isteksizlik

suskunnn61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
1
1
1
36
Selam kizlar ben yeni üye oldum bi derdim var size sormak istedim bende cinsel isteksizlik var hic istemiyorum eşimle sürekli tartışıyorum bu yüzden. Dogumdan sonra böyle oldum benim gibi olan varmım gercekten ne yapıcagımı şaşırdım

Doğumdan sonra olabiliyormus böyle şeyler nette araştırırken okudum bende yeni evliyim ve bende de var bi insanın canı hiç mi istemez ya kocami çok seviyorum ama olmuyoo. o kadar çabalıyor ilişki sırasında ama bende tık yok nedennn :'(

bende bu duruma benzer bir durum yaşamıştım internette bu tarz sorunlarla ilgili bir çok ürün gezdim gördüm ama aralarında kararsız kalmıştım abone oldugum kanallardan birinde estrogenolit diye bir ürün duymuştum birkaç farklı satıcısı varmış videolarda biraz aşırı etkili oldugu gösterilmiş ama bende okadar göstermesede istek artışı yarattı belki kilomla ilgili olabilir diye düşündüm videosu nu izleyin bi isterseniz

....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…