- 20 Eylül 2011
- 227
- 1
- 68
- Konu Sahibi kelebekelf
-
Çok güzelmiş canım hayırlı olsun,mutluluklar :))
güzelmiş canım güle güle giy :)
tebrik ederim canim yaa ins hersey gonlunce olur....
kiyafetini cok begendim bence cok uygun ama sali keske giymesen --hic sevmiyorum sal kiyafetin guzellini kapatacak
resimlerinide bekliyoruz cicim
ınsallah canım ıyı dıleklerın ıcın sagol. Cnm saldan vazgectım ne kadar cabuk karar degıstırıyorum dımı :) eve geldım denedım gercekten kotu oldu ama ustune kesın bısey bulmam lazım sadece kollarımı dırsege kadar kapatan bıseyde olabılır sevgılımın aılesı kapalı kolların kısa olmasın dedı ne yapalım bulucagız artık bıseyler :)
fikrimi söylemeden geçemeyeceğim :)
bence siyah topuklu rugan ayakkabınızın tabanı kırmızı olsun, elbisenin altına çok yakışır..
mutluluklar dilerim :)
fikrimi söylemeden geçemeyeceğim :)
bence siyah topuklu rugan ayakkabınızın tabanı kırmızı olsun, elbisenin altına çok yakışır..
mutluluklar dilerim :)
canım elbisen çok hoş bende haftaya isteniyorum daha henüz elbise almadım. arayışada geçmedim. hafta içi bi gün çıkıcam
çabuk kararlar verdiim için sanırım 1 günde halledebilirim.
benim erkek arkadaşmın ailesi kapalı olduğu için dizimin hemen üstünde ve kolları en az yarım kol olan bi elbise almak istiyorum.
birde topuklu beni endişelendiriyor yani tak tak die ses çıkarıcak acaba babet mi giysem.
sen ne giyiyorsun ayağına canım?
Canım çok şık bi elbise çok beğendim
üzerine mutlaka bi şey alman gerekiyorsa aynı renk kumaştan uygun bi bolero alabilirsin şuan aklıma o geldi..bu arada hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?