• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu işte yasemin'in cicileri :) bakmadan geçmeyin sakın :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
hımm benim de nişanlım bursada ben istanbuldayım gel koltuk bakalım deyip duruyordu ben de bir türlü gidemedim sonra sonra deyip duruyorum biran önce gitmem gerek sanırım:)
biz classi ve saloniye baktık onların da fiyatları çok uçuk değildi ama bu model benim olsun diyebileceğim birşey çıkmadı.ben zaten sadece koltuk takımı alacağım.bakalım bir an önce inegöle gitmek gerek...

evet canım düğün sezonu açılmadan gidin bence

Hayırlı uğurlu olsun hepsini çok beğendim,Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.Bizde dün aldık:)))çok şükür düğüne 3 ay var daha ama aradan çıktı en büyükler:)

Hayırlı uğurlu olsun hepsini çok beğendim,Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.Bizde dün aldık:)))çok şükür düğüne 3 ay var daha ama aradan çıktı en büyükler:)

teşekkürler tatlım seninkilerde hayırlı olsun :) valla bizim düğüne de 5 ay var daha öylesine bi bakalım dedik inegöle ne var ne yok diye aldık geldik :9:

kızlarrrrr bu akşam itibariyle eşyalarımızı alıyoruz (kısmet olursa) :16: bakalım sizde benim beğendiğim gibi beğenecekmisiniz? yorumlarınızı bekliyorum.

yemek odamı beyaz düşünürdüm hep ancak koltuk takımını görünce çok hoşuma gitti ve mecbur o takıma uygun bu yemek odasını almak gerekti. Olsun buda hoşuma gitti :34:

köşe takımım bu renk değil, renginde oynama yapıcaz ve canlı renkler ağırlıkta olucak (tabi sizde ne renk olması konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim :32:)

İŞTE KOLTUK TAKIMIM

Son düzenleme:
Kızlar yaaaaa ben yeni konu açayım derken buraya yazmışım :14: Bunu nasıl silicem yada yeni konu olarak taşıyacağım lütfen acil bilgi verir misiniz? :14:

Salon takımı ve köşe takımına bayıldım ya tam bnm isteigim gibi ama yemek odasını begenmedim :) güle güle kullanın mutluluklar dilerimm

canım takımların çok hoş, zevkli bir seçim yapmışsın, iyi günlerde muutlu huzurlu bir şekilde kullan ((:

Back
X