Çok ağır konuşuyorsun. Ben buraya içimi döküp moral almaya geldim. Kadın olarak karşındakini anlamalısın. Hizmetçi ne demek? Benim yemeğime muhtaç değil zaten çoğu zaman dışarda zıkkımlanır.seni 2 kaşık bulgur pilavına karşılık hizmetçi tutan
Ben ağır konuşmuyorum, senin yaşadıkların ağır.Çok ağır konuşuyorsun. Ben buraya içimi döküp moral almaya geldim. Kadın olarak karşındakini anlamalısın. Hizmetçi ne demek? Benim yemeğime muhtaç değil zaten çoğu zaman dışarda zıkkımlanır.
Kocanı istemiyorsun, yemek yiyişinden bile zıkkımlanma olarak bahsediyorsun. Ağır konuşanÇok ağır konuşuyorsun. Ben buraya içimi döküp moral almaya geldim. Kadın olarak karşındakini anlamalısın. Hizmetçi ne demek? Benim yemeğime muhtaç değil zaten çoğu zaman dışarda zıkkımlanır.
17 yaşında evlendirmişler, 3 senedir evliymiş. Beyin zaten 25 yaşına kadar gelişimini tamamlamıyor, okul da okumamış, yazdıklarını anlamaması normal ama üzücü gerçekten.Ben ağır konuşmuyorum, senin yaşadıkların ağır.
Ben aslında saygı duydum, kendisini sevmeyen, kıymet vermeyen, psikolojik şiddet uygulayan bir adama nefsinin uyanmaması hala ruhen sağlıklı olduğunu, biraz öz saygısının olduğunu gösterir. Huzur insanı olduğunun göstergesi bu. Dövüşerek sevişengillerden değil demek ki.17 yaşında evlendirmişler, 3 senedir evliymiş. Beyin zaten 25 yaşına kadar gelişimini tamamlamıyor, okul da okumamış, yazdıklarını anlamaması normal ama üzücü gerçekten.
Yaşananlar ailesinin suçu. 15 yaşındayken 32 yaşında bir adamla nişanlanıyor. Ailesi fakir ve cahil. 17 yaşında çocuğa yaşatılan hayata bak. Erkek de ailesi de suçlu, Onlar nasıl talip oluyorlar, komple sübyancılar.Ben ağır konuşmuyorum, senin yaşadıkların ağır.