Kendime çok kızıyorum bu konuda neden tanımadan etmeden böyle bir işe kalkıştım ama oldu bir kere. İçindekileri ona söyledi bana karşı kötü bir şey yapmadığını hamurunun bozuk olmadığını soyluyor ama ne yapacagimi şaşırdım kuruntu mu acabaİlk defa böyle bir şey hissediyorum , güven problemi olmayan bir insanım diyerek aslında herşeyi söylüyorsun ...
Vardır beyninin , kalbinin bir bildiği .. güven olmazsa sevgi de saygı da oluşmaz
Yaklaşık 3 hafta oluyor. Bu durum benden önce olduğu için pek müdahale edemiyorum. Ama nedense ilk defa birine karşı güvensizlik var içimdeŞimdi ne kadarlık ilişkiniz?
Bence her erkek açık hesaplara bakar gizli saklı falan ama o hesapları takip edip üstüne beğenen insandaki cesaret beni korkutur ve güven vermez.
Başkaları bu hesapları takip ettiğimi görebilir çekincesi yok yani hiç.
Güven zaten hemen olacak birşey değilki. 3 haftada ne kadar tanıyabilirsiniz bir insanı?Yaklaşık 3 hafta oluyor. Bu durum benden önce olduğu için pek müdahale edemiyorum. Ama nedense ilk defa birine karşı güvensizlik var içimde
Kimse ben kötüyüm demez , sende biliyorsundurKendime çok kızıyorum bu konuda neden tanımadan etmeden böyle bir işe kalkıştım ama oldu bir kere. İçindekileri ona söyledi bana karşı kötü bir şey yapmadığını hamurunun bozuk olmadığını soyluyor ama ne yapacagimi şaşırdım kuruntu mu acaba
Haklısınız bende anlam veremiyorum kendime bir anda gelişti her şey yoksa normal şartlarda benim de düşüncem sizin gibiTesadüf tanışıp 2 günde sevgili olursanız eğer bu güven sıkıntısını çekmeniz normal.
Kendinizi kandırmayın “benim asla yapmayacağım birşey” diye. Demek ki potansiyeliniz varmış bunu yapmaya.
Sağlıklı bir insan flörtten başlar tanıma evresi olur, vakit geçirilir, ortak noktalar keşfedilir yaşanılır birşeyler kendiliğinden oluşur.
Ama 2 günde sevgililik nedir yani aklım almıyor.
3 hafta olmuş bunları düşünmeniz oldukça yersiz.
Bakın 5 yıllık ilişkimde o yapmaz, ondan beklemem, o asla, asla diye diye adamın nelerini yakaladım gördüm an-la-ta-mam. Sonları yok bunun.Haklısınız bende anlam veremiyorum kendime bir anda gelişti her şey yoksa normal şartlarda benim de düşüncem sizin gibi
Yanlis dusunebilirsn yanlis davranabilirsn ama yanlis hissedemezsinArkadaşlar sevgilimle tesadüfen tanıştık ve 2 gün içinde sevgili olduk ki bu benim asla yapmayacağım bir şey tamamen şaşkınım bu duruma. Her neyse ben böyle bir stalk yapayım dedim instagramda açık saçık kızları takip ediyor ve beğenmiş zamanında ben söyleyince sildi hepsini ama bende hala güvensizlik var. Sebebini bilmiyorum. Bana karşı iyi davranıyor güzel sözler konuşuyor ama ben güvenemiyorum. Normalde asla güven problemi olmayan bir insanım ilk defa bunda böyle bir sey hissediyorum ki bana karşı kötü bir şey yapmadı. Içimden bir ses güvenmemem gerektiğini söylüyor. Ve bu güvensizliği yok edemiyorum ne yapmalıyım?
Ne yapacağız ki kime guvenecegizBakın 5 yıllık ilişkimde o yapmaz, ondan beklemem, o asla, asla diye diye adamın nelerini yakaladım gördüm an-la-ta-mam. Sonları yok bunun.
Ne yapacagimi şaşırdım resmenBir kez bu konuda sorun olusunca icinde asla gecmiyor. Bizzat tecrube ettim aylarca bekledim ve bu surede asla ters hareketini veya kiz olayini filan gormedim. Ama icine girince bu dusunceler engel olamiyosun e ufak hareketinde acaba? diyorsun, sorguluyorsun. bu sorgular daha da cok yipratiyo her iki tarafi da. sonuc kocaman bir cikmaz.