- 9 Kasım 2015
- 6.034
- 10.802
Tabii yeni evliler ya dimdik ayakta göreve hazır beklemesi lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii yeni evliler ya dimdik ayakta göreve hazır beklemesi lazım
Hanımefendi 2-3 diyorsunuz hafta zaten 7 gün kaç olsun istiyorsunuz ki? Yeni evlisiniz diye sürekli tavşan gibi sevişmek zorunda mısınız?
Gece gece umarım fake bir ergen değilsinizdir.
Ve genelde haftada bir oluyor iki uc oldugu zaman cok azBenim sorunum daha yeni evli olmamız bu düzen ileriki yıllar için geçerli yani genele bakarsak simdiden böyleyse 1 yıl sonrasini düşünüyorum ben benide anlayın. Hergun canım istiyor meselesi değil benim meselem yakın olmak istiyorum ve istendigimi heycani korudugumu bilmek istiyorum hepsi bu.
Çalışmakla ne alakası var yeni evliyim ve haftada bu kadar az ilgilenilmek 10 yillik evli gibi zoruma gidiyo hepsi bu yorgun olsa bile gözü açılabilir demekki ben açamıyorum kafasina girdim artik ayrıca benimde çok yorulduğum günler oluyor kendi iş yerimizi kurduk bi iki hafta önce ara sira gidip çalışıyorum ama aksam yorgunluktan ölsem dahi ona hep enerjim oluyor hislerim yorgunluğumn onune geçiyorÇalışmıyorsunuz belli ki. Bence işe girin siz/
Seksi elbise demek sadece kırmızı anlamına gelmez. Farklı renklerde elbise ve geceliklerde seksi olabilir. Önemli olan kıyafetin model ve tasarımının seksi olmasıdır. Fındık ceviz bal vb. enerji arttırıcı şeyler yedirin eşinize.Üç aydır evliyim ve iki aydır haftada iki veya üç birlikte oluyoruz eşimin bana olan sevgisinden zerre şüphem yok bebeği gibi seviyor özeniyor herşeyime ama sexe gelince hafta içi istemiyor yorgunluktan kirmizi dar elbiseler çekici makyajlar bi ise yaramıyor cok guzelsin diyo falan ama yatağa gelince uyuyo problemi açtığımda da yemin ediyor sadece yorgunluk diye sizce benmi tahrik edemiyorum kendimi yetersiz arzulanmayan ezik bi kadın gibi hissediyorum çevremdeki yeni evli herkes kocasının çok istekli olmasından şikayetçi bu beni çokkotu hissetiriyo ensesini oksuyorum masaj yapıyorum daha neler neler ama tahrik olmuyor hafta sonu diyor
Ensesine niye öksürdüğünüz konusunda fikrim yok, şahsen kocam gelip enseme öksürse napıyosun deli der ensemi silerim.Üç aydır evliyim ve iki aydır haftada iki veya üç birlikte oluyoruz eşimin bana olan sevgisinden zerre şüphem yok bebeği gibi seviyor özeniyor herşeyime ama sexe gelince hafta içi istemiyor yorgunluktan kirmizi dar elbiseler çekici makyajlar bi ise yaramıyor cok guzelsin diyo falan ama yatağa gelince uyuyo problemi açtığımda da yemin ediyor sadece yorgunluk diye sizce benmi tahrik edemiyorum kendimi yetersiz arzulanmayan ezik bi kadın gibi hissediyorum çevremdeki yeni evli herkes kocasının çok istekli olmasından şikayetçi bu beni çokkotu hissetiriyo ensesini oksuyorum masaj yapıyorum daha neler neler ama tahrik olmuyor hafta sonu diyor
Haftada birse haklisin valla.ama olmuyor ki istediğimiz gibi.keşke olsa.hayat zaten mücadele ve acı üzerine işliyor.en az acıyı, hayal kırıklığını yaşamaya çalışıyoruz sadece.bilmem kaç küsür yaşına gelmiş adama istek yükleyemeyiz ki.neyse o.Ve genelde haftada bir oluyor iki uc oldugu zaman cok az
24 yas bilmem kaç yaş icin gayet genç benceHaftada birse haklisin valla.ama olmuyor ki istediğimiz gibi.keşke olsa.hayat zaten mücadele ve acı üzerine işliyor.en az acıyı, hayal kırıklığını yaşamaya çalışıyoruz sadece.bilmem kaç küsür yaşına gelmiş adama istek yükleyemeyiz ki.neyse o.
Bence bununla ilgili libido arttirici yiyecekler pisir evde findik fistik(tam olarak ne arttiri bilmiyorum arastir) ne varsa yedir onu uzmeden en kisa yoluÇalışmakla ne alakası var yeni evliyim ve haftada bu kadar az ilgilenilmek 10 yillik evli gibi zoruma gidiyo hepsi bu yorgun olsa bile gözü açılabilir demekki ben açamıyorum kafasina girdim artik ayrıca benimde çok yorulduğum günler oluyor kendi iş yerimizi kurduk bi iki hafta önce ara sira gidip çalışıyorum ama aksam yorgunluktan ölsem dahi ona hep enerjim oluyor hislerim yorgunluğumn onune geçiyor
Yapısı o olabilir yani.24 yas bilmem kaç yaş icin gayet genç bence
24 yaş ve yeni evli bir çift için hafta 1 az bence de, 3 aylık evlilikte böyleyse çocuk vs işin içine girdikten sonra 10-15 günde 1 e düşer gibi, yani genellikle ilerleyen yıllarda cinsellik nicelik olarak azalırken nitelik olarak artar, ama her ilişki farklıdır tabi, çokta önyargılı olmamak lazım.Ve genelde haftada bir oluyor iki uc oldugu zaman cok az