İsteksizim, keyifsizim, kendimi kadın gibi hiss etmiyorum,..

Klara20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2022
28
31
21
1 aydır isteksizim. Geçen postumdan bilirsiniz beni. Kocam her kavgamızda brnimle evlendiğine pişmanlığını dile getiriyor ama boşanmak istemiyor yinede. Şiddet, aldatma gibi durum yok aramızda. Aramız gergin yinede. Ama ben 1 ay faln oldu isteksizim. Bana yaklaşıyor ama isteksiz halde onunla ilişkiye giriyorum. Bende mi bi problem var yoksa onun sözlerini mi yutamyorun tam çözemedim. Güzel bakımlı alımlı bi kadınım ama 1 aydır kendimden nefret eder oldum. Eskiden böyle değildim, her gün her an onu arzuluyordum, ama son yaşananlardan sonra yanımdan geçmesini bile istemiyorum. Bu ay ara kanama da yaşadım o mu isteksizlik yarattı bilmiyorum. Etrafımdaki kadınlara bakıyorum hepsi keyifli cıvıl cıvıl libidoları tavan. Ben ise sönük haldeyim. İçimi dökkmek istedim.....

güzel olmak bakımlı olmak seksi seveceğiniz anlamına gelmez . Kendinizi keşfedin zevki öğrenin sonra ikili ilişkinizde birbirinizi tanıyın …. Bilgisiz olmak tecrübesiz olmak sekste yılların götüremediği bir eksi malesef , araştırıp kendinizi eğitin .

Hissetmiyorsun, hissettirmiyor çünkü. Sana yaklaşmaları bile hayvani, işini görüp g.tünü döndüğüne eminim. Sana psikolojik şiddet uygulayan, kendini değersiz hissettiren, seni sevmeyen, seni 2 kaşık bulgur pilavına karşılık hizmetçi tutan adamı istememen çok normal.

Şu hayatta herşey sex şehvet arzu istek olsa... O kadar aile i kavgan var kocanla 🤔
Salla gitsin kadın gibi hissettittirmiyor kocan seni ondandır

seni 2 kaşık bulgur pilavına karşılık hizmetçi tutan
Çok ağır konuşuyorsun. Ben buraya içimi döküp moral almaya geldim. Kadın olarak karşındakini anlamalısın. Hizmetçi ne demek? Benim yemeğime muhtaç değil zaten çoğu zaman dışarda zıkkımlanır.

Çok ağır konuşuyorsun. Ben buraya içimi döküp moral almaya geldim. Kadın olarak karşındakini anlamalısın. Hizmetçi ne demek? Benim yemeğime muhtaç değil zaten çoğu zaman dışarda zıkkımlanır.
Ben ağır konuşmuyorum, senin yaşadıkların ağır.

Kocanı istemiyorsun, yemek yiyişinden bile zıkkımlanma olarak bahsediyorsun. Ağır konuşan Katibin Ruhu Katibin Ruhu mu oldu şimdi? Bir oturup düşünün yaşadığınız evliliği, kocanına bakışınızı. Gerçekleri duymak sinirlendiriyor

Hataniz size bunlari soyleyen adam sirf istiyor diye onunla yatagi girmeniz, insanda biraz gurur olur.
Adam once pismanlik göstermeli özür dilemeli sizin gönlünüzü almali sonra yatagi girilmeli.

Bu ne böyle ama koca reddedilmezdi di mi böyle ögretildi

Hormonlariniza baktirin ondanda kaynaklanabilir

17 yaşında evlendirmişler, 3 senedir evliymiş. Beyin zaten 25 yaşına kadar gelişimini tamamlamıyor, okul da okumamış, yazdıklarını anlamaması normal ama üzücü gerçekten.
Ben aslında saygı duydum, kendisini sevmeyen, kıymet vermeyen, psikolojik şiddet uygulayan bir adama nefsinin uyanmaması hala ruhen sağlıklı olduğunu, biraz öz saygısının olduğunu gösterir. Huzur insanı olduğunun göstergesi bu. Dövüşerek sevişengillerden değil demek ki.

Ben ağır konuşmuyorum, senin yaşadıkların ağır.
Yaşananlar ailesinin suçu. 15 yaşındayken 32 yaşında bir adamla nişanlanıyor. Ailesi fakir ve cahil. 17 yaşında çocuğa yaşatılan hayata bak. Erkek de ailesi de suçlu, Onlar nasıl talip oluyorlar, komple sübyancılar.
Boşansın tabii ki de sahipsiz ve desteksiz olarak nasıl ayakta duracağının hesabını yapıyordur @Lacivert20 .

Ne kadar kaba yorumlar bunlar ya. umarım her şey daha iyi olur kırgınlıkların olabilir buda ister istemez uzaklaşmanıza sebep olmuş olabilir kendinize zaman ayırın eşinizle rahatsız olduğunuz konuları konuşun. ilişkiden keyif duyacağınız pozisyonlar keşfedin canınız yanıyor olabilir buda isteksizlik yapabilir