• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İşte Yeni Saç Rengim, Karamel Bakır :) (Resimli)

Kızlar hepinize tekrar merhaba :) Ben bugün kendimde radikal bir değişiklik yaptım ve soluğu arkadaşımın çok övdüğü bir kuaförde aldım. Uzun zamandır aklımdaydı bu renk ama cesaret edemiyordum. Tabi sabah uyanana kadar. Bu topicte http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501328-koleston-terracota-resimli.html saçlarımı terracotaya boyadığımı söylemiştim. Ve tata tammm işter yeni saç rengim :) O kadar mennun kaldım ki anlatamam. 20 gün soran tekrar boyanıcak.En sevindiğim konu ise saçımda gram yıpranma olmaması.Sanırım doğru kuaförü nihayet buldum :)

rengi harika bayıldımmmm

Çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim. Bu arada Helencim evet kaşlarımı da boyattım, 9 numara boyayla açtılar. Ben daha önce de açtırmıştım kaç rengimi. Her kaşlarımı aldırmaya gidince açtırmaya devam edicem. Biraz zor oluyor dediğin gibi ama zorluk olmadan da olmuyor işte :)

tatlım cok guzel olmus cok yakısmıs gule gule kullan .
daha once kı sac rengın ne ?
20 gun sonra tekrar boyanmasının sebebı rengın oturması ıcın mı ?
hos bu renk aydan aya sureklı boya ıstıyor kullanımı zahmetı gercekten zor .
umarım basedebılırsın .

Çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim. Bu arada Helencim evet kaşlarımı da boyattım, 9 numara boyayla açtılar. Ben daha önce de açtırmıştım kaç rengimi. Her kaşlarımı aldırmaya gidince açtırmaya devam edicem. Biraz zor oluyor dediğin gibi ama zorluk olmadan da olmuyor işte :)

çok haklısın bunu en iyi bilenlerdenim canım hiç kolay değil :)canım ya peki kaş boyamanın bir zararı var mı acaba?annem erken beyaz olur,kaşların dökülür diyor o yüzden korkuyorum..yaa çok sordum ama tecrübelerinden faydalanmak istiyorum kaş kaleminin tesiri benim siyah kaşıma etkisi olur mu:14:

uff süper bi renk ama buu =) çok güzel olmuş, güle güle kullan =)

evet çok güzelll olmuş ama ben bu ara koyu renklere takdım terracotayı saçınızda daha çok beğendim bu renkde yakışmamış değil sadece koyu rengi sevdim ama yazın boyanabilecek harikaa bir renk sizin teninizin rengi o kadar güzelki ne olsa harika olursunuz güle güle kullanın:34::34:

bu daha çok yakışmış canım saç kesiminle birlkte çok modern durmuş...
sevindim senin adına ..saçı yıpratmadan dogru kuaförü bulmak zor tabi...

Teşekkür ederim güzellikler :) Çok mutlu oldum güzel yorumlarınıza. Sorulara gelince 20 gün sonra tekrar boyatmamın nedeni, boyamadan önce zemin açıldığı için boya akıyor. İyice oturması için de bir kez daha boyanması gerekiyor. Kaş boyamaya gelirsek ben daha önce de boyatıyordum açık renk kullanırken, hiç zararını görmedim :)

benim de saçlarım tarçın bakır-papatya karışımı boyadan 20 gün kadar sonra sizin saçınızın rengine geliyor. Sizde akma durumu nasıl oldu, bakırlık kalıyor mu?

benim de saçlarım tarçın bakır-papatya karışımı boyadan 20 gün kadar sonra sizin saçınızın rengine geliyor. Sizde akma durumu nasıl oldu, bakırlık kalıyor mu?

Önceden çok akıyordu ama şimdi pigmentasyon yapıyorum neredeyse hiç akmıyor. Yani boyamadan önce aynı rengin 1 tüpünü boya kadar suyla karıştırıyorum. Sonra saçıma sürüp 20 dakika bekliyorum. Üstüne de 1 tüp boyayı normal oksidanla karıştırıp sürüyorum. Size de tavsiye ederim boya çok güzel tutuyor öyle yapınca :)

Back