• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemede yüzük takmak ?

burcak_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
410
110
103
Merhaba kızlar. Bu yaza hem nişan hem düğün düşünüyoruz inşallah . Vaktimiz az olduğu için ben nişan konusunda kararsızım. Temmuzda isteme olsun diye konuşuyoruz erkek arkadaşımla. Agustosta da düğün. Arada çok az bir vakit olacak. O yüzden acaba nişan hiç yapmasam, isteme günü aile arası bir yüzük taksak nasıl olur ? Abes mi kaçar karar veremiyorum. Erkek tarafı bize 5-6 saat uzak bir şehirde. Hem onların sürekli gidip gelmesi sıkıntı olur, hem de büyük bir nişan yapacaksam ona harcayacağım enerjiyi ve parayı bir ay sonra yapacağım kına ve düğüne harcarim diye düşünüyorum. Aradaki zaman az olmasa sıkıntı yok, nişan vs. İçin çok hevesim vardı normalde.Ama şimdi gerek yok diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum. İsteme günü çekirdek aileler arası bir yüzük taksak uygun olur mu. Düşüncelerinize çok ihtiyacım varr

Şimdi şöyle iki aile birbirini tanıyor mu kesin olacak mı bu iş. İsteme ile düğün arası çok kısa değil mi? Eğer tanışmalar olup hazırlıklar devam ediyorsa istemeyi bi tık kalabalık tutarsınız büyükler de gelir yüzük de takılır. Ama temmuz isteme ağustos düğün çok kısa geldi bana.

Daha önceye cekemeyiz maalesef bı tek yaz tatilimiz var tatil olarak başka izin yok. 2 aylık bir zaman dilimine sığdırmam gerekiyor. Nişan yapmadan istemede yüzük takılsa sadece olmaz mı

Daha önceye cekemeyiz maalesef bı tek yaz tatilimiz var tatil olarak başka izin yok. 2 aylık bir zaman dilimine sığdırmam gerekiyor. Nişan yapmadan istemede yüzük takılsa sadece olmaz mı

Bence olur. Hevesin var dediğiniz için demiştim. Bir de aileler net mi yani o noktada.

Bence olur. Hevesin var dediğiniz için demiştim. Bir de aileler net mi yani o noktada.

Aileler daha tanışmadı ama temmuza kadar tanışma olacak. Haziran sonu falan inşallah o da. Ama şimdiden biz kendimize göre plan oluşturup ailelere öyle bildirmek istiyoruz. Yani aileler de karşı çıkmaz bizim fikrimize diye düşünüyoruz :)
Peki sadece yüzük mü takılmalı , pasta kesimi ya da takı vs takmalı mi erkek tarafı. Hepsini düğünde taksalar olmaz mı? Evde olacağı için çok kalabalık olmasın sadece aileler olsun istiyorum ben

Haziranda tanışma demissiniz iki ayda nasil düğün hazırlığı ev kurma vs yetişecek ben sizin yerinize endişelendim şuanda 😂

Çok kısa aralıklar vermişsiniz emin misiniz bu kadar çabuk halledebileceğinize, aileler ne diyor, hazırlıkları var mı bunları düşünmek lazım. Bir de düğün salonlarını yaz için şimdiden tutuyorlar yer bulabilir misiniz falan çok detay var düşünmeniz gereken

Zaman kısa olmuş ailelere biraz daha önce açılırsanız evlilik durumunuzu hazırlıkları öne almış olursunuz. Böyle sıkışmaz mısınız hazırlıklar için 🤔

Çok kısa nasıl hallediceksiniz her seyi bilemiyorum ama şahsen bende büyük bir nisan sevmem.
Aile ve yakın arkadaşlarımla küçük bir tören yaptım ben bu pazar. Düğünüm de yaza ama yine de böyle tercih ettim. O konuda bir sıkıntı olmaz ama en azindan eşyalarınızı önden taksitle vs alsaniz..bir anda çok zor olacak.

2 ay icinde nasıl bütün her şeyi yapabileceksiniz? Zaten ev mobilyaları 2 ayda teslim ediliyor anca. Gelinlik desen en az 2 ay gerekli ki onu seçmesi bile başlı başına stres. Ben 1 aydır geziyorum hala bulamadım. :21: :KK48:
kaldı ki daha bunun dısında bir sürü ıvır zıvır var alınması gereken.. o 2 ay icinde aileler nasıl tanısacak nasıl resmiyet ortadan kalkacak nasıl hazırlıklar yapılacak... senin icin cok zor olur bence nişan yapmana ayrı gerek yok. Bende isteme söznişan hepsini bir arada evimde yaptım ama en azından dügünle arasında 7 ay koydum. Suan dügünüme 4,5 ay kaldı. daha aileler arasında resmiyet yeni yeni kırılıyor:KK48: seni telaş etmek istemem ama 2 ayda yapılacak hazırlıklar değil bunlar

Back