Gingseng veya ginko biloba içeren vitamin takviyeleri,Cinsel açıdan gerçekten istekli olmak isterdim normal kadınlar gibi ama östrojen seviyem düşük heralde bilmiyorum bildiğiniz istek arttırıcı besinler var mı acaba yada bu konuda verebileceğiniz tavsiyeler varmı kızlar..
Aa çok iyimiş ilkdefa duydum teşekkür ederim canımGingseng veya ginko biloba içeren vitamin takviyeleri,
incir çekirdeği yağı,
susam bal tarçın karışımı
İnternetten de tara, benim çok emin olduklarım bunlar. Son ikisini kendim de denedim oldukça başarılı ama mucize beklemeyeceksin, düzenli kullanımda 1 ay gibi bir zamanda etkilerini görmeye başlarsın. Devamlı ve düzenli kullanman gerekiyor
Rica ederimAa çok iyimiş ilkdefa duydum teşekkür ederim canım
Yani inşallah ama bişey sorucam sadece incir çekirdeği yağını mı düzenli kullandınRica ederiminşallah senin de işine yararlar
Evet onu düzenli kullanıyorum, sabahları aç karınla bir çay kaşığı üzerine de bir büyük bardak su, susamlı karışım da hazırda duruyor aklıma esince bir tatlı kaşığı yiyorum. Ama onu akşam yemeğinden sonra almak gerekiyorYani inşallah ama bişey sorucam sadece incir çekirdeği yağını mı düzenli kullandın
Anladım büyük bi fark hissettin mi peki sonra kullanmayı bıraktın mıEvet onu düzenli kullanıyorum, sabahları aç karınla bir çay kaşığı üzerine de bir büyük bardak su, susamlı karışım da hazırda duruyor aklıma esince bir tatlı kaşığı yiyorum. Ama onu akşam yemeğinden sonra almak gerekiyor
Bırakınca geriye dönüş oluyor devam ediyorum. Fark kesinlikle var,ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilememAnladım büyük bi fark hissettin mi peki sonra kullanmayı bıraktın mı
Çok teşekkür ederim sabırla bilgilendirdiğin içinBırakınca geriye dönüş oluyor devam ediyorum. Fark kesinlikle var,ama herkeste aynı etkiyi yapar mı bilemem