• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstediğim Bölümü Kazanmakta Psikolojik Sorun Yaşıyorum.

Bu soruya cevabımı Allah nasip ederse hukuk fakültesini bitirmek üzere olan biri olarak yazıyorum. 1-) şuan bile hiçbir şey imkansız değildir. Bizim zamanımızda edebiyat çok önemliydi. Matematik yapamasan bile fule yakın edebiyat ve coğrafya ile hatrı sayılır bir hukuk fakültesine girebilirsin. 2-) eğer bu olmazsa adalet myo yazıp en baştan itibaren güzelce dgs kasıp hukuk Fakültesine girebilirsin ama ben 1. Şıkta saydığım ihtimalin olabilitesine çokça inanıyorum. Başka sorun varsa cevaplarım. Hayallerini yaşamaktan vazgeçme.
Devletin yani belediyenin kursları varya ona yazılcam. Matematik kasıcam. Antrenmanlarla matematigin serisini bitiricem.

Bu soruya cevabımı Allah nasip ederse hukuk fakültesini bitirmek üzere olan biri olarak yazıyorum. 1-) şuan bile hiçbir şey imkansız değildir. Bizim zamanımızda edebiyat çok önemliydi. Matematik yapamasan bile fule yakın edebiyat ve coğrafya ile hatrı sayılır bir hukuk fakültesine girebilirsin. 2-) eğer bu olmazsa adalet myo yazıp en baştan itibaren güzelce dgs kasıp hukuk Fakültesine girebilirsin ama ben 1. Şıkta saydığım ihtimalin olabilitesine çokça inanıyorum. Başka sorun varsa cevaplarım. Hayallerini yaşamaktan vazgeçme.
Belki biraz zamana yayılabilir ama elinin altında internet olan ve yeterince isteği olan birinin üniversiteyi kazanamaması için ciddi söylüyorum gerizekalı olması lazım... (hakaret olan değil gerçek anlamından bahsediyorum)
Paran varsa kolay yoksa zor.okuması kolay değil.kazanmasından bahsediyorum.okuması özel,devlet farketmez gerçekten zor.insanlarada çok kızma gerçekçi bakmak bazen iyidir,zaman kaybını önler.1 yıl sonra kazanabilecek seviyeye gelebileceğini düşünüyorsan şansını dene ama ondan fazlası için değmez benim kişisel görüşüm.
Düşünceleriniz için teşekkür ederim. İnsanın gözü o tercih sıralarında ilk yirmi bini okuyunca gözünde büyüyor hedef. Kolay değildir kazanmakta heleki okumasıda.

Gerçekten mi? Öyle tipler varmi harbiden?
Evet :) Eski erkek arkadasım avukattı.Yanında staj yapmış avukatı 1800 ile işe başlatmıstı gecen sene.Gercekten o kadar fazla avukat varki.Gercekten basarılı olup iyi para kazanmak ıcın maalesef iyi bir üniden mezun olmak sart:(

hukuk fakültesi hukukçu olmak için okunur.
bunun ne olacağını zaman gösterir.
avukat olmayı istemiyorsanız düşünmeyin.
herkes hakim savcı akademisyen olmuyor çünkü.
mülakat olduğunu unutmayın..

üniversite okumak zor değil artık.
kontenjan bol.
yarı burslu vs okursun bir şekilde..

kendi dershanemde meslek lisesi çıkışlı bir arkadaşım vardı çocuk tıp istiyordu tabi o tee 10. sınıftan dershaneye yazılmıştı ama o zamanlarını ne kadar yetersiz olduğunu hatırlarım ve şu an o arkadaşım tıp okuyor.inanırsan yaparsın sadece kendine güven.

Back
X