• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iştee pacman :))

senden gördüm bende denedim seninkiler çok tatlı olmş benmkiler tek renk oldular :( ama çok beğendim derslerde öğrenciler için çok kullanşlı olcak deneyeceğim :):) $Fotoğraf1141.jpg

buldum tatlım kity çok tatlı olmuş bakalım ben neler yapcam benim tarzımı yansıtıyorsn ellimde çok oje rengi yok malesf:(:( ama en kısa zamanda tedarik edeceğim. bu arada en beğendiğin oje markası ne acaba.

buldum tatlım kity çok tatlı olmuş bakalım ben neler yapcam benim tarzımı yansıtıyorsn ellimde çok oje rengi yok malesf:(:( ama en kısa zamanda tedarik edeceğim. bu arada en beğendiğin oje markası ne acaba.

benim için rengi önemli valla :D çoğunu seviyorum flormar goldenlady pastel woo sally hansen alix avien..

hmm benm bütün ojelerim flormar tamamdır o zamn devam edeym:) bu kare kare siyah beyaz nasıl yaptın canım onu bende denemek istiyorum ellerim titriyor fırçayı sürmeye çalşnca.

topiğinde canm sipariş verilir yazmşn sana bir örnek göstersem onu deneyebilir msn bn internet üzrinden ulaşmıştım o resime ve bayıldım tırnaklara resmi yüklesem yapar msn ben de yeterli renk yok:(

hmm benm bütün ojelerim flormar tamamdır o zamn devam edeym:) bu kare kare siyah beyaz nasıl yaptın canım onu bende denemek istiyorum ellerim titriyor fırçayı sürmeye çalşnca.

flormar nail art serisi var ince uçludur ondan alabilirsin. ya da kürdan yardımıyla yapabilirsin

topiğinde canm sipariş verilir yazmşn sana bir örnek göstersem onu deneyebilir msn bn internet üzrinden ulaşmıştım o resime ve bayıldım tırnaklara resmi yüklesem yapar msn ben de yeterli renk yok:(

bakııym nasıl bişi. konadla yapılanlardansa zordur:)

canm daha ben bu sene doğru düzgün oje kullanmaya başladım yaşım 20 :) ders çalşırken tırnaklarım gözüme batıyordu dikktim dağılıyordu. şimdi bu resimleri gördüğümde o kadar hoşuma gitti ki keşke daha önce keşfetseydim dedim bir bayanın en zarif yönü ellerinde saklıdır:):49:

canm daha ben bu sene doğru düzgün oje kullanmaya başladım yaşım 20 :) ders çalşırken tırnaklarım gözüme batıyordu dikktim dağılıyordu. şimdi bu resimleri gördüğümde o kadar hoşuma gitti ki keşke daha önce keşfetseydim dedim bir bayanın en zarif yönü ellerinde saklıdır:):49:

bnm yaşımda 20:16:

tam modeli bulamadım ama bu modele yakındı beğendiğim acaba çiçeği nasıl böle kabartmalı yapıyorlar bir fiktin var mı acaba? $99357-gel-pink-silver-stripes-floral-closeup.jpg

hmmm daha öğrenmem gerekn çok şey var desene:) bende öyle merak ediyordum nasıl yapılıyor die :) ben bi araştrayım evde canm sıkılıyor çok bunlarala uğraşırm okuldan vaktim kaldkça:):10:

hmmm daha öğrenmem gerekn çok şey var desene:) bende öyle merak ediyordum nasıl yapılıyor die :) ben bi araştrayım evde canm sıkılıyor çok bunlarala uğraşırm okuldan vaktim kaldkça:):10:

ben sinirlendiğimdede ojelerime sarılırım. çikolataya saldırmaktan daha sağlıklı en azından. ondanda kendimi alıkoyamıorum ya neyse:23:

sorma ben bi ara sabah akşam ekmek alır gibi çikolatalı gofret yiyordum markette tanınır oldum:) bir ekmek bir gofret :) sayesinde.

Back