Eki Görüntüle 444158 Eki Görüntüle 444158
benimde söz nişan bir arada olmuştu ve ekleyebildiysem böyle bir elbise giydim. Boyu gözükmüyo ama diz üstünde bir elbise birde çok belli olmasada kalın saten ve biraz parlıyo kumaşı, belki fikir verir daha araştırıyorsan
ben çok beğendim.. gayet şık, evde abiye olmaz zaten... hem bi de isteme de o gün olacaksa isteme sırasında, kahveleri tutarken filan abiye bir elbiseyle komik olur bence.. ipekyol di mi elbisen? styleboom un blogunda son post unda da vardı bu isteme söz elbisesi olarak, orada da bayılmıştım zaten buna :)
LoadedGun
sovr86 kullanıcısından alıntı
Eklenti 444158Eklenti 444158
benimde söz nişan bir arada olmuştu ve ekleyebildiysem böyle bir elbise giydim. Boyu gözükmüyo ama diz üstünde bir elbise birde çok belli olmasada kalın saten ve biraz parlıyo kumaşı, belki fikir verir daha araştırıyorsan
nişan da bi arada olacagı için böyle bişey giymelisin :)
evde nişano lucaksa gayetde abiye olur canım :) Nişan sonuçta isteme ve söz olsa neyse. Kahveleri tutarken abiye giymekle ne alakası varya :)ben çok beğendim.. gayet şık, evde abiye olmaz zaten... hem bi de isteme de o gün olacaksa isteme sırasında, kahveleri tutarken filan abiye bir elbiseyle komik olur bence.. ipekyol di mi elbisen? styleboom un blogunda son post unda da vardı bu isteme söz elbisesi olarak, orada da bayılmıştım zaten buna :)
Valla ev veya dışarda eglenceli bi nişanda olsa ben hep sadeliği tercih ederdim o yüzden begendimm..Vucud yapınızdada kötü durmamıs bence gayet uygun ev için..Hayırlı olsun tekrar tekrar.. :)ahh kızlar ahhhh 8 temmuzdaki nişanım için (isteme-söz-nişan için) kıyafet arayışımı cuma günü itibari ile başlatıp pazar günü sonlandırdım.
dikkatli arkadaşlar biliyordur, yaklaşık üç hafta önce iş yerinde ufak bir kaza geçirdim ve 3 haftadır evde yatıyordum. bunun birbuçuk haftası alçılıydı. tabi diğer zaman diliminde de haraketsiz bir şekildeydim. verdiğim yağları geri aldığımı cuma günü ilk kabinden çıkışımda fark ettim. meğer 3 kilo almışım tartı öyle diyor
öncelikle çok stresliydi, cuma günü bursaya gittim ve terminale çok yakın olan avm ye giriş yaptım.ikisi beyaz biri pudramsı üç elbise denedim. pudra elbiseyi hiçbirşey bulamazsam almaya karar verdim ve çıktım mağazadan. elbiselerden biri bu ;
Eki Görüntüle 441901 (Beyaz olanı)
bunun bedeni büyük olduğu için pek beğenmemiştim. (pudrayı katalogta bulamadım)
pudra var nasılsa rahatlıklığı ile ctesiye gözlerimi açtım ve elbise arayışıma çıktım.
amannnnnn, bir günde kaç alışveriş merkezi gezdim,kaç mağazaya girdim kaç elbise denedim inan hatırlamıyorum
bir ara acaba terzi mi arasam ben diye düşünmeye başlamıştım.
neyse bir başka bir avm deki ilk girdiğim markaya rast geldim. belki başka modeller vardır umudu ile etrafta dolaşırken, erkek arkadaşım şu beyazı gene giysene ben hatırlamıyorum dedi. kırmadım giydim. meğer bedenime göre olunca ne de güzel duruyormuş elbise dedimtamam buldum hadi alalım demeye kalmadan kadın demez mi ki onda indirim yok. bütün dünyam başıma yıkıldı. bir elbiseye o kdar para veremem ben. nerde yaşıyoruz. çılgınlık bu. vs vs diyerek çıktım mağazadan. bütün ikna çabaları boşuna çıktı.
sonrasında bir kaç yer dha gezdikten sonra
en son forever new da bir elbise denerken afakanlar bastı beni,terden elbise yapıştı üstüme ne aşa ne yukarı iniyor derken sonunda bastım çığılığı teyze kurtar beni diye =)) kabin görevlisi neolduğunu şaşırdı :)))) sağolsunlar beni acilen eve götürdüler
sıkıldım terledim acıktım napayımmmm
o akşam erkek arkadaşım teyzem ve eniştem beni ikna ettiler o elbiseyi almaya.
bitmedi gittiğimde bir elbise daha gördüm. (insan açken neleri gözden kaçırıyor demekki )
işte bu;
Eki Görüntüle 441911
bana sanki biraz daha orta yaş gibi geldiği için ve omuzları tamamen tülden olduğundan baya açık geliyordu bana o yüzden tercihimi beyazdan yaptım...
ve o kadar para verilir mi diyen ben o kadar verdik yani :26:
işte elbisem ; ilk fotoğrafta bulunanın üstümdeki hali yani
Eki Görüntüle 441897 (kabinde çekildiğim için kötü duruyor biraz)
normale döndüğümde sanırım daha iyi olacak =)
umarım beğenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?