• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim Saç renginin ismini bulamıyorum

Oz_ke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
25
5
1
35
Merhaba arkadaşlar ben buğday ten liyim daha oncede sacimi hiç boyamadim ta kii bu saç rengini Görene dek arastirmadigim ne bir site ne de sormadigim yer kaldı hiç bir net yanıt alamadım bu renge vuruldum tarçın bakirinin akmış hali gibi dursa da biliyorum değil ben buna yakın olacağını umarak loreal tarçın bakiri ve zengin sıcak sarı yi karistirip iki kez boyadım biraz açıldı renk ama bu ton olmayacagi bi gerçek sizden istediğim anlayaniniz
8601897303014994-463x632x90.webp
77994550624862320-463x632x90.webp
varsa saç renklerinin bu renk ne rengi tam olarak yada bunu elde etmek için hangi karışımı yapmalıyım yardimci olursaniz çok sevinirim :(

Eklentiler

• DSC_2070-463x632x90.webp
    DSC_2070-463x632x90.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 76
Değil bütün renklere baktım internetten bulamıyorum :( bunu bu konuyu gerçekten anlayan biri bakması lazım son çare buraya yazdım bende umarım bulurum

canım garnier 2 kutu küllü kumral+1 kutu bal köpüğü bildiğim kadarıyla arkadaşım balköpüğü yerine koyu sarı ekleyip farklı varyasyonlarını deniyordu.

Tatlim ama o kizin sac rengine göre boyada baska oluyor. Örnegin ben kahve tonlarinin hangisini denediysem siyah gibi oluyor saclarim

Bu renk tutar diyo musun canım :( bu renk hangi renge yakın ki :(

Tarçın bakiri ve zengin sıcak sarı karıştırdım loreal tarçın bakirinin hafif belli hali
Palette altin karamel. Papatya sarisi ve biraz super acici sari 900 olmasi lazim ondan koyarsan yakalayabilirsin. Tabi senin tam sacini bilmeden bu kadar tahmin edebiliyorm

Merhaba arkadaşlar ben buğday ten liyim daha oncede sacimi hiç boyamadim ta kii bu saç rengini Görene dek arastirmadigim ne bir site ne de sormadigim yer kaldı hiç bir net yanıt alamadım bu renge vuruldum tarçın bakirinin akmış hali gibi dursa da biliyorum değil ben buna yakın olacağını umarak loreal tarçın bakiri ve zengin sıcak sarı yi karistirip iki kez boyadım biraz açıldı renk ama bu ton olmayacagi bi gerçek sizden istediğim anlayaniniz Eki Görüntüle 1927228 Eki Görüntüle 1927229 varsa saç renklerinin bu renk ne rengi tam olarak yada bunu elde etmek için hangi karışımı yapmalıyım yardimci olursaniz çok sevinirim :KK43:
sizin sac zemininiz ne renk su an bu cok onemli. Kullu acik kumral ile kullu sariyi karistirabilirsiniz

Güneşte ki hali bu canim

Eklentiler

• 20161220_004102-1.webp
    20161220_004102-1.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 58
Sizde kizillik var sanirim. Istediginiz renk benim sacimada benziyor. Benim ki bir tik daha acik. Vitalin 3 rengini karistiriyorum. Kulli kumral kullu sari ve platin
Evet bilmediğim için rengi sora sora ancak tarçın bakiri ve zengin sıcak sarı yi karistindim ikinci boyamada bu renk oldu saçlarım normalde siyaha yakın ve ilk kez boyadim

bana göre altin sarı ve küllu açık kumral karisimı olarak düşündüm ben yapacağım ssırada ve bu renk bana göre iki üç kerede ve zamanla oturan renk .. bikere de tutmaZ karamel bal köpüğü vs renkler turuncumsudur bu renk apayrı bi renk bana göre diğer düşüncem kapicino ve küllü sarinin karismasi ben genelde renkleri karistirarak bulmayı severim kişiye göre zevkler değişiyor ..:cool::KK23:

bana göre altin sarı ve küllu açık kumral karisimı olarak düşündüm ben yapacağım ssırada ve bu renk bana göre iki üç kerede ve zamanla oturan renk .. bikere de tutmaZ karamel bal köpüğü vs renkler turuncumsudur bu renk apayrı bi renk bana göre diğer düşüncem kapicino ve küllü sarinin karismasi ben genelde renkleri karistirarak bulmayı severim kişiye göre zevkler değişiyor ..:cool::KK23:
Bende ilk defa yaptığım için tedirginlik var ya tutturamassam ya yakismazsa diye saçlarıma bişey olur falan diye korkuyorum :(

Bende ilk defa yaptığım için tedirginlik var ya tutturamassam ya yakismazsa diye saçlarıma bişey olur falan diye korkuyorum :KK43:

canim bi Bakim yaparsın bişey kalmaz şu var sen boya olaylarında baslardaysan ilk çıkar çıkmaz hüsran olursun kesin hep derim boya ilk yapıldığında bebektir belli degil renk ham durur sonradan akinca açılıyor tabi üstüne istediğin rengi tekrar attiginda oturuyor bikere de tutcagini dusunme inan kuafore gitsen şu saaca bakıp direk karamel yaparlar mutsuz olursun gereksiz yerde sacinida yakarlar ben o rengi yapcaktim ama diple ugrasmak istemedigim için yapmadım dediğim renkleri karistrcaktim sonucu sana atardım yapsaydim suan senin zemin sacinda çok önemli mutlaka açık küllü kat sacinin kziilligini kirsin.

canim bi Bakim yaparsın bişey kalmaz şu var sen boya olaylarında baslardaysan ilk çıkar çıkmaz hüsran olursun kesin hep derim boya ilk yapıldığında bebektir belli degil renk ham durur sonradan akinca açılıyor tabi üstüne istediğin rengi tekrar attiginda oturuyor bikere de tutcagini dusunme inan kuafore gitsen şu saaca bakıp direk karamel yaparlar mutsuz olursun gereksiz yerde sacinida yakarlar ben o rengi yapcaktim ama diple ugrasmak istemedigim için yapmadım dediğim renkleri karistrcaktim sonucu sana atardım yapsaydim suan senin zemin sacinda çok önemli mutlaka açık küllü kat sacinin kziilligini kirsin.
TMM çok sağol canım
TMM canım sağolasın ben zaten korkudan gitmedim maymun dönerim diye birde ay da bir boyadım ben tam 1 ay çok mu kısa süre ve boyayi ne kadar bekletiyorsunuz saçta biz arkadaşım la Boyuyoruz 20 dk yarım sat boyama işlemi sürüyor boyama işi bittikten sonra ne kadar bekletme liyim :(

Back