- Konu Sahibi Gayee00gayeeee000gaye
Kendi istgramınızı ve şifrenizi yazın isterseniz ordan girip kimi istiyorsanız hekleyelim. Allah rızası için demişsiniz normalde 10 YTL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Da BaşkaYahu siz daha instagram yazmayı bilmiyorsunuz, taa burdan bizim anlatımımızla nasıl çalabileceksiniz ki? Şahsen ben size fırın sütlaç tarifi bile vermem.
Ya Nie Bu Kadar Abartıyorsnz Ağızdan Çıktığı gibi Bişeyi yazmak Bu Kadar Abartılcak Bişey Değil yaniAnlatsalar da yapabileceğinizi pek sanmıyorum.
Ya Nie Bu Kadar Abartıyorsnz Ağızdan Çıktığı gibi Bişeyi yazmak Bu Kadar Abartılcak Bişey Değil yani hayatta Gülcek Başka Bişi bulamadınz SanırmYani Allah Rızası İçin Bilen Biri Bana İstegram Nasıl Çalınır bir desin Anlatsın Ya
Ya Nie Bu Kadar Abartıyorsnz Ağızdan Çıktığı gibi Bişeyi yazmak Bu Kadar Abartılcak Bişey Değil yaniİstegtam diye bir uygulama yok ki , olmayan uygulamadaki hesabı nasıl çalacaksınız.
Neyee Sabır Hayrdr Ne Oldu Allah AşkınaAllah ‘ım ya sabırr..
Valla Çokk şaşırıyorum sizler gibi Hayatta Her Noktaya Takılan İnsanlara Ya Nie Bu Kadar Abartıyorsnz Ağızdan Çıktığı gibi Bişeyi yazmak Bu Kadar Abartılcak Bişey Değil yaniYahu siz daha instagram yazmayı bilmiyorsunuz, taa burdan bizim anlatımımızla nasıl çalabileceksiniz ki? Şahsen ben size fırın sütlaç tarifi bile vermem.
Ya Nie Bu Kadar Abartıyorsnz Ağızdan Çıktığı gibi Bişeyi yazmak Bu Kadar Abartılcak Bişey Değil yaniİçimden istemsizce "onun adı istigram değil İnstagram bilesiiiin" cümlesi geçti
Neden peki? Neden apaçi gibi yazıyorsunuz? Dil bilgisi eğitimini asgari düzeyde bilen bi insan bile şu şekilde yazmaz yahu.Ya Nie Bu Kadar Abartıyorsnz Ağızdan Çıktığı gibi Bişeyi yazmak Bu Kadar Abartılcak Bişey Değil yani
Tamam normal hayatta ağızdan çıktığı gibi konuşmanız normalde burda aceleniz yok birde sürekli görülen bir uygulama adı insan göz aşinalığından bile doğru yazar herkesin buna takilma sebebi bu , üstelik niye çalmak istediğinizi falan belirtmek yerine herkese aynı mesajı niye kopyaladinizYa Nie Bu Kadar Abartıyorsnz Ağızdan Çıktığı gibi Bişeyi yazmak Bu Kadar Abartılcak Bişey Değil yani
Sana sabır, senin gibilere sabır saha ne olsunNeyee Sabır Hayrdr Ne Oldu Allah Aşkına
Tamm en akıllı sizsinizTürkçede Bütün Kelimeler Büyük Harfle Başlamaz Gaye.
Hesap Hacklemeyi Düşünene Kadar Azcık Türkçemizi Mi Düşünsen?
Bu Arada İstegram Yok. Hiç Olmadı. Ama Belki Çinliler Her Şeyin Çakmasını Yaptığı Gibi Bir Gün İnstagramın Da Çakmasını Yapıp Adını İstegram Koyarlar Kim Bilir.
DiyorsunnnKocasından kaynanasından şikayet edenlerin çoğunlukta olduğu forumda hacker olduğunu sanmıyorum.