• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme isteme-sözüm için aldığım elbisem:)

kelebekelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
227
1
68
sonunda içime sinen bir elbise alabildim. çok dolaştım çookk.benim üzerimde bu kadar kısa durmuyor dizlerimin hizasında kalıyor.kolları için aynı kumaştan şalımıda aldım. siyah çorap ve rugan yüksek topuklu ayakkabımda hazır. sıra istemede bu pazar geliyorlar çok şükürr :)) o güne ait fotolarıda yükleyeceğim....

$15.jpg

Çok güzelmiş canım hayırlı olsun,mutluluklar :))

güzelmiş canım güle güle giy :)

tesekkur ederım arkadaslar aslından bundan once bı kıyafet daha aldım ama sevgılım ondan soguttu benı beyaz gomlek lacıvert etek ama onden ıkı askısı arkaya dogru gecıyor arkadan capraz ılıklenıyor oyle bıseydı.ama soguyunca tekrar aratısa gırdım ve bunu buldum. Bu arada pazar gunu degıl cumartesı gelıyorlar aksam degısıklık yaptık cok heyecanlıyım dua edın guzel gecsın ne olurr

tebrik ederim canim yaa ins hersey gonlunce olur....

kiyafetini cok begendim bence cok uygun ama sali keske giymesen --hic sevmiyorum sal kiyafetin guzellini kapatacak:50:

resimlerinide bekliyoruz cicim:34::34:

tebrik ederim canim yaa ins hersey gonlunce olur....

kiyafetini cok begendim bence cok uygun ama sali keske giymesen --hic sevmiyorum sal kiyafetin guzellini kapatacak:50:

resimlerinide bekliyoruz cicim:34::34:

ınsallah canım ıyı dıleklerın ıcın sagol. Cnm saldan vazgectım ne kadar cabuk karar degıstırıyorum dımı :) eve geldım denedım gercekten kotu oldu ama ustune kesın bısey bulmam lazım sadece kollarımı dırsege kadar kapatan bıseyde olabılır sevgılımın aılesı kapalı kolların kısa olmasın dedı ne yapalım bulucagız artık bıseyler :)

ınsallah canım ıyı dıleklerın ıcın sagol. Cnm saldan vazgectım ne kadar cabuk karar degıstırıyorum dımı :) eve geldım denedım gercekten kotu oldu ama ustune kesın bısey bulmam lazım sadece kollarımı dırsege kadar kapatan bıseyde olabılır sevgılımın aılesı kapalı kolların kısa olmasın dedı ne yapalım bulucagız artık bıseyler :)

canim ben kapali degilim ama normalde sifir kol giyinmem.. boyle kiyafet giyeceksem ya ayni kumastan kol diktiririm yada icine cok ince badi giyerim... kollu cokda guzel oluyo bence...:16: ama saldan vazgecmene sevindim:34:

canım elbisen çok hoş bende haftaya isteniyorum daha henüz elbise almadım. arayışada geçmedim. hafta içi bi gün çıkıcam
çabuk kararlar verdiim için sanırım 1 günde halledebilirim.
benim erkek arkadaşmın ailesi kapalı olduğu için dizimin hemen üstünde ve kolları en az yarım kol olan bi elbise almak istiyorum.
birde topuklu beni endişelendiriyor yani tak tak die ses çıkarıcak acaba babet mi giysem.
sen ne giyiyorsun ayağına canım? :nazar:

Canım çok şık bi elbise çok beğendim :46:
üzerine mutlaka bi şey alman gerekiyorsa aynı renk kumaştan uygun bi bolero alabilirsin şuan aklıma o geldi..bu arada hayırlı olsun :21:

fikrimi söylemeden geçemeyeceğim :)

bence siyah topuklu rugan ayakkabınızın tabanı kırmızı olsun, elbisenin altına çok yakışır..

mutluluklar dilerim :)

canım elbisen çok hoş bende haftaya isteniyorum daha henüz elbise almadım. arayışada geçmedim. hafta içi bi gün çıkıcam
çabuk kararlar verdiim için sanırım 1 günde halledebilirim.
benim erkek arkadaşmın ailesi kapalı olduğu için dizimin hemen üstünde ve kolları en az yarım kol olan bi elbise almak istiyorum.
birde topuklu beni endişelendiriyor yani tak tak die ses çıkarıcak acaba babet mi giysem.
sen ne giyiyorsun ayağına canım? :nazar:

çok sağol canım ben cumartesi istendim çok heyecanlıydım. bende elbise için çok dolaştım çünkü benimde sözlümün ailesi kapalı hem dizlerde hem kollu guzel bir elbise bulmak cok zor oyuzdende ben bu siyah elbiseyi aldım ustunede arkası dantelli dirseklerimde olan bir hırka aldım bolaro tarzında kısa şık bir hırkaydı geyette uyumlu oldum elbisemi herkes çok beğendi.topuklu daha gösterişli oluyor kesınlıkle topuklu gıy tak tak olmadı bende canım. rugan sıyah topuklu bir ayakkabı giydim ben.uc saat boyunca ayaktaydım ama biraz tabanlarım agırdı okadar oda gecenın sonunda :))

Canım çok şık bi elbise çok beğendim :46:
üzerine mutlaka bi şey alman gerekiyorsa aynı renk kumaştan uygun bi bolero alabilirsin şuan aklıma o geldi..bu arada hayırlı olsun :21:

teşekkürler canım bende bolero tarzında hırka aldım zor oldu ama buldum uygun bir tane....

tebrik ederim tekrar:16::16: canim resimlerini paylassana merak ettim ayakabi ve bolero ile nasil gorundugunu:16::16: allah devamini getirir ins:nazar:

Tebrikler Nilüfer, ayrıca geçmiş olsun o gün heyecandan sakarlık gibi gereksiz aksilikler de olabiliyor :)
Elbiseni çok beğendim, şık...

Back