Gelinlik Modelleri İstediğiniz Gelinlik Fotolarını Birleştirebilirim

rozalinda gerçektende çok güzel olmuş,çok beğendim umarım böylecede dikerler,üst kısmı böle kayık yaka olanlar straplezden çok daha şık ve asil duruyo bence

rozalinda gerçektende çok güzel olmuş,çok beğendim umarım böylecede dikerler,üst kısmı böle kayık yaka olanlar straplezden çok daha şık ve asil duruyo bence

Çok teşekkür ederim canım benimde çok hoşuma gitti. Sağolsun arkadaş istediğim üst ve alt modeli bir araya getirince, tasarladığım modeli çıkardı ortaya. İnşallah iyi bir modaevi bulurum canım

Son düzenleyen: Moderatör:
minenes aslında istediğim üste M şeklinde dantel bir askı...alttada orta kabrıklıkta bir gelinlik.ama hem alt hem üst dantel olursa boğar ama saten sevmiorumnolucam ki ben

angela, senin istediğin işlem basit ve yapılabilecek seçenekler çeşitli olduğundan 3 tane aday yaptım. Aralarından gözüne hoş gelen olursa seçersin. Altı üstü dantel olursa boğmaz, danteli değişen sıklıklarda tül üzerine dağıtırlar...

Bir de, askılardan birini aldığım şu gelinliği görmek isteyebilirsin diye düşündüm:

minenes, bir gün evlenecek olursam sizi bulacağım, beraber seçeceğiz kumaşları, şöyle bir bana bakacaksınız ve kendiliğinizden bir şeyler dikeceksiniz. taş istemiyorum, dantelli, kollu, eteği kabarık değil de A şeklinde gibi böyle. sürprizlerinize de açığım ama. şimdiden haberiniz olsun da o gün gelince şaşırmayın.

tam benim sevdiğim tarz bir şeyler istiyorsunuz desenize valla gelinlikçi gezmek gibisi yok, ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…