- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
-
- Konu Sahibi RebelAngel
Canım cevabın için çok sağolbizimde geçen gün oldu hem isteme hem söz. tek taş almıştı evlilik teklifi ettiğinde zaten onu takmıyordum bir gün önce ona geri verdim o akşam onu taktı. kimsede niye söz yüzüğü almadı falan filan demedikuyumculara sordum söz yüzüğü artık satılmıyor gençler tek taş alıyorlar dedi bizde almadık tekrardan söz yüzüğü
ben de aynı böyle yapıcam hiç sıkıntı yapma bence çok güzel düşünmüşsün işteCanım cevabın için çok sağol
Bende aynı şekilde düşünüyordum, tek taşı normalde de takıyorum aslında ama bi gün önce versem sözde taksalar sorun olmaz herhalde :)
Arkadaşlar selam,
Bizde 6 yıllık ilişkimizde ilk adımı 03.10.2015 tarihinde atacağız inşallah.
Söz ve nişan evde olacak.
İsteme+söz 3 ekimde nişanda kasım başı gibi olacak
Sizce sözde söz yüzüğü alınmasına gerek var mı? Sözde yalnızca tektaş ve söz bileziği takılır alyanslar da nişanda takılır diye düşünüyorum.
E nişanda sözden 1 ay sonra olacak nasılsa.
Tekrar yüzük almaya gerek var mıdır bilmiyorum kafam öyle karışık ki.
Bu durumu yaşayan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Şimdiden çok sağolun
Evet öyle olacaktır.benim aklıma takılan birşey var ben sözle nişanı aynı zamanda düşünüyorum farklı şehirlerde olduğumuz için peki bana hem evlenme teklifinde alacağı yüzük hem de alyans ikisi bir mi takılacak valla kafam karıştı benim
benim aklıma takılan birşey var ben sözle nişanı aynı zamanda düşünüyorum farklı şehirlerde olduğumuz için peki bana hem evlenme teklifinde alacağı yüzük hem de alyans ikisi bir mi takılacak valla kafam karıştı benim
sözle nişanı ayrı ayrı yapmayacağınız için evet. benim fikrimce, istemeden hemen sonra damat adayına söyle onun hediyesi yüzüğü taksın. sonra da nişan kurdelesini kesecek kişi de alyanslarınızı.
güzel fikir bu. peki bunu herkesin önünde yapacak değil mi ?
hmm çok teşekkür ederim cevaplarınız için aklımda ki soru işaretleri gidiyor yavaş yavaş çok heyecanlı birşeymiş nasıl olacak nasıl biticek diye :)