Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri isteme-söz-nişan bir arada olacak, veee nişan kıyafeti seçimim =)) (yorum sizden)

bskn

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
6.749
3.471
373
38
ahh kızlar ahhhh 8 temmuzdaki nişanım için (isteme-söz-nişan için) kıyafet arayışımı cuma günü itibari ile başlatıp pazar günü sonlandırdım.
dikkatli arkadaşlar biliyordur, yaklaşık üç hafta önce iş yerinde ufak bir kaza geçirdim ve 3 haftadır evde yatıyordum. bunun birbuçuk haftası alçılıydı. tabi diğer zaman diliminde de haraketsiz bir şekildeydim. verdiğim yağları geri aldığımı cuma günü ilk kabinden çıkışımda fark ettim. meğer 3 kilo almışım tartı öyle diyor
öncelikle çok stresliydi, cuma günü bursaya gittim ve terminale çok yakın olan avm ye giriş yaptım.ikisi beyaz biri pudramsı üç elbise denedim. pudra elbiseyi hiçbirşey bulamazsam almaya karar verdim ve çıktım mağazadan. elbiselerden biri bu ;

(Beyaz olanı)

bunun bedeni büyük olduğu için pek beğenmemiştim. (pudrayı katalogta bulamadım)

pudra var nasılsa rahatlıklığı ile ctesiye gözlerimi açtım ve elbise arayışıma çıktım.
amannnnnn, bir günde kaç alışveriş merkezi gezdim,kaç mağazaya girdim kaç elbise denedim inan hatırlamıyorum
bir ara acaba terzi mi arasam ben diye düşünmeye başlamıştım.

neyse bir başka bir avm deki ilk girdiğim markaya rast geldim. belki başka modeller vardır umudu ile etrafta dolaşırken, erkek arkadaşım şu beyazı gene giysene ben hatırlamıyorum dedi. kırmadım giydim. meğer bedenime göre olunca ne de güzel duruyormuş elbise dedim tamam buldum hadi alalım demeye kalmadan kadın demez mi ki onda indirim yok. bütün dünyam başıma yıkıldı. bir elbiseye o kdar para veremem ben. nerde yaşıyoruz. çılgınlık bu. vs vs diyerek çıktım mağazadan. bütün ikna çabaları boşuna çıktı.
sonrasında bir kaç yer dha gezdikten sonra
en son forever new da bir elbise denerken afakanlar bastı beni,terden elbise yapıştı üstüme ne aşa ne yukarı iniyor derken sonunda bastım çığılığı teyze kurtar beni diye =)) kabin görevlisi neolduğunu şaşırdı :)))) sağolsunlar beni acilen eve götürdüler
sıkıldım terledim acıktım napayımmmm

o akşam erkek arkadaşım teyzem ve eniştem beni ikna ettiler o elbiseyi almaya.

bitmedi gittiğimde bir elbise daha gördüm. (insan açken neleri gözden kaçırıyor demekki )
işte bu;

bana sanki biraz daha orta yaş gibi geldiği için ve omuzları tamamen tülden olduğundan baya açık geliyordu bana o yüzden tercihimi beyazdan yaptım...
ve o kadar para verilir mi diyen ben o kadar verdik yani :26:

işte elbisem ; ilk fotoğrafta bulunanın üstümdeki hali yani

(kabinde çekildiğim için kötü duruyor biraz)
normale döndüğümde sanırım daha iyi olacak =)
umarım beğenirsiniz.

Eklentiler

• $182804_10150938785416827_1103745146_n.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
daha farklı bi elbise terch edebilirsin bence ayrıca nişan yapılmıycaksa bana çok basit geldi bu elbiseler
mutluluklar dilerim

Nişan için sade bulum sanki daha nikah tarzı bir elbse bu canım :) Ama senin içine sindiyse Allah tamamına erdirsin mutluluklar

aslında haklısınız sade. Acaba çok mu sade oldu :26:
ama sadelikten yanayım. abiye giymekten hoşlanmıyorum. zaten yakıştırmıyorum da kendime.
ısrarlar üzerene bir kaç tane denedim ama evde yapılacak bir nişan için abiye ile gezmek bana çok komik geliyor.
ayrıca öncesinde isteme de olacak. :26: :26:
ayyy bilemedim şimdi yanlış mı ettim. :44:

bende nişan söz isteme bir arada olsun diyorum bizimkiler kabul etmiyo keşke olsa....
neyse konuya geleyim... elbise bence de çok sade... uzun biraz da hareketli birşey olabilir diye düşünüyorum...
mutluluklarrrrr......

sade ama evde olacak sonuçta bence abartmaya gerek yok..
bu elbise gayet yerinde bi seçim olmuş...

canım bende çok sade buldum:18: senin düşüncen onemli tabi ama hani evdede olsa daha şık hoş bişeyler bulabilirsin diye düşünüyorum

sade olsun diye paraladım kendimi. şimdi de acaba çok mu sade diye dşünmeden edemiyorum
ama olsun ben çok sevdim elbisemi, evde aile arasında olacak sonuçta

ya ayrıca eklediğim resimlerden birini kaldırmıştım onu silemiyorum bir türlü. en altta eklenmiş rresimler diye duruyor. nasıl silebilirim kiiiii :44: :44:

benimde söz nişan bir arada olmuştu ve ekleyebildiysem böyle bir elbise giydim. Boyu gözükmüyo ama diz üstünde bir elbise birde çok belli olmasada kalın saten ve biraz parlıyo kumaşı, belki fikir verir daha araştırıyorsan

ben çok beğendim.. gayet şık, evde abiye olmaz zaten... hem bi de isteme de o gün olacaksa isteme sırasında, kahveleri tutarken filan abiye bir elbiseyle komik olur bence.. ipekyol di mi elbisen? styleboom un blogunda son post unda da vardı bu isteme söz elbisesi olarak, orada da bayılmıştım zaten buna :)

teşekkür ederim. evet ipekyol. bir tek bunu beğenebildim
romanda da çok sık ve sade güzel elbiseler vardı ama benim üst bedenim biraz kısa o yüzden hep pot durdu. bel tam kalçama iniyordu, terzilik işini kaldırmayacak kumaşlardandı. ya saten ya çok tül. güvenemedim. zaten aklıma bu yer etmiş demekki

bu tarz satenler üste oturduğu için çok tuhaf bir şekil alıyor bende. milletin kalçası taşar, belinde yağlar taşar, veya sütyen arkasında etler çıkar
ama benim kuşum çıkıyor
hııhıııııı yanlış okumuyorsun bacaklarım da ince değil halbuki ama belli oluyor.
kabinden çıkamadım, teyzem inanmadı hatta o girdi baktı kahkahayı patlattı

evde nişano lucaksa gayetde abiye olur canım :) Nişan sonuçta isteme ve söz olsa neyse. Kahveleri tutarken abiye giymekle ne alakası varya :)

isteme,söz,nşan bir arada demişsin, muhtemelen kalabalık olucaksınız ve yine büyük bir ihtimal herkese kahvesini sen dağıtamıcaksın, Zaten kahveyi pişirip eline vericekler ilk postayı ve nişanlının kahvesini vericeksin. Geri kalanını hallediyorlar zatn. Bir kere kahve dağıtmaktan başka işin de olmuycak . Yani kahveymiş,evdeymiş takmayarak içinden geleni giy derim.

Benimde evde olmuştu, abiye tarzı bende istemedim. Fakat resimde çok belli değil güzel ve sade duruyor. tatlım Forever New da bulamadın mı? orada çok güzel elbiseler olduğunu düşünüyorum içine sinmediyse, daha var nişanına, biraz daha bak derim ben

fotoğraflardaki elbise gayet güzel ama söz,nişan için nedense ben bukadar açık tonları uygun bulmuyorum. çünkü zaten düğünde gelinlik mecburen beyaz olacak bari nişanda biraz daha renkli giyilsin diye düşünüyorum yani bu elbisenin başka bir rengi olsa süper bence ama tabi senin kararın senin zevkin şimdiden mutluluklar dilerim

rengi ve modeli nişana uygun değil. bence uzun giymelisin ve daha canlı renkler olmalı.

Valla ev veya dışarda eglenceli bi nişanda olsa ben hep sadeliği tercih ederdim o yüzden begendimm..Vucud yapınızdada kötü durmamıs bence gayet uygun ev için..Hayırlı olsun tekrar tekrar.. :)

teşekkür ederim smgibo. bende sadelikten yanyım sürekli. beğenmene sevindim.
içime sindi aslında. annemler hala görmedi elbiseyi. o yüzden biraz tedirginlğim var.

forever new e baktım. ama en son elbisenin üstümdem zorla çıktığını hatırlıyrum. sıcak olduğu için yapışmıştı elbise =)
bir kaç elbiseyi beğendim aslında ama çok kısaydı bir tanesi. diğeri de dekoltesi bana fazlaydı. o yüzden tercih etmedim.
hem benim ailem hem de onun ailesi çok dekolteli giymemi istemezler, biraz da bulamama sıkıntım ondan oldu sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…