• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim Saç renginin ismini bulamıyorum

TMM çok sağol canım

TMM canım sağolasın ben zaten korkudan gitmedim maymun dönerim diye birde ay da bir boyadım ben tam 1 ay çok mu kısa süre ve boyayi ne kadar bekletiyorsunuz saçta biz arkadaşım la Boyuyoruz 20 dk yarım sat boyama işlemi sürüyor boyama işi bittikten sonra ne kadar bekletme liyim :KK43:

rica ederim.Öncelikle 20 dk cok kısa bi süre saçın sagligina göre 30 35 dk tutarim ben hatta 40 bile tutarim bunda önemli olan oksidanlari kaç volumlu olduğu birde dipten degil uctan boyamaya basla ki uclar zor tutar boya cunku dip hemen tutar cok acilir uca göre bu sefer kotu goruntu olur .
telde dk ayarla hatta uyarsın seni ilk başta yaptığım bi hata olmuştu ben çikolata rengi istemistim uzun süre tuttuğum için simsiyah çıkmıştı ah acemilikk :21:yani ne anladik sac koyumsu renklerde 20 dk dursa yeter ama acik renk sacta sac efor sarfediyo bekletin bence. Dedigim renklere de bi bak içine sinerse benim fikrim bu.

saçın sağlığına göre 1 ay sorun değil ama bakimini ihmal etme hani acele istitosan ben kafaya takinca yapiyorum valla yapabilirsin yani ama zorunda değilse saç dinlendirmé taraftariyim dip hariç .. Kuaförde bi günde 3 4 işlem görüyor saç sen düşün yani...

Gerçekten sağolun arkadaşlar bu bilgileri bana kuaforim bile vermedi ki bana göre de en iyisi birebir kullananların fikirleri

Bi kaç tane daha saç rengi var aklımda şu an tarçın bakiri ya renk sacimdaki eğer bu tonlara donmem kolay olacaksa bunları da yapabilirim bunlar da çok güzel bunlar ne renk ve nasıl bir karışım arkadaşlar süper renkler yaa

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 54
  • F4254_GD5_16SP_01_02.webp
    F4254_GD5_16SP_01_02.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 42
canım birinci resim ışıltı yoğun tepe de kumral bırakılmış bunu insanın kendisi yapması inan çok mesakatli ve zor...
İkinci rEşme gelirsek sarı bakır olduğunu düşunuyorum renk karsiimina gerek yok ikinciyi yap hem saçın kolaylkla döner.. birincide çok işlem görmesi gerekir [/QUOTE]

rica canım bnm hatta sarı bakır oturunca çok tatlı durur

tarçın bakır yazdığına bakma ikiside birbirine çok yakındir bu resim sarı bakirdada çıkar senin attığın hem tarçın hem sarı olabilir hatta bunlar bile karistirabilirsin yinede sari bakır daha tatlıdır

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-20-13-09-33.webp
    Screenshot_2016-12-20-13-09-33.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 37
Canım bu saçın alt tarafı ustune gore bi kac ton daha açık .senin simdi saçının rengini tam olarak bilmiyorum.ama kuafore gidersen saçını oksijenle bi tık açarlar ,sonrA kahve tonlariyla istediğin rengi bulurlar.bana kalirsa da bu renk cikolata kahve

Kızlar acil cevap bugün boya bakicam aklımda kalsın istemiyorum bu ne rengi ydi tam olarak gitmisken onu da değerlendireyim sizinde başınızı ağrittim hakkınızı helal edin şimdiden tesekkurler

Eklentiler

• images (3).webp
    images (3).webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 43
Back