• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstegram çalma yöntemi ?

Yani Allah Rızası İçin Bilen Biri Bana İstegram Nasıl Çalınır bir desin Anlatsın Ya 😂
Yahu siz daha instagram yazmayı bilmiyorsunuz, taa burdan bizim anlatımımızla nasıl çalabileceksiniz ki? Şahsen ben size fırın sütlaç tarifi bile vermem.

Yani Allah Rızası İçin Bilen Biri Bana İstegram Nasıl Çalınır bir desin Anlatsın Ya 😂
Simdi eziklemek gibi olmasin ama ismini dogru yazamadigini uygulamadaki hesabi calmak pek sizin yapabileceginiz bir sey gibi gelmedi bana

Simdi eziklemek gibi olmasin ama ismini dogru yazamadigini uygulamadaki hesabi calmak pek sizin yapabileceginiz bir sey gibi gelmedi bana
Ben başlıktaki istegram için, yok canım yazım yanlışıdır dedım. İçeriğe bakıp orda da "istegramı" görünce tüm umudum yerle bir oldu🙁

İstegramı yapabilecek msin ona göre bak
2F97DF14-76C2-48EF-965B-E50D377DE3FB.jpeg

Bilişim sistemine girme veya kalma suçu 5237 sayılı TCK m.243'de; ''(1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren veya orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir.

Velhasıl burada kimse “Allah rızası” için bu suça ortak olamaz.

Bilişim sistemine girme veya kalma suçu 5237 sayılı TCK m.243'de; ''(1) Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren veya orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir.

Velhasıl burada kimse “Allah rızası” için bu suça ortak olamaz.
Elhamdülillah hakkıyla çalar :D

Back