• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İstediğim saç rengi konusunda fikir verir misiniz? (resimli)

airlikfeer

HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR...
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
5.867
3
106
İzmir
selam arkadaşlar :58:
saçlarım bu şekilde
ben akne trent kullanıyorum
bu ilacı kullanırken boya yapmayın diye okudum bazı yerlerde
kendimi çok bakımsız hissediyorum ne yapmalıyım böyle bir renk istiyorum evde tutturabilirmiyim
yoksa tedavim bitene kadar beklemelimiyim

Son düzenleme:
akne tedavisi nasıl olur bilmiyorum cnm boyaman zararlıysa bekle tabiki ama zarar vermiyorsa en açık sarılardan dene bence:)

küllü sarıya boyamıştım daha önceden çok yakışmıştı o kadar açık olmasa da rengi:61:

selaammm arkadaşlar yine ben tedavim bitiyo ve ben bu sefer boyamak istiyorum saçlarımı napsam boyasam mı artık son 10 gün kaldı tedavimin bitmesine ama boyamak istiyoruö artık:52:
aşkım askerden geliyo çünkü:52:
napıyım boyayımmı :26:

bu ve türevi ilacları kullanıpda boya yapan varmı :4:
yapıpta kötü etkisini gören varmı:26:

:5::5:uff boyamak istiyorum artık saçlarımı kaç aydır bakımsız bakımsız dolaşıyorum:5:

bende roacutane kullanmıştım. akne ilacı. bazı ilaçlarda tedavi bitse dahi etkileri sürer. Mesela benm ilacım tedavi bittikte 1 ay sonra tam olarak vücuttan atıldı. Bence bu konuyu doktora bi sor. sonra yüzün gözün şişer güzelleşeyim derken.

bende roacutane kullanmıştım. akne ilacı. bazı ilaçlarda tedavi bitse dahi etkileri sürer. Mesela benm ilacım tedavi bittikte 1 ay sonra tam olarak vücuttan atıldı. Bence bu konuyu doktora bi sor. sonra yüzün gözün şişer güzelleşeyim derken.

:53::53:olur mu öle şey acaba canım yaa:53::53:
yok yok yok vazgeçtim kesinlikle vazgeçtim:52:boyamıcam beklediğim zamana kadar beklicem ben 6 ay etkisi sürüyo diye biliyordum ilacın bittikten sonra:6:yok yok yok boyamam asla saol bilgilenndirdiğin için canım:70:
benim korkum saç dökülmemin artmasından idi buda oda kötü yok vazgeçtim:50:

Back