• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İşte Yeni Saç Rengim, Karamel Bakır :) (Resimli)

Ebrusuyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
158
5
96
Kocaeli
Kızlar hepinize tekrar merhaba :) Ben bugün kendimde radikal bir değişiklik yaptım ve soluğu arkadaşımın çok övdüğü bir kuaförde aldım. Uzun zamandır aklımdaydı bu renk ama cesaret edemiyordum. Tabi sabah uyanana kadar. Bu topicte http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/501328-koleston-terracota-resimli.html saçlarımı terracotaya boyadığımı söylemiştim. Ve tata tammm işter yeni saç rengim :) O kadar mennun kaldım ki anlatamam. 20 gün soran tekrar boyanıcak.En sevindiğim konu ise saçımda gram yıpranma olmaması.Sanırım doğru kuaförü nihayet buldum :)

Son düzenleme:
Yeni saç rengin harika olmuş, çok yakışmış :)
Ve kesinlikle kısa saç diyorum.
İnanılmaz yakışmış kısa saç, çok şirin, çok masum, çok tatlı, çok güzel göstermiş seni.

Yeni saç rengin harika olmuş, çok yakışmış :)
Ve kesinlikle kısa saç diyorum.
İnanılmaz yakışmış kısa saç, çok şirin, çok masum, çok tatlı, çok güzel göstermiş seni.

Canım benim çok teşekkür ederimm :) Ben de seviyorum kısa saçı ama çıt çıtlarımı da boyattım değişiklik istediğim zamanlarda onları kullanıcam :)

Gözlerinle ve teninle çok uyumlu olmuş yeni saç rengin.
Bu saçı birde hafif bronz bir makyajla tamamlarsan eğer tadından yenmez.

Gözlerinle ve teninle çok uyumlu olmuş yeni saç rengin.
Bu saçı birde hafif bronz bir makyajla tamamlarsan eğer tadından yenmez.

Ben de öyle düşünüyorum canım. Bu rengi denememiştim ama ne yalan söyleyeyim en çok içime sinen renk bu oldu. Zaten normalde de bronz makyaj yapıyorum, yüzümde makyaj yok bu fotoğrafta ama senin de dediğin gibi çok güzel duruyor :)

uuvvvvvv süper olmuş bayıldım
çok yakışmış bu renk tenine çok gitmiş
20 gün snra neden boyatıcaksın

canım hayırlı olsun.. güzel durmuş. benimkide aynı renk sayılır ama bende artık kuaförlerde boyatmayı düşünüyorum. önceden loreal recital preference koyu sarı dore bakırdı. şimdi kuaföre gidince ne diycem karamel bakır mı diycem. numara söylemeye gerek olur mu ki.?:44:

Ben de öyle düşünüyorum canım. Bu rengi denememiştim ama ne yalan söyleyeyim en çok içime sinen renk bu oldu. Zaten normalde de bronz makyaj yapıyorum, yüzümde makyaj yok bu fotoğrafta ama senin de dediğin gibi çok güzel duruyor :)

Ayy :)
En kısa zamanda makyajlı fotonu bekliyoruz.
Renge bayıldım yaa.
Sana ayrıca bayıldım :)
Makyajszda çok güzelsin, maşallah!
Allah nazarlardan saklasın..:nazar:

canım hayırlı olsun.. güzel durmuş. benimkide aynı renk sayılır ama bende artık kuaförlerde boyatmayı düşünüyorum. önceden loreal recital preference koyu sarı dore bakırdı. şimdi kuaföre gidince ne diycem karamel bakır mı diycem. numara söylemeye gerek olur mu ki.?:44:

Valla tatlım ben bi fotoğraf gösterip yaptırdım soran olursa ne cevap veriyim dedim karamel bakır cevabını aldım :)

Bende yeminimi bozup salarıma dalacammm böyle gördeükçe çok güzel olmnusss güle güle havalı havalı kullan cnm

sanada yakısmayan renk yok canım cok hos olmus gene.bu arada hangı kuaforde boyattın ankarada olmanı dıleyerek soruyorum tabı bunu:1:

kaşlarını da boyamışsın canım aslında bende boyamak istiyorum ama çevremde boyayanlar sonrasında çok uğraştırdığını söyledi sen ne düşünüyorsun ????bu arada sana bu renk de çok yakışmış :)

Back