çok kapalı bence,zevk meselesi ...ben tercih etmezdim siyah iyi asil bir renk ama bu elbise ııı ıııhhhh olmamış...
çok kapalı bence,zevk meselesi ...ben tercih etmezdim siyah iyi asil bir renk ama bu elbise ııı ıııhhhh olmamış...[/QUeb
ben bunu beğendim..teşekkür ederim
katılıyorum.. bana da kapalı geldi yani siyah iyi hoş ama keşke renklendiricek bi detay hareket katıcak bişeyi olsaydı
tanışamada renkli giymiştim canım o yüzden siyah tercih ettim..
yanlış anladın rengine bişey demedim ama çok kapkara geldi gözüme hiç bi çarpıcılığı yok mesela beline renkli bi kemer taksaydın belki daha hoş dururdu yine de zevk meselesidir
tebrik ederim buarada :) Allah tamamına erdirsin canım
teşekkür ederim canım..ama resimden belli olmuyo küpürlüydü heryeri başka bişey bozardı yani..yorumun için saol
cok teşekkür ederim canım ümraniyeden aldım elbisemi istediğin bu tarzsa cok sayıda böyle kıyafet var beğendiğine sevindim...ben cok begendim elbiseni.. ben sevmiyorum dekolteyi fazla.. boyu tam benim istedigim ama bi türlü bulamadıgım gibi..
gipür detayı belli olmuyo ama eminm güzel olmustur severim öle danteli gipürü..
nereden aldın?
bide Allah tamamına erdirsin inşallah
Öncelikle hayırlı olsun
renk konusunda sıkıntı yok ama elbisenin duruşu çok sıradan geldi bana,güpür olsa da muhakkak bir detay eklemelisin diye düşünüyorum,güzel bir kemer olabilir ya da uzun hoş bir kolye...Benim tercihim çok çok farklı olurdu...
senin içine sinmişse sorun yok doğrudur tam anlaşılmıyor.
saçların da dikkatimi çekmedi değil :)
saçlarım uzun canım belime geliyo servis yaparken hep önüme gelditoplasamıydım diye düşündüm sonra
ben cok begendim,gupurlu oldugu icin sade ama hos.Belindeki pileler ayriyetten guzel durmus. Bence cok tatli hanim hanimcik olmussun. Tebrik ederim allah tamamina erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?