Kız İsteme İsteme için hazırlıklar

Yüzük tepsini hazırla süsle
Nişan söz birarada gibiyse hediyleik verebilirsin
Geleceklere tabaklara koyması kolay yiyecekler hazırlayın kurabiyeler kek sarma vs gibi

Yüzük tepsini hazırla süsle
Nişan söz birarada gibiyse hediyleik verebilirsin
Geleceklere tabaklara koyması kolay yiyecekler hazırlayın kurabiyeler kek sarma vs gibi
evet nişan söz bir arada olucak sarma poğoça kek rus salatası yapıcaz yüzük tepsisi de hazır hediyelik şeker yaptrıyorum sipariş verdim çok heyecanlıyım o gün elim ayağıma dolaşmaz umarım

evet nişan söz bir arada olucak sarma poğoça kek rus salatası yapıcaz yüzük tepsisi de hazır hediyelik şeker yaptrıyorum sipariş verdim çok heyecanlıyım o gün elim ayağıma dolaşmaz umarım
Hayırlı olsun simdiden :)
Annem kücük sekerlerin icine kücük paralar koyup paketleyip üstümüzden atmıstı bereket getirsin diye

Hayırlı olsun. Masaya dekor yapabilirsin, isminizi koydurabilirsin, tül, balon, çiçek ya da şamdan ile süsleyebilirsin. (Söz nişan da aynı gün olacaksa)

Gelecek kişi sayısına göre önceden konu komşudan sandalye, ek sehpa temin etmekte fayda olabilir.

Kahve yanı lokumu unutma.
Bir de şık bir söz pastası yaptırabilirsin

Hayırlı olsun simdiden :)
Annem kücük sekerlerin icine kücük paralar koyup paketleyip üstümüzden atmıstı bereket getirsin diye
Teşekkürler hazırlıkları yaptık şimdi heyecanla yarını bekliyorum pasta sipariş verdik o ve şekerler yarın sabah çıkacak diğer şeyler hazır

sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz cumartesi günü istemeye gelecekler neler yapmalıyız nasıl olmalı
Valla ben gösterişten uzak sade bişey yaptım isteme ve nişan birlikte yaptık onlar çok güzel çiçek ve çikolatalarını almışlar. Yüzükler ve takı seti de var tabi. Biz de büyük servis tabaklarına hoş sunumla yemekler hazırladık . Ben yeni nesil süslü masalar hazirlamadim. Çok yakın bi arkadaşım benim için pasta yaptırmış sürpriz oldu. ben kendime hoş bi elbise aldım o heyecanla kahveleri ben yapamazdım abimin eşine attım o görevi . Bu arada ev çok kalabalıktı ben sadece kendi anne babama eşimin anne babasına ve eşime kahve götürdüm diğerlerine de abimin eşi götürdü . Zaten çok kısa sürdü ailem de onaylayinca ben ve eşim el öptük sonra yüzükler takıldı onların getirdiği çikolata ikram edildi bizim hazırladığımız yemek ve pastalar ikram edildi sonra bitti zaten .:) Şehir dışından geldikleri için ve kalabalık olduğu için yemek şarttı . Ben çok lüks gösterişli şeylerden hoşlanmıyorum . Ekonomimizi süse ve gösterişe harcamak istemedim

Yemek ne ıkram ettınız acaba? kac kısılerdı? Sızmı yaptınız bryerlemı anlastınız yemek ıcın

Yemek ne ıkram ettınız acaba? kac kısılerdı? Sızmı yaptınız bryerlemı anlastınız yemek ıcın
Biz yaptık sarma iki çeşit börek tatlı vs baya çoktu ama inanın hiç hatırlamıyorum komşularımız da çok yardımcı oldular sizin durumunuz neye el veriyorsa öyle bir tabak yapın

Tebrik ederim, ben de böyle düşünürüm. Zaten öyle de yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…