İsteksizlik bir umut

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
234
8
16
25
Daha önce defalarca konuyu açmışımdir belkide ama derdimi anlatabilecegim beni anlayabilecek kimse yok cevremde eşimin işinden kaynaklı genelde yanlizim ailemden uzak bu yaşadığım şeyi artık anlamlandiramiyorum ankisyete ama artık o kadar bikmisim ki ben yaşamak istemiyorum gerçekten ölmeyi çok isteyecek hale geldim içimdeki o isteksizlik hevesizlik kolum bile kalkmıyor ne yaşadığımı anlamıyorum bile korkular insanlarin yaşadığı şeyler bile artık beni çok korkutup etkiliyor yedi aydır yaşıyorum bu durumu ben eskiden nasıl hisediyordum iyimiydim hayatan tat alirmiydim unuttum buna hâmilelik hormonlarida ekleniyor terapiye başladım ilaç alamıyorum hiç almadim da gerçekten bu durum geçiyor mu biraz umuda ihtiyacım var o kadar boşluktayim ki yaşayanlar nasıl baş ediyorsunuz ve nasıl atlatiniz yada

Kesinlikle terapi işe yarıyor aksatmadan düzenli gidin.
Bende yaşadım, terapi, uzun yürüyüşler bana çok iyi geldi.
Sadece kendime odaklanmıştım o dönemde, düşünmeye vaktim kalmasın diye sürekli bir şeylerle uğraştım.
Umarım bulunduğunuz psikolojiden bir an önce çıkarsınız.

Sanki daha dibe batiyorum daha da yaşama isteğim bitiyor eski halime dönmek istiyorum sürekli

Sanki daha dibe batiyorum daha da yaşama isteğim bitiyor eski halime dönmek istiyorum sürekli
Anlıyorum dediğim gibi bende çok yaşadım. İlaç kullandım. Kesinlikle bir hobi edinmelisiniz işe yarıyor ama benim en büyük kurtarıcım terapist oldu

Psikolojik destek alsanız iyi olabilir . Durduk yere hiç beklenmedik anda ağlamalar oluyor mu sizde de ? Geçenlerde bende doktorla görüştüm depresyon olabilir dedi.
Ben de oluyor bu durduk yere acı bir ağlama geliyor yolda çarşıda kafede vs tutup ağlıyorum kendime engel olamıyorum

Ben de oluyor bu durduk yere acı bir ağlama geliyor yolda çarşıda kafede vs tutup ağlıyorum kendime engel olamıyorum
Doktorun önünde bile hüngür hüngür ağladım kendimi hiç bu kadar çaresiz görmemiştim. İçimize attığımız şeyler gün geliyor hiç olmadık bir anda ortaya çıkıyor. Psikolojik destek sana da iyi gelebilir umarım her şey bir an önce yoluna girer

Merhaba ilaç tedavisi iyi geldi mi peki
Merhaba.
Evet iyi geldi baya baya topladım 2-3 senedir hiçbir şeyim kalmamıştı.
Sonra bu sene yani 2-3 aydır birkaç sağlık problemi yaşıyorum ve çok ağır şimdi yeniden başladı gibi hissediyorum randevu aldım tekrar gideceğim.
Kesinlikle bir uzmandan destek alın bazen kendi başımıza bir şeyleri toparlayamıyoruz yardım almamız gerekiyor

Psikolojik destek alsanız iyi olabilir . Durduk yere hiç beklenmedik anda ağlamalar oluyor mu sizde de ? Geçenlerde bende doktorla görüştüm depresyon olabilir dedi.
Var zaten anksiyeteye bağlı depresyon gelişti hayatım bitmiş gibi hisediyorum eşime karşı olan hislerim yok olmuş terapiye başladım ikinci seansima gidecegim

Gerçekten kurtulamicam deyip sadece ölmek istiyorum doğumdan sonra kullansam iyi gelir mi ilaçlar çünkü kendimi bir kutuda sıkışmış geleceğe dair umudum bitmiş sürekli ağlayan ölünce anca kurtulacagimj düşünüyorum

Teşekkür ediyorum evet bunu son zamanlarda iyice düşünür oldum çok geçmeden yardım alacağım size de çok geçmiş olsun

İnşallah dediğiniz gibi her şey yoluna girip düzelir ,hem uzman yardımı olacak hem de hayat kader de bize artık yardım edecek teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…