Kızlar öncelikle merhaba;
Haftaya pazar günü 7 Ekim'de istemeye gelicekler ve söz kesilecek.
Söz kıyafetimi henüz almadım bu haftasonu bakıcaz inşallahbeğenirim.
Erkek arkadaşım evlenme teklifi etti ve bir tek taş pırlanta taktı şuanda onu takıyorum.
Söz için kalın alyans mı alalım ömür boyu onu kullanalım. Yoksa ince söz yüzüğümü alalım diye çok düşündük. Ben alyanstan düğüne kadar sıkılırım diye ince söz yüzüğü almakta karar kıldım.
Söz bohçası konusunda yapılsın diye kararlaştırdık karşılıklı bohçalar açılacak. Erkeğin bohçasında olması gerekenler nelerdir ?
VE söz tepsisi konusunda hiç bir fikrim yok nerden alınır? Ben gümüş bir tepsiyi kendim süsleme taraftarıyım sizce dogru bir fikir mi.
Henüz çok küşüğüm 21 yaşımdayım bu konularda hiç bir fikrim yok lütfen deneyimlerinizden bana ayrdımcı olun.
Ve merak ettiğim bir konu daha var erkek arkadaşımın annesi içinden geldiğini bana hediye almak istediğini söleyerek söz kıyafetimi alacagını belirtti. PEki biz erkeğe takım alacakmıyız sözde?
Hmm anladım. canım. Zaten söz kıyafetini kayınvalidem bana hediye olarak alacagını söyledi. Bohça istersende bohça yaparız dedi. Bende o evin tek erkek çocuğu oldugu için bende bir kez evleneceğim için herşey olsun istedim. Söz bohçasıda olsun dedim. Yapıcaz allah kısmet ederse. Zaten nişan bohçsı gibi kalabalık bi bohça olmıycak. 2 havlu gömlek kemer çorap iç çamaşırı gecelik falan.. Nişan bohçası daha kalabalık ve aile büyüklerinede hitap edicek.
Hmm anladım. canım. Zaten söz kıyafetini kayınvalidem bana hediye olarak alacagını söyledi. Bohça istersende bohça yaparız dedi. Bende o evin tek erkek çocuğu oldugu için bende bir kez evleneceğim için herşey olsun istedim. Söz bohçasıda olsun dedim. Yapıcaz allah kısmet ederse. Zaten nişan bohçsı gibi kalabalık bi bohça olmıycak. 2 havlu gömlek kemer çorap iç çamaşırı gecelik falan.. Nişan bohçası daha kalabalık ve aile büyüklerinede hitap edicek.
Sağol canım. Bohça alışverişimiz bitti elbisem hazır (ama bu paylaştıgım değil başka aldım). Şimdiki bohçada 2 hafvlu 2 başörtü 2 şal günlük gecelik takımı iç çamaşırı takımı 2'li atlet külot takımı 2'li 2 çift çetik ev terliği çorap.... bunlar var. Nişan bohçasındada bu söylediklerimin daha fazlası mesela çamaşırın 6'lı takımı geceliğin fantazi 6'lı takımı falan filan.. ve aile büyüklerinede bir kaç birşey olucak.