Yatak Odası Dekorasyonu işte yatak odamız

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
yatak odası takımımızı sonunda alabildikkk...taa kıştan bu güne kdar bakmadıgımız marka kalmadı sonunda inegöl mobilyadan alıverdik.
kaç ay önceden netten begenip pc dosyama attıgım yatak odası takımını cok sükür ki buldum ve aldım.cok mutluyum
işte yatak odamız

bu daaaaaa brılant yatak örtümüz

bu daaaaaaaa halımız

tülümüzüdee evimizi tutunca alıcaz o da acık mürdüm tonlarında tüğlü ipten olcak

Allahım çok mutlu huzurlu sağlıklı günler göstersin inşallah çok çok mutlu olursunuz odanızda çok şık iyigünlerde kullan canım..

Bence yatak örtüsünün olduğu yatak daha güzelmiş:)))

Canım renkli seviosun sanırım yatak odan güzelmiş .Yalnız öle yuvarlak desenli halılar pek güzel durmuyo ama sen begendiysen güle güle kullan.Önemli olan senin beğenmen.

teşekkürler kıslar ben cok begenerek aldım mobilyada mürdüm rengi bu sene modaymış

ben de rengini beğendim
değişik
beyaz veya ahşap rengi gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı artık
acaba nerden ve ne kadara aldınız öğrenebilir miyim
güle güle mutlu günlerde kullanın ben beğendim

evgör mobilyada da var canım aynısı ama biz sivastan aldık.2.900 yatagı ve bazasıyla aldıkben degişik oldugu için begenerek aldım

yatak odasında mor muuu ilk defa görüyorum walla güzel olmuş zaten mor hastasıyımdır. Walla güle güle kullan cnm beğendim gerçekten.

canım çok beğendim yatak odanı bunu aynısını gördüm mağazada hatta pazarlık yaptım alıcakken mor kısımlarının çok çizildiğini fark ettim, hatta tırnağımla bile çizliyordu, ama belki seninkinde farklı bir malzeme kullanılmıştır, ama şunu söyleyebilrim kesinlikle harika bir seçim olmuşşş iyi günlerde kullanın

bende o cizilme olayına takıldım ama dikkatli kullancaz artıkzaten kiracı olucaz o yüzden de cok incelemedim acıkcası sagol cnm

benim zevkime çok hitap ediyor seçiminiz. Benim yatak odamında komodin ve şifonyerleri mor renk :)
Çok sevdiğim bir renk ve bence yatak odasında da yakısıyor.
Ben perde olarak beyaz uçuş uçuş bir tülün altına stor istemiştim ama storun attığı fiyat farkı sonrası, normal perde şeklinde yaptırmaya karar verdim :) Karartma perdesi denen bir perde var, ışığı ciddi anlamda kesiyor. Bunun normal perde gibi olanı da varmış ve storundan çok daha uygun. Panjurunuz yoksa size de fikir olabilir diye yazıyorum. Ben mor iki kanat yaptırdım ve sade bir tül tercih ettim. Sizinkinden farklı olarak halımı da düz kullanmayı düşünüyorum.
İyi günlerde kullanın ya da iyi gecelerde mi demek lazım söz konusu yatak odası olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…