• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi isteme söz aynı gün olur mu

Aileler tanışmıyorsa istemeden birkaç gün önce tanışsınlar sonra isteme+söz olsun, aynelyakin yaşanmıştır :34:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, aynı durum bizdede var...

erkek arkadaşım kocam olucak kişi, bana dün telefonda dediki...
canım dedi, istemeye geldiğinizde yüzüklerimizide taksak nasıl olur gibisinden.. dedi
bende aileme sorayım dedim..
sonra düşündüm ve yarrım saat sonra kendisine dedim ki
Ayrı ayrı olsa daha güzel olmaz mı ..
bana verdiği cevap ise şu oldu...

dedi tabıkı guzel olur ama gelmısken takalım yuzuklerımızı ıkımız ıcınde masraf olmasın ekstradan, şöyle birşey ki ailelerimizden büyüklerimiz vakti zamanından tanışıklar...
durum bu oluncada yüzükleri takalım istedi..
Ama masraf olmasın deyince benim gücüme gitti...
Masraf etmekten mi kaçınıyor acaba ? diye düşünmeden edemedim...
Aileme soracağımı söyledim ama sormadan kendisine böyle birşeyi ailem kabul etmiyor gelsinler tanışalım dediler dedim .. istesinler düşüneceklerini söyleyeceklermiş dedim :S
acaba hatamı yaptım ?

Masraftan kaçınmak nedir... Gerçektende Art niyet olmadan mı söyledi acaba :S

Kızlar merhaba, aynı durum bizdede var...

erkek arkadaşım kocam olucak kişi, bana dün telefonda dediki...
canım dedi, istemeye geldiğinizde yüzüklerimizide taksak nasıl olur gibisinden.. dedi
bende aileme sorayım dedim..
sonra düşündüm ve yarrım saat sonra kendisine dedim ki
Ayrı ayrı olsa daha güzel olmaz mı ..
bana verdiği cevap ise şu oldu...

dedi tabıkı guzel olur ama gelmısken takalım yuzuklerımızı ıkımız ıcınde masraf olmasın ekstradan, şöyle birşey ki ailelerimizden büyüklerimiz vakti zamanından tanışıklar...
durum bu oluncada yüzükleri takalım istedi..
Ama masraf olmasın deyince benim gücüme gitti...
Masraf etmekten mi kaçınıyor acaba ? diye düşünmeden edemedim...
Aileme soracağımı söyledim ama sormadan kendisine böyle birşeyi ailem kabul etmiyor gelsinler tanışalım dediler dedim .. istesinler düşüneceklerini söyleyeceklermiş dedim :S
acaba hatamı yaptım ?

Masraftan kaçınmak nedir... Gerçektende Art niyet olmadan mı söyledi acaba :S

Keşke ailenle paylaşıp öyle haber verseydin erkek arkadaşına, masraftan kaçmak degil en akıllıca olanı söylemiş burdaki çoğu konuyu oku bak hepimiz nerdeyse aynı şekilde yapıyoruz , benim erkek arkadaşım böyle bişey söylediginde çok hoşuma gitmişti benim sonuçta ayrı şehirlerdeyiz ve yapacağımız her masraf bize yük daha nişandan sonra başlıyor asıl masraflar inan bana kötü bişey dememiş nefsine yenik düşme :34:

şahsen bende bu tip konularda aşırı masraf yapılmasına karşıyım.. sade bir yüzük takılır.. sade bir nikah.. nişana düğüne harcayacağın parayla balayını doya doya yapmalı insan :) elalemi mutlu etmektense kendini mutlu et değil mi ama :) ALLAH nasip ederse bana ben böyle isterdim:) kuru bir yüzük olsun ardından da hemen sade nikah :) yeterki hayırlı huzurlu bir evlilik olsun balayı güzel olsun gerisi boş:).. şatafat gereksiz be sevgili hanımlar:) abartmayın parayı kendinize harcayın:) sevgiyle mutlulukla kalın......

benim de isteme söz bir arada oldu. çünkü 20 saatlik uzaklıktaydık. ama 6 ay sonra da nişan oldu. 1 sene sonrada düğün. hemen olmadı yani. babam tanışmada hemen verdi ve söz takıldı.sen tanımışsın uygun görmüşsün biz tamam deriz dedi. ki öncesinde olurmu öle tanışır tanışmaz kız mı verilir derdi:)

benimde isteme söz nişan hepsi bir arada oldu..Güzel de oldu...
Nişandan öncede tanışma olmuştu...

orta yol bulunduktan sonra olur tabı nıye olmasın ama senın ailen öle istemıyor gıtsınler gelsınler nolcakkı bu işler bıraz emekle oluyor .siz kız tarfı oalrk annenlerıj bunu istemesı böle dusunmesı cok normal canım arkadasının ailesıde bunu hoş karsılamalı

Back