İsteksiz Koca Problemi😔

Hatceniz16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
5
8
40
Merhabalar,
Öncelikle size evliliğimden ve eşimden bahsetmek istiyorum. 2011 yılında eşimle birbirimizi severek evlendik. Bazı ailevi problemler dışında bir sıkıntımız yoktu çok da huzurlu ve güzel bir evliliğimiz vardı 2015 yılında oğlumuzu kucağımıza aldık her şey çok güzeldi ta ki 2 sene önceye kadar..
Pandeminin etkisiyle eşimin işi iyice bozuldu zaten aile şirketiydi aile ilişkileri de son yıllarda çok zayıflamıştı. Sonuç olarak şirket battı ve eşim sektör değiştirdi. İnşaat sektörüne yöneldiği günden bu yana kendisinde cinsel isteksizlik sürekli yorgunluk ve duygusallık hakim. Eski kocam bir anda yok oldu ve başka bir adama dönüştü. Cinsel hayatımız yok denecek kadar az. O istekli adam 65-70 yaşındaymış gibi davranıyor. Birbirimizi çok seviyoruz. Oğlumuz şu an bizi evde mutlu eden tek şey diyebilirim. Kendisiyle bu konuyu defalarca konuştum. Rahatsız olduğumu belirttim. Her konuştuğumda daha da özgüveni düştü ve kendini suçladıkça erektil disfonksiyon sorunu baş gösterdi. Umarım beni anlarsınız çok çaresiziz. Doktora gitti sonuç alamadı. Forumda cinsel terapistin yararlı olacağını söylemişler siz ne düşünüyorsunuz bu konuda lütfen yardımcı olun. Gerçekten zor bir durum. Allah kimseyi düşürmesin. Geçmiş geçmişte kaldı ama inanın geçmişteki huzurlu kutlu pazar kahvaltılarımızı özlüyorum. Maddi açıdan daha iyiydik eskiden ama şu anda çok şükür karnımız doyuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Eşim 38 ben 39 yaşındayım.

Şartlar sebebiyle bu hale gelmiş. Maddi olarak iyiydik seviyesinden şükür karnımız doyuyor seviyesine düşmek çok zor. Siz çalışmıyorsanız işe girin. Eve giren para artsın. Adam belli ki dara düşmüş. İş yerinde de mutsuz olabilir, mobbinge uğruyor olabilir. Bunlari da paylaşmiyorsa çok üzücü.

İlk defa isteksiz eşi linçlemeyeceğim adam doktora da gitmiş dara düşmüş maddi açıdan zorlanmış gönlünüzce olsun inşallah her şey
Teşekkür ederim genelde ayrılın, ayrılmak için neyi bekliyorsun tarzı yorumlar görüyordum o sebeple yazmaya cesaret edemedim. Çünkü şimdiye kadar ayrılmak aklımın ucunda bile geçmedi sonuna kadar eşimin yanında olup destek olacağım. Bu sorun umarım çözülür çözülmezse de canımız sağolsun en azından hayattayız

Yok düzelir zamana bırakın maddi anlamda bir çöküntü yaşamışsınız ve eşiniz üzerine düşen görevi yapmış ve doktora gitmiş kabul ederse terapi de alın inanın işin uzmanları bu sorunu çözüyor

Benimki kac dr a gitti cozum yok. Anlik ilaclar disinda.cozum bulursanuz bana da yaziverin🖐

Ayrilik için bir sebep yokki adam doktorada gitmiş ṣu an zor bir durumdan geciyorsunuz piskolojisi bozulmuş işini kayb etmiş kolay degil bir erkek için.Inşallah duzelir sorununuz.

Benimki kac dr a gitti cozum yok. Anlik ilaclar disinda.cozum bulursanuz bana da yaziverin🖐
Peki bu durum sizde psikolojik bir etki bıraktı mı cinsel ilişki sıklığınız ne durumda bir de yaşınız kaç? Acaba yaşımız ilerledi mi diye düşünüyorum ama sanmıyorum daha 38-39 yaşındayız devam etmeli değil mi

Ayrılacak bir durum da yok bence. Allah derdinizin çaresini versin inşallah düzelir her şey

Merhaba güzel insan, yukarıdaki arkadaşların yazdığı gibi, sizin de bir işe girip ek gelir yaratmanız eşinizi rahatlayatilir. Yukarıda haliniz vaktiniz iyiyken zamanla çok şükür karnımız doyuyor noktasına geldiğinizi söylemişsiniz.

Öncelikle çok nahifsiniz. Konuya yaklaşım tarzınız çok güzel. Ama bunu kabullenmek bir erkek için, hele ki evi geçindirme sorumluluğu tek başına kendinde olan bir erkek için kadına kıyasla çok daha zor olabilir. Bu durumda siz ne kadar onu hoş tutmaya çalışsanız da, onun gururu incinebilir. Bunun için sizin onu incitmeniz şart değil, kendi kendine bunu dert ediniyor, sıkıntı veriyor olabilir.

Bu noktada size tavsiyem "daha önce bir işte çalışmadığınızı" ve aile dinamiklerinizi de göz önünde bulundurarak, ev içinde yapabileceğiniz bir iş, sizin için güzel bir alternatif olabilir. Bez çantalar dikmek, çanta örmek veya ev yemekleri pişirip satmak olabilir bu işlere bir örnek oluşturabilir.

Bunu söyleme amacım iş bulma olasılığınızın düşük olması değil. Belki eşiniz başkasının yanında çalışmanıza rıza göstermeyebilir. Ya da gösterse bile, zoraki bir rıza gösterebilir. Bu da onun gururunu incitir. ( çünkü yetemiyorum gibi bir his oluşturabilir ve erkekler bunu bir gurur meselesi haline getirmeye müsaittir.) Bu nedenle, onun açısından en nahif nasıl halledilebilir diye yaklaşıyorum olaya.

Bu arada, sizi hiç tanımıyorum. Ama o kadar güzel bir eşsiniz ki :) Allah herkese sizin gibi bir yol arkadaşı nasip etsin. Heekesin karısından/ kocasından şikayet ettiği bir çağda, o kadar yapıcı bir tavır içindesiniz ki, insanın sizin gibi bir eşi oldu mu, sırtı bir daha yere gelmez. Allah sizden razı olsun, zevceliğinizi makbul bulsun inşallah.

Göğsünüzde ki ağırlık kalksın, içinizdeki sıkıntılar hafiflesin diye sizin için dua edeceğim. Şimdi ben daha önce hiç tanımadığım ama eşine karşı örnek bir tavır sergileyen bu kadına, hayranlıkla dolu bir anne şefkati besliyorum. :)

En kısa sürede feraha kavuşmanız temennisi ile...

Eşinizin durumu psikolojik de olabilir bunun için terapi şart ama doktora gitti derken neler yapıldı mesela eşimde de bı dönem aynı sorun vardı çocuk istiyorduk ve sadece yumurtlama zamanında bile bu yüzden tartisirdik varikosel olduğunu öğrendik ki bu konuda daha önce doktora gittik bı sıkıntı yok dediler şükür iyi bir doktora denk geldik testosteron seviyesi çok düşmüş ve kilosuda olunca biraz östrojen hormonu artmıştı tabi buda isteksizlik yapıyor ameliyat oldu hormonları normale döndü sorun yok şükür böyle bir sorunda olabilir belki diye anlatmak istedim.

iliski olayi yok en son ogluma hamile kaldim oda yarin 4 aylik olacak。 40 yasindayiz bizde esim。1 yas buyuk gec evlendik ikimizde sonrasi diyabeti cikti sinir uclari tahrip olmus sekerden denildi lazer gibi bi cihazdan 6 seanslik kur aldi onumda faydasi yok。psikolojik olarak ise kendimi evli hissetmiyorum。iki bidikla gun geciyor。 yas ile ilgisini dusunmuyorum komsum esinin iliski sikligindan rahatsiz yaslari 50 civari

Gercekten cok zor sizi istiyordurkafasi cok bozuk adamcagizin demek ki ustune gitmeyin psikolojisi bozuk demek ki psikolojik destek mi alsa esiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…