Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim siyahı elde edebilmek için boya ve renk önerisi istiyorum

derya341986

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
79
0
286
İstanbul
arkadaşlar benim saçlarım bitkisel ürünlerden inanılmaz açıldı hiç boyatmadım ilk defa boyayacağım.saçım siyahdı ancak boya yaparsam siyah çok kötü durur gibi geliyor yani isteğim siyah olsun ancak naturel olsun bana yardımcı olabilrmisiniz köpük boya alıp kendim yapsam , boya ve rek önerirmisniz??

bğulu gece ve inci siyahlarını öneririm ama sakın kuzguni siyaha bulaşma derim eğer beyaz tenlişysen bu dediğim renkler çok hoş durabilir...

canım buğulu gece ve inci siyahı ben paletteninkinden kullanmıştım çok önceden parlak ve canlı duruyor fakat forumdada görmüşsündür hayvanlar üzerinde deney yapan firmalar arasında olduklarından hayvanları koruma amaçlı kullanmamaya karar almış durumdayım yine sen bilirsin tabii hem saçım yıpranmasın istersen forumdada kullananlar var organic naturel color, nox gibi boyalar hem bitkiselmiş de istersen bunları bi araştır onlarda güzel siyahlar var

yadaa en güzel siyah hint kınasından çıkar bunuda belirtmeden edemedim siyah tutkun varsa ve seviyosan sıfır yıpranma payıyla siyah hint kınasını öneririm...

loreal casting serisini doğal tonlar isteyen ve beyazı olmayanlara tavsiye ederim..
amonyaksız boya ...saçı yıpratmadığı gibi ,mis gibi yumuşacık yapıyor..

bu seriden 4 numara koyu kestane,5 numara kahve istediğin tonlarda olacaktır..

teşekkür ederim cnm bilgilerin için bugun sschwarzkopf un köpük boyası siyah-kahve yi aldım denedim fakat istedğim koyuluk olmadı pek etkili değil renk açısından bu boya. bir kaç hafta sonra tekrar boyadığımda denerim fakat biraz fazla döküld sanki saçım ilk olduu için mi yoksa boyandığında hep dökülüyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…