- 3 Ekim 2023
- 5
- 8
- 1
- 40
- Konu Sahibi Hatceniz16
-
Teşekkür ederim genelde ayrılın, ayrılmak için neyi bekliyorsun tarzı yorumlar görüyordum o sebeple yazmaya cesaret edemedim. Çünkü şimdiye kadar ayrılmak aklımın ucunda bile geçmedi sonuna kadar eşimin yanında olup destek olacağım. Bu sorun umarım çözülür çözülmezse de canımız sağolsun en azından hayattayızİlk defa isteksiz eşi linçlemeyeceğim adam doktora da gitmiş dara düşmüş maddi açıdan zorlanmış gönlünüzce olsun inşallah her şey
Yok düzelir zamana bırakın maddi anlamda bir çöküntü yaşamışsınız ve eşiniz üzerine düşen görevi yapmış ve doktora gitmiş kabul ederse terapi de alın inanın işin uzmanları bu sorunu çözüyorTeşekkür ederim genelde ayrılın, ayrılmak için neyi bekliyorsun tarzı yorumlar görüyordum o sebeple yazmaya cesaret edemedim. Çünkü şimdiye kadar ayrılmak aklımın ucunda bile geçmedi sonuna kadar eşimin yanında olup destek olacağım. Bu sorun umarım çözülür çözülmezse de canımız sağolsun en azından hayattayız
Ayrilik için bir sebep yokki adam doktorada gitmiş ṣu an zor bir durumdan geciyorsunuz piskolojisi bozulmuş işini kayb etmiş kolay degil bir erkek için.Inşallah duzelir sorununuz.Teşekkür ederim genelde ayrılın, ayrılmak için neyi bekliyorsun tarzı yorumlar görüyordum o sebeple yazmaya cesaret edemedim. Çünkü şimdiye kadar ayrılmak aklımın ucunda bile geçmedi sonuna kadar eşimin yanında olup destek olacağım. Bu sorun umarım çözülür çözülmezse de canımız sağolsun en azından hayattayız
Peki bu durum sizde psikolojik bir etki bıraktı mı cinsel ilişki sıklığınız ne durumda bir de yaşınız kaç? Acaba yaşımız ilerledi mi diye düşünüyorum ama sanmıyorum daha 38-39 yaşındayız devam etmeli değil miBenimki kac dr a gitti cozum yok. Anlik ilaclar disinda.cozum bulursanuz bana da yaziverin🖐
İnşallah canım yorumun için teşekkürlerAyrilik için bir sebep yokki adam doktorada gitmiş ṣu an zor bir durumdan geciyorsunuz piskolojisi bozulmuş işini kayb etmiş kolay degil bir erkek için.Inşallah duzelir sorununuz.
Ayrılacak bir durum da yok bence. Allah derdinizin çaresini versin inşallah düzelir her şeyTeşekkür ederim genelde ayrılın, ayrılmak için neyi bekliyorsun tarzı yorumlar görüyordum o sebeple yazmaya cesaret edemedim. Çünkü şimdiye kadar ayrılmak aklımın ucunda bile geçmedi sonuna kadar eşimin yanında olup destek olacağım. Bu sorun umarım çözülür çözülmezse de canımız sağolsun en azından hayattayız
iliski olayi yok en son ogluma hamile kaldim oda yarin 4 aylik olacak。 40 yasindayiz bizde esim。1 yas buyuk gec evlendik ikimizde sonrasi diyabeti cikti sinir uclari tahrip olmus sekerden denildi lazer gibi bi cihazdan 6 seanslik kur aldi onumda faydasi yok。psikolojik olarak ise kendimi evli hissetmiyorum。iki bidikla gun geciyor。 yas ile ilgisini dusunmuyorum komsum esinin iliski sikligindan rahatsiz yaslari 50 civariPeki bu durum sizde psikolojik bir etki bıraktı mı cinsel ilişki sıklığınız ne durumda bir de yaşınız kaç? Acaba yaşımız ilerledi mi diye düşünüyorum ama sanmıyorum daha 38-39 yaşındayız devam etmeli değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?