Sanki daha dibe batiyorum daha da yaşama isteğim bitiyor eski halime dönmek istiyorum sürekliKesinlikle terapi işe yarıyor aksatmadan düzenli gidin.
Bende yaşadım, terapi, uzun yürüyüşler bana çok iyi geldi.
Sadece kendime odaklanmıştım o dönemde, düşünmeye vaktim kalmasın diye sürekli bir şeylerle uğraştım.
Umarım bulunduğunuz psikolojiden bir an önce çıkarsınız.
Anlıyorum dediğim gibi bende çok yaşadım. İlaç kullandım. Kesinlikle bir hobi edinmelisiniz işe yarıyor ama benim en büyük kurtarıcım terapist olduSanki daha dibe batiyorum daha da yaşama isteğim bitiyor eski halime dönmek istiyorum sürekli
İnşallah çözülür.benim de kilo sorunum var aynı haldeyim umutsuzum.
Sağol Amin İnşallahİnşallah çözülür.
Geçti yani sizinAnlıyorum dediğim gibi bende çok yaşadım. İlaç kullandım. Kesinlikle bir hobi edinmelisiniz işe yarıyor ama benim en büyük kurtarıcım terapist oldu
Geçmişti.Geçti yani sizin
Nasıl birşey sağlıklı bir insan birden neden böyle olur hiç anlamıyorumGeçmişti.
Ama bu sıra tekrarladı gibi hissediyorum bir takım sağlık problemleri ile boğuşuyorum şu anda maalesef.
Terapiste tekrar randevu aldım daha dün
Merhaba ilaç tedavisi iyi geldi mi pekiAnlıyorum dediğim gibi bende çok yaşadım. İlaç kullandım. Kesinlikle bir hobi edinmelisiniz işe yarıyor ama benim en büyük kurtarıcım terapist oldu
Psikolojik destek alsanız iyi olabilir . Durduk yere hiç beklenmedik anda ağlamalar oluyor mu sizde de ? Geçenlerde bende doktorla görüştüm depresyon olabilir dedi.Sanki daha dibe batiyorum daha da yaşama isteğim bitiyor eski halime dönmek istiyorum sürekli
Ben de oluyor bu durduk yere acı bir ağlama geliyor yolda çarşıda kafede vs tutup ağlıyorum kendime engel olamıyorumPsikolojik destek alsanız iyi olabilir . Durduk yere hiç beklenmedik anda ağlamalar oluyor mu sizde de ? Geçenlerde bende doktorla görüştüm depresyon olabilir dedi.
Doktorun önünde bile hüngür hüngür ağladım kendimi hiç bu kadar çaresiz görmemiştim. İçimize attığımız şeyler gün geliyor hiç olmadık bir anda ortaya çıkıyor. Psikolojik destek sana da iyi gelebilir umarım her şey bir an önce yoluna girerBen de oluyor bu durduk yere acı bir ağlama geliyor yolda çarşıda kafede vs tutup ağlıyorum kendime engel olamıyorum
Merhaba.Merhaba ilaç tedavisi iyi geldi mi peki
Var zaten anksiyeteye bağlı depresyon gelişti hayatım bitmiş gibi hisediyorum eşime karşı olan hislerim yok olmuş terapiye başladım ikinci seansima gidecegimPsikolojik destek alsanız iyi olabilir . Durduk yere hiç beklenmedik anda ağlamalar oluyor mu sizde de ? Geçenlerde bende doktorla görüştüm depresyon olabilir dedi.
Gerçekten kurtulamicam deyip sadece ölmek istiyorum doğumdan sonra kullansam iyi gelir mi ilaçlar çünkü kendimi bir kutuda sıkışmış geleceğe dair umudum bitmiş sürekli ağlayan ölünce anca kurtulacagimj düşünüyorumMerhaba.
Evet iyi geldi baya baya topladım 2-3 senedir hiçbir şeyim kalmamıştı.
Sonra bu sene yani 2-3 aydır birkaç sağlık problemi yaşıyorum ve çok ağır şimdi yeniden başladı gibi hissediyorum randevu aldım tekrar gideceğim.
Kesinlikle bir uzmandan destek alın bazen kendi başımıza bir şeyleri toparlayamıyoruz yardım almamız gerekiyor
Teşekkür ediyorum evet bunu son zamanlarda iyice düşünür oldum çok geçmeden yardım alacağım size de çok geçmiş olsunMerhaba.
Evet iyi geldi baya baya topladım 2-3 senedir hiçbir şeyim kalmamıştı.
Sonra bu sene yani 2-3 aydır birkaç sağlık problemi yaşıyorum ve çok ağır şimdi yeniden başladı gibi hissediyorum randevu aldım tekrar gideceğim.
Kesinlikle bir uzmandan destek alın bazen kendi başımıza bir şeyleri toparlayamıyoruz yardım almamız gerekiyor
İnşallah dediğiniz gibi her şey yoluna girip düzelir ,hem uzman yardımı olacak hem de hayat kader de bize artık yardım edecek teşekkür ediyorumDoktorun önünde bile hüngür hüngür ağladım kendimi hiç bu kadar çaresiz görmemiştim. İçimize attığımız şeyler gün geliyor hiç olmadık bir anda ortaya çıkıyor. Psikolojik destek sana da iyi gelebilir umarım her şey bir an önce yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?