İşte 'süper anne'nin muhteşem performansı!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324

İşte 'süper anne'nin muhteşem performansı!

09/02/2016
Kanada'nın Ontario kentinde bebeklerini hazırlarken gösterdiği performansla sosyal medyada "süper anne" olarak anılmaya başlayan genç kadının dört bebeği arasındaki tatlı mücadele internette izlenme rekorları kırıyor.
RADİKAL
- Kanada'da yaşayan Corrie-Lynn Whyte isimli kadının dört çocuğunu hazırlarken verdiği tatlı mücadele internette paylaşım rekorları kırıyor. 2 yaşında bir kızı ve 8 aylık üçüzleri olan Whyte'ın eşinin çektiği bu videodan sonra sosyal mecralarda 'süper anne' olarak ilan edilen Whyte'a tebrik yorumları da yağıyor.

BuzzFeed'e yaptıkları açıklamada iki yaşındaki kızlarından sonra Corrie-Lynn'in üçüz bebeklere hamile kaldığını öğrendiğinde çok şaşırdıklarını söyleyen çift, hayatlarının yeni temposunun yorucu ancak bir o kadar da güzel olduğunu belirttiler. Oldukça hareketli ve renkli olan hayatlarını paylaştıkları bloglarında son paylaştıkları videolarına gelen yorumlar ve videonun bir anda internette yayılması ile izlenme rekorları kırması ise çift için oldukça şaşırtıcı bir deneyim olmuş. Corrie Lynn'in eşi yaptığı açıklamada ise eşinin becerisine hayran olduğunu söylerken, her annenin bir süper anne olduğunu da söyledi.

İşte genç annenin izlenme rekorları kıran tatlı mücadelesi;

Radikal.com

Hey maşallah.
Ben bir tanesiyle baş edemiyorum. Giydirirken terliyorum resmen,kadın 4 tanesiyle basa çıkıyor,hemde 2 yaşındaki fazlaca hareketliyken.
Helal olsun

O çok tatlı ya...
İlki tek ikinci gebeliği ikiz üçüncüsü üçüz..
Hayır ilk üçü tek sonrakiler üçüz. Giriş sayfasında öyle yazıyor yani.

Uzaktan sevimli görünebilir ama yaşarken tam işkence olmalı.

bu enerjiden istiyorum çokkk uykum varr.. maşallahh..

İzlerken yoruldum.. O kadın ben olsaydım muhtemelen şuan ağlama nöbeti falan geçiriyordum

anne ve bebekri çok tatlı
anne den anneye çok fark var
iyi bir anne bir çocuk için en büyük şanstır

Ne tatlı bir anne!!
Yüzündeki duruluğa hayran kaldım..
Bazıları bir çocuğa bakamaz, sorumluluk alamaz oda yetmedi işkence yapar..
Senin gibi anneleri allah ım daima korusun, gül yüzlü anne

Bebekler yataktan düşer diye de korkmuyor fazla rahatlık, hepsini aynı anda yatağa koyması mantıksız, olumlu bakamadım :)

Ben bir Bebişle baş edemezken 3 tane daha aman Allahim eziyet resmen.
Akşama kadar pestilim çıkıyor valla. Zor işi

Bu neeee izlerken yoruldum resmen. Neyse biri yuvarlanıp düşmeden kafa göz patlamadan bitti video.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…