• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu işte yatak odamız

gerçekten çok güzelmiş takımız güzel günlerde kullanın inşallah !

yatak örtülerimizde birbirine benziyormuş sizde gelinlik gibi kabarık modeller sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla..

gerçekten çok güzelmiş takımız güzel günlerde kullanın inşallah !

yatak örtülerimizde birbirine benziyormuş sizde gelinlik gibi kabarık modeller sevmiyorsunuz anladığım kadarıyla..

kesinlikle canım gelinlik gibi modeller ıyyyy sevmiyorum güzel dileklerin icinde sagol cnm

benim zevkime çok hitap ediyor seçiminiz. Benim yatak odamında komodin ve şifonyerleri mor renk :)
Çok sevdiğim bir renk ve bence yatak odasında da yakısıyor.
Ben perde olarak beyaz uçuş uçuş bir tülün altına stor istemiştim ama storun attığı fiyat farkı sonrası, normal perde şeklinde yaptırmaya karar verdim :) Karartma perdesi denen bir perde var, ışığı ciddi anlamda kesiyor. Bunun normal perde gibi olanı da varmış ve storundan çok daha uygun. Panjurunuz yoksa size de fikir olabilir diye yazıyorum. Ben mor iki kanat yaptırdım ve sade bir tül tercih ettim. Sizinkinden farklı olarak halımı da düz kullanmayı düşünüyorum.
İyi günlerde kullanın ya da iyi gecelerde mi demek lazım söz konusu yatak odası olunca :)

önerilerini dikkate alıcam sagol cnm benim:69:

Rengi çok hoş, Ben de evlenecek bir arkadaşımla mobilya bakmaya gitmiştim, Mürdüm rengi modaymış ve her tür mobilyaya çok yakışıyor bence.
Güzel günlerde kullanın

Back
X