• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri isteme-söz-nişan bir arada olacak, veee nişan kıyafeti seçimim =)) (yorum sizden)

Sade olmuş, güzel..
Benim de kafamda bu tarz bir elbise vardı ama abiye alıp çıktım dükkandan..
Pişman mıyım, evvveeet.. :ssz:

evde olacak nişan için çok uygun bence.beğendim sade ve şık görünüyor hem sonrasında kullanabileceğin bir şey.nişanın hayırlı olsun.

Sade olmuş, güzel..
Benim de kafamda bu tarz bir elbise vardı ama abiye alıp çıktım dükkandan..
Pişman mıyım, evvveeet.. :ssz:
kısmetten öteye yol yok derler ya o hesap. hayırlı olsun sennde kıyafetin

tripoli35
evde olacak nişan için çok uygun bence.beğendim sade ve şık görünüyor hem sonrasında kullanabileceğin bir şey.nişanın hayırlı olsun.
teşekkür ederim canım :34:

aslında haklısınız sade. Acaba çok mu sade oldu :26:
ama sadelikten yanayım. abiye giymekten hoşlanmıyorum. zaten yakıştırmıyorum da kendime.
ısrarlar üzerene bir kaç tane denedim ama evde yapılacak bir nişan için abiye ile gezmek bana çok komik geliyor.
ayrıca öncesinde isteme de olacak. :26: :26:
ayyy bilemedim şimdi yanlış mı ettim. :44:

cnm bence güzel bir tercih yapmissin evde olacaksa. rengi gercekten nikah icin uygun olur diye düsünüyorum baska renkte olabilirdi. ama bence güzel :34:

söz için fena değil ama nişan için yeterli değil bence sonuçta bu elbise çok yere giderken giyebilir biraz daha özenli özel birşey olması gerekir bence benimde söz nişan bir olacak evde olacak ama ben abiye tarzı ağır birşey giymek istiyorum ev nişanında abiye giyen arkadaşlarım vardı çünkü.sırf nişanım sözüm evde olacak diye basit bir elbise giymek zorunda değilim bence nişanı salonda yapanların çok basit elbise giydiklerini biliyorum neden evde abiye giyilmesin sonuçta nişanda bir kere oluyor nişanımda abiye giymicemde ne giycem özel günümde öyle basit bir elbiseyle yeterli olmaz bana bence.

Son düzenleme:
Bence ne nişan için ne de vücudunuz için uygun bir elbise değil.
Bir kere açık renk seçerek fazlalıklarınızı daha çok ortaya çıkarmışsınız. Onun dışında nişan bu, daha bir renkli olmak iyi olurdu. Nikah elbisesi gibi aşırı sade ve iddiasız görünüyor. Beğenmedim.

Son düzenleme:
söz için fena değil ama nişan için yeterli değil bence sonuçta bu elbise çok yere giderken giyebilir biraz daha özenli özel birşey olması gerekir bence benimde söz nişan bir olacak evde olacak ama ben abiye tarzı ağır birşey giymek istiyorum ev nişanında abiye giyen arkadaşlarım vardı çünkü.sırf nişanım sözüm evde olacak diye basit bir elbise giymek zorunda değilim bence nişanı salonda yapanların çok basit elbise giydiklerini biliyorum neden evde abiye giyilmesin sonuçta nişanda bir kere oluyor nişanımda abiye giymicemde ne giycem özel günümde öyle basit bir elbiseyle yeterli olmaz bana bence.

ben abiyeden hoşlanmıyorum. zaten evdeki ısrarlara rağmen nişan ile istemeyi bir arada o yüzden yapıyorum. sanırım bir 5 sene daha abiyeden hoşlanmam. Kardeşimin düğününe giyerim artık. o zmana fikrim değişir umarım :1: teşşekkür ederim

Bence ne nişan için ne de vücudunuz için uygun bir elbise değil.
Bir kere açık renk seçerek fazlalıklarınızı daha çok ortaya çıkarmışsınız. Onun dışında nişan bu, daha bir renkli olmak iyi olurdu. Nikah elbisesi gibi aşırı sade ve iddiasız görünüyor. Beğenmedim.

nişan değil. isteme olacak, peşine yüzük takılacak. ailesi, ailem ve benim için en uygun elbise buydu.
36 bedenim. ayrıca şuan terzide daraltma yapılıyor. fazlalıklarım (varsa) onlarla ben mutluyum :34:
sen daha güzellerini giyersin inşallah. :34:

ben abiyeden hoşlanmıyorum. zaten evdeki ısrarlara rağmen nişan ile istemeyi bir arada o yüzden yapıyorum. sanırım bir 5 sene daha abiyeden hoşlanmam. Kardeşimin düğününe giyerim artık. o zmana fikrim değişir umarım :1: teşşekkür ederim

nişan değil. isteme olacak, peşine yüzük takılacak. ailesi, ailem ve benim için en uygun elbise buydu.
36 bedenim. ayrıca şuan terzide daraltma yapılıyor. fazlalıklarım (varsa) onlarla ben mutluyum :34:
sen daha güzellerini giyersin inşallah. :34:

36 beden misin :26:
daraltma mı yapılıyor :53:

Back