- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
oje topiğimde toplamıştım ojeleri buyrun misafirim olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senden gördüm bende denedim seninkiler çok tatlı olmş benmkiler tek renk oldular ama çok beğendim derslerde öğrenciler için çok kullanşlı olcak deneyeceğim :):) Eki Görüntüle 255408
saolasn cnm ben hemen bakıyorum nasıl yazılıyor ben yeniyim de :)
buldum tatlım kity çok tatlı olmuş bakalım ben neler yapcam benim tarzımı yansıtıyorsn ellimde çok oje rengi yok malesf ama en kısa zamanda tedarik edeceğim. bu arada en beğendiğin oje markası ne acaba.
hmm benm bütün ojelerim flormar tamamdır o zamn devam edeym:) bu kare kare siyah beyaz nasıl yaptın canım onu bende denemek istiyorum ellerim titriyor fırçayı sürmeye çalşnca.
topiğinde canm sipariş verilir yazmşn sana bir örnek göstersem onu deneyebilir msn bn internet üzrinden ulaşmıştım o resime ve bayıldım tırnaklara resmi yüklesem yapar msn ben de yeterli renk yok
canm daha ben bu sene doğru düzgün oje kullanmaya başladım yaşım 20 :) ders çalşırken tırnaklarım gözüme batıyordu dikktim dağılıyordu. şimdi bu resimleri gördüğümde o kadar hoşuma gitti ki keşke daha önce keşfetseydim dedim bir bayanın en zarif yönü ellerinde saklıdır:)
tam modeli bulamadım ama bu modele yakındı beğendiğim acaba çiçeği nasıl böle kabartmalı yapıyorlar bir fiktin var mı acaba?Eki Görüntüle 255443
tam modeli bulamadım ama bu modele yakındı beğendiğim acaba çiçeği nasıl böle kabartmalı yapıyorlar bir fiktin var mı acaba?Eki Görüntüle 255443
hmmm daha öğrenmem gerekn çok şey var desene:) bende öyle merak ediyordum nasıl yapılıyor die :) ben bi araştrayım evde canm sıkılıyor çok bunlarala uğraşırm okuldan vaktim kaldkça:)