali ile bir şey yokmuş gibi yaşantılarını takip etmek , ya da takip edilmek istemiyorum .. cıksam, çıkarsam çocukça ya da gereksiz oluyor belki de yapılması gereken budur bilemedim .. sizler napıyorsunuz böyle durumlarda ?
Engelleyip yada takipten çıkıp başımı ağrıtacağıma hesabı sessize alıyorum yada kısıtlama getiriyorum

Ben açıkçası silmem kimseyi engellemem de hani öyle sapık, rahatsız eden olmadıkça

Neden yapayım ki?

Aksine her gördüğümde alışayım ki önemini yitirsin o insan gözümde

Duyarsızlaşayım zamanla

Bu işleri çok ciddiye alıp aile savaşı çıkaran tipler var. Silmiyorum engellemiyorum ama görmezden geliyorum. Açıkçası akraba takımını da o kadar umursamıyorum.
Evet tamda bunu demek istemiştim evet benim için önemsiz çıkarım bir daha görmem ama ... bir anda olmadık yerden bir sürü mevzusu dönüyor çok mühimmiş gibi .. sonrada böylesi basit bir mevzuda yer alınca kendimi kötü hissediyorum ..

Aktif olarak instagram kullanıyorum

Söyle yaptım,

Bir story paylaştım,
Çok fazla vakit aldığını düşündüğüm icin herkesi takipten çıkıyorum, bundan böyle sadece ihtiyacım olan hesapları takip edeceğim, teşekkürler🤗

Ve herkesi takipten çıktım.
0
Sonra zamanla eksikliğini hissettiklerimi ekledim.1 yılı geçti bunu yapalı.
Listem yine çöp.
Ama eskisi kadar vakit geçirmiyorum :)

Aman ne dusuncem direk siliyorum..
Koca tarafi daha cok silinik tabii

Yakın zamanda benzer bir konu açmıştım
Çok eski ve yakın bir arkadaşıma kırıldım ve aramızda bir tartışma olmadan sessizce görüşmeme kararı aldık. 1 yıl kadar oldu, her storye bakıyor fakat beğeni falan yok :)
saçma geliyor konuşmadığın kişiyi takip etmek. Şimdilik sessize aldım yani storylerine bakmıyorum, biraz daha geçsin engellicem sanırım.

Valla birkaç kere annemin teyzeleri anneannem sosyal medya kullanmadığı için benim dedikodumu anneanneme yapmışlardı; hayır kötü birşey bilmedikleri birşey de değil: Eşimle çıkmışız evlilik yıldönümümüzdü yemeğin yanında bir kadeh birşey içiyorduk öyle foto koymuşuz. Yok efendm bunlar neden içermiş neden öyle foto koyarlarmış, yanlış anlaşılırmış yahu koskoca evli kadınım sonuçta yanımda eşim var size ne yani dmi? İşte ben de anneanemden onu duyduktan sonra akrabaymış vs dinlemedim tekeer teker hepsini engelledim üşenmedim. Haberleri de var hani, ben engelledim sizi dedim. Aaa biz naptık ki diyolar bir de kötü birşey demedik diyolar☺️ Gerekiyorsa Engelleyeceksin yapacak birşey yok.

Back
X