istediğim reklamlar yine çıkmaya başladı

Habit browsera baktım. İndirmek ücretli diyor. Satın almadan sadece deneme var ordan kk gireyim dedim yine reklam çıktı. Bunu da ayarlardan mı değiştirmek gerekiyor diye baktım ama ayarlarda birşey göremedim. Ama dediğim gibi belki sadece deneme olmasından. Emin olamadığım için satın almadım
Yok ücretli degil ben yukledim

Merhaba arkadaşlar
Telefonumda bu siteye girdiğimde çok iğrenç reklamlar çıkıyordu. Daha önce de forumda bunun konusu açılmıştı. Ben önceden reklamın kenarındaki çarpıya basarak istemediğim reklamları engelliyordum. Sadece moda sayfaları krem reklamları falan çıkmaya başlamıştı. Fakat şimdi o mide bulandıran parazit kurt bilmemne reklamları yine çıkmaya başlamış. Kenarındaki çarpıya da artık basılmıyor. Yani ne yapsam engelleyemiyorum bunları.

Sizlerin bir önerisi var mı acaba. Telefonum Windows Phone bu arada lumia. Yani androidler için olan reklam engelleyicileri kullanamam.

Başlık da yanlış olmuş bu arada. Düzeltemiyorum. İstemediğim reklamlar olacaktı.
başlığı geçtimde konunun yeri yanlış

Web sayfası ön yükleme
Konuma erişimi etkinleştir
Sekmeler için kart görünümü
Sayfalayıcı
Kaydırma için dokun
Geri bildirim
Yardım
Bunlar çıkıyor ayarlarda

Niye ugrasiyorsunuz mi
Habit browsera baktım. İndirmek ücretli diyor. Satın almadan sadece deneme var ordan kk gireyim dedim yine reklam çıktı. Bunu da ayarlardan mı değiştirmek gerekiyor diye baktım ama ayarlarda birşey göremedim. Ama dediğim gibi belki sadece deneme olmasından. Emin olamadığım için satın almadım

Ben satin almadim ve parali degil. Ucretsiz versiyonu vardir tekrar bakin.

Satın al diyor oraya tıklayınca faturana gelmiyor mu ücreti. Ben de çok bilmiyorum da...
Ben faturaları degilim aylik yukluyorum dakika paketi yapiyorum telde 2 tlm var halende var ücretli olsaydi 2 tl gitmezmiydi

Flowers.png Şimdi bir tane yuklemeye çalıştım oldu galiba daha once denememştim
Başka bişey sormak istiyorum H heros111 bende lumia kullanıyorum ve siteye fotoğraf yükleyemiyorum siz yükleyebiliyor musunuz

nasıl yaptınız peki
ben cevap yazdığımız kısımdaki dosya yükleyi kullanıyorum ama olmuyor resim seçme kısmına geçemiyorum
ben geçebildim resim seçme kısmına. Tlfnunuzu resetlerseniz belki düzelir. Açma kapama duğmediyle ses azaltma tuşuna aynı anda bir süre basılı tutun. Telefon kapanınca tekrar açılmasını bekleyin. Ama telefonun kapanması için kapatmak için aşağı surukleyn diyor ya onu yapmadan kendinin kapanmasını bekleyin sonra kendiliğinden açılacak. Sonra bir daha deneyin

ben geçebildim resim seçme kısmına. Tlfnunuzu resetlerseniz belki düzelir. Açma kapama duğmediyle ses azaltma tuşuna aynı anda bir süre basılı tutun. Telefon kapanınca tekrar açılmasını bekleyin. Ama telefonun kapanması için kapatmak için aşağı surukleyn diyor ya onu yapmadan kendinin kapanmasını bekleyin sonra kendiliğinden açılacak. Sonra bir daha deneyin
teşekkür ederim deneyeyim

Google reklam ayarlarına gireyim dedim orda ilgi alanlarına göre reklamları düzenle diye bir yer var. İlgi alanlarını belirleyebiliyorsun. Ben orayı o kadar daraltmama rağmen yine bu iğrenç reklamlar çıkıyo. Yalnız orda reklamverenleri engelleme diye bir satır var bende aktif değil. Ordanda mı engellemek gerekiyor bilmiyorum.

X