Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri isteme-söz-nişan bir arada olacak, veee nişan kıyafeti seçimim =)) (yorum sizden)

Sade olmuş, güzel..
Benim de kafamda bu tarz bir elbise vardı ama abiye alıp çıktım dükkandan..
Pişman mıyım, evvveeet..

evde olacak nişan için çok uygun bence.beğendim sade ve şık görünüyor hem sonrasında kullanabileceğin bir şey.nişanın hayırlı olsun.

Sade olmuş, güzel..
Benim de kafamda bu tarz bir elbise vardı ama abiye alıp çıktım dükkandan..
Pişman mıyım, evvveeet..
kısmetten öteye yol yok derler ya o hesap. hayırlı olsun sennde kıyafetin

tripoli35
evde olacak nişan için çok uygun bence.beğendim sade ve şık görünüyor hem sonrasında kullanabileceğin bir şey.nişanın hayırlı olsun.
teşekkür ederim canım

cnm bence güzel bir tercih yapmissin evde olacaksa. rengi gercekten nikah icin uygun olur diye düsünüyorum baska renkte olabilirdi. ama bence güzel

söz için fena değil ama nişan için yeterli değil bence sonuçta bu elbise çok yere giderken giyebilir biraz daha özenli özel birşey olması gerekir bence benimde söz nişan bir olacak evde olacak ama ben abiye tarzı ağır birşey giymek istiyorum ev nişanında abiye giyen arkadaşlarım vardı çünkü.sırf nişanım sözüm evde olacak diye basit bir elbise giymek zorunda değilim bence nişanı salonda yapanların çok basit elbise giydiklerini biliyorum neden evde abiye giyilmesin sonuçta nişanda bir kere oluyor nişanımda abiye giymicemde ne giycem özel günümde öyle basit bir elbiseyle yeterli olmaz bana bence.

Son düzenleme:
Bence ne nişan için ne de vücudunuz için uygun bir elbise değil.
Bir kere açık renk seçerek fazlalıklarınızı daha çok ortaya çıkarmışsınız. Onun dışında nişan bu, daha bir renkli olmak iyi olurdu. Nikah elbisesi gibi aşırı sade ve iddiasız görünüyor. Beğenmedim.

Son düzenleme:

ben abiyeden hoşlanmıyorum. zaten evdeki ısrarlara rağmen nişan ile istemeyi bir arada o yüzden yapıyorum. sanırım bir 5 sene daha abiyeden hoşlanmam. Kardeşimin düğününe giyerim artık. o zmana fikrim değişir umarım teşşekkür ederim

nişan değil. isteme olacak, peşine yüzük takılacak. ailesi, ailem ve benim için en uygun elbise buydu.
36 bedenim. ayrıca şuan terzide daraltma yapılıyor. fazlalıklarım (varsa) onlarla ben mutluyum
sen daha güzellerini giyersin inşallah.

36 beden misin :26:
daraltma mı yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…