Nişan isteme söz nişan hepsi bi arada lütfen yardım :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

elyaeyll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
13
2
36
çok heyecanlıyım nasıl anlatacağımı bilmiyorum o yüzden kurduğum devrik cümleleri falan mazur görün lütfen :) dün yakın bir kız arkadaşımla buluşuyacağımızı zannederek gittiğim cafede 5 yıllık erkek arkadaşımı gördüm şok oldum (çünkü kendisi başka bi şehirde ben başka bi şehirde yaşıyorum aramızda 12 saat mesafe var ) Elinde kocaman bir buket krizantemle çıktı karşıma ben nasıl yani sen nerden çıktın derken çıkardı yüzüğü benimle evlenir misin dedi ağlamaktan konuşamadım zangır zangır titredim heyecandan 5 yıl göğüs gerdiğimiz zorluklardan dolayı bu günlere gelebildiğimize inanamadım yaşadığım anın gerçekliğine inanamadım sardı beni titremekten cevap verememiştim tekrar sordu bi ömrü benimle geçirir misin evet dedim ama kendi sesimi zar zor duydum hangi dünyadaydım nerdeydim bilmiyorum taktı yüzüğü parmağıma havalara uçtum.
Şimdi gelelim asıl konuya şubat ayında istemeye gelecekler. 1 hafta izni var erkek arkadaşımın 2 gün yol dersek isteme söz nişan hepsi 5 günde olacak . Olacakta nasıl olacak hiç bilmiyorum yardımınıza fikrinize çok ihtiyacım var nişan alışverişinde siz neler aldınız bizim pek vaktimiz olmadığı için ben sadece nişanda giyeceğim kıyafet ve ayakkabıyı aldırmayı düşünüyorum diğer alışverişi düğün zamanı yapsak çok mu abes olur bide malum uzaktan gelecekler uzaktan istemeye gelen arkadaşlar ne yaptılar damadın ailesi onlarda mı otelde falan mı kaldı gelin ve damat bohçasını sonradan yapsak olurmu siz neler aldınız bohçalara .... bende soru çok lütfen cevap verin kızlaaaaaaaaaaaaaaar

Bizimki de ayrı şehirlerdi. isteme söz nişan aynı günde oldu. Çünkü insanları tekrar tekrar getirmek zor oluyor. Bir de düğünü var çünkü. Bana annesinin hazırladığı tüm çeyizleri getirdiler. Ama sözde gelende bana kişisel pek bir şey yoktu içinde. Sadece çeyiz. Bir de nişan kıyafet ve ayakkabımı eşim almıştı. Biz de bir ay sonra iadei ziyarete gittik. Erkek bohçası ve aile bireylerine hediyeler götürdük. Erkeklere gömlek çamaşır kadınlara ipek eşarp, annesine eşarp bluz terlik gibi. Erkek bohçasına valiz içinde temel şeyler işte çamaşır pijama havlular cüzdan kemer seti kravat gömlek terlik traş parfüm vs. Düğün bohçası kadar ağır değildi ama boş gidilmesin diye yine bayağı aldık. Bu stresli şeylerin bir arada olması ayrı şehirler için daha iyi oluyor bence. Aynı şehir olsa kolay da bütün bu stresler bir günde oluyor bitiyor, en temizi... :) Bir de gelin kısmına alışveriş işi dışardan gelen aileyle o beş gün içinde yapmanız çok sıkışık olur. Düğün öncesi alışverişi de daha uygun buluyorum. Sindire sindire yaparsınız müstakbel eşinizle... :)

Bu arada hayırlı olsun, mutluluklar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…