• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte size yep yeni halılar kızlar:))

evet katılıyorum hele shaggy dokunmadan test etmeden almayın,bizim ilk shaggyler çok kaliteliydi sonradan yine aldık aa aynısının ucuzu zamanında cok para vermişim dedik,meğer ne bilelim yürüdükçe halının ipleri kopuyo dökülüyo,ilkine okadar çok para vermiştik ama yıkarken bile gram dökülme yok yıllardır kullanıyoruz

haha cnm o yolluk takımına 189 tl yazcaklarına 1.899 tl yazmıslar yanlıslık olmus :52:

ya ben onlara msj attım bu yanlışlık mı diye..
onlarda geri yazdılar stoklrada kalmadı diye öyle yaptık.
sonra üstüne yazdılar kalmadı diye.
ama belkide öyle olması iyi oldu, çünkü alacaktım..
ama şimdiki yorumları görünce iyi ki almadım diyorum.
orda güzel görünüyor ama ne göndercekleri belli değil
:82:

ya ben onlara msj attım bu yanlışlık mı diye..
onlarda geri yazdılar stoklrada kalmadı diye öyle yaptık.
sonra üstüne yazdılar kalmadı diye.
ama belkide öyle olması iyi oldu, çünkü alacaktım..
ama şimdiki yorumları görünce iyi ki almadım diyorum.
orda güzel görünüyor ama ne göndercekleri belli değil
:82:

cnm ben geçengün royal halının mağazasına girdim ordada vardı bu yolluklardan,artık her gördüğüm yerde sen geliyosun aklıma :) ordaki kadında dediki antep halısı sakın almayın onlar çok kalitesiz:26:

Son düzenleme:
cnm ben geçengün royal halının mağazasına girdim ordada vardı bu yolluklardan,artık her gördüğüm yerde sen geliyosun aklıma :) ordaki kadında dediki antep halısı sakın almayın onlar çok kalitesiz:26:

:29: öylemi yaa evet o halılar hep anteptendi bnde pek güvenemedim. ben en iyisi biraz mağaza gezip araştırayım yoksa sipariş edipte kalitesiz bişey gelirse kafayı yiyeceğim garanti:1:

$bahariye şagi.webp$merinos.webp$merinos venedik..webp$2792010142926_padisah_selanik_5766-80.webp$eko halı.webp$dinarsu alesta.webp$padişah selanik..webp$merinos venedik...webp$merinos sunrice.webp$dinarsu milano.webp$dinarsu pars.webp$royal salsa.webp$merinos simli paris.webp$padişah lüks şagi.webp$royal salsa2.webp$merinos simli paris şagi.webp$saray anemon 11304ws.webp$royal salsa 3.webp$kahverengi-hali.webp$dinarsu efes.webp$padişah smart.webp$1210201015716-1376.webp$padişah taç.webp

bunlarda son beğendiğim halılar kızlar sizce hangisi hoş duruyo bukez markaların adları yazıyo ilgilenenlere:D

sevgili meryem haftasonu güzel halıya gittinmi ist. yolundakine anlatsana nasıl fiyatlar ne markalr var merak ettim bende ankaradayımda

sevgili meryem haftasonu güzel halıya gittinmi ist. yolundakine anlatsana nasıl fiyatlar ne markalr var merak ettim bende ankaradayımda

hafta sonu eko halı kaşmir saray gümüş suyu padişah koyunlu :53: hepsinede baktım ama beğenemedim.ipek şagilerde güzel modeller vardı ama şimdi onlarında değişik ipliklileri çıkmış aralarındaki oymaları çoğaltmışlar ben pek tutmadım.tamam renkler parlak çeşit desen çok gösterşii vardı ama yün halının asaleti yoktu :1: fiyatlara gelince keçeleşmesin yumuşak kalsın istiyosan en az 250 tl gözden çıkarmak gerekiyo.bugünde güzel halıya ve merinosa gittim ipek şagiler aşağı yukarı 300 350 400 arası markaya göre.yünler 250 den başlıyo yün oranına göre değişiyo.ben merinostan aldım venedik serisinden çok yumuşak parlak ve kabartmalı simli yün halı bakalım 15 gün içinde gelecek.evime serince resmini koyucam bakarsın canım:)

meryemcim senin dediğin halı fiyatları kaç m2 acaba?çok uygunmuş fiyatları.Benim baktığım 6m2 ler 650tl civarı royal halıda.ben oturma odası için istiyorum.msjım yeterli olsa beğendiğim halının resmini koyacağım.biri bana fikir versin.royal halıda asos 0656C aratıp bakarmısınız.Çokmu karışık anlayamadım.sonra alıp pişman olmak istemiyorum.biri beğenmezse hemen soğurum.arkadaşlar yardım lütfen...

meryemcim senin dediğin halı fiyatları kaç m2 acaba?çok uygunmuş fiyatları.Benim baktığım 6m2 ler 650tl civarı royal halıda.ben oturma odası için istiyorum.msjım yeterli olsa beğendiğim halının resmini koyacağım.biri bana fikir versin.royal halıda asos 0656C aratıp bakarmısınız.Çokmu karışık anlayamadım.sonra alıp pişman olmak istemiyorum.biri beğenmezse hemen soğurum.arkadaşlar yardım lütfen...

benim aldığım halı 160 - 230 luk bir halı ve 2 tane aldım.bir tanesi 290a filan geldi işte.kredi kartına 8 taksit yaptılar halınada baktım o halının hemen hemen aynını merinosta da gördüm.bence tercih etme derim çünkü modası geçebilicek bişey.tarz ama sürekli desenler yenileniyo biraz geometrik desenli herşeyle kullanabileceğin bişey al bence.değişik olsun istiyosun anlıyorum ama bence 3 ay sonra daha başkaları çıkınca insan soğuyo. saray halıya ve kaşmire bak ha birde dinarsu modellerine canım :)

bende bugün 0651a yı beğendim canım seninkide güzel hem kirde göstermez sen bilirsin ben beğendim.

ben bugün royalin natura serisi 2753a dan hem mutfağa hemde koridora takım olarak aldım resimde bişeye benzemiyo ama harikulade çok beğenerek aldım.meryemcim seninde halıların hayırlı olsun sağlıkla kullanalım inşallah yatak odasını ne yaptın ikna edemedinmi eşini

6 ay oldu evleneli ama hala salonuma halı alamadım çünkü bulunduğum yerdeki halı mağazaları internetten veya kataloktan beğendiğim halıları getirtirseniz almak zorunda kalırsınız diyorlar bende gerçeğini görmeden almak istemiyorum. resimlerdeki en koyu siyahlar merinosun halıları en çok onları beğenmiştim bende siyah halı arıyorum ama merinosun son çıkan serileri o kadar ince ve o kadar sertki anlatamam görüntüleri süper ama resmen taş gibiler ve yazlık halılar almaya cesaret edemedim doğrusu. onlardan başka siyah beyaz halıda yok ben shaggy istemiyorum ne yapacam bilmiyorum resmen kafaya taktım kış bitecek ben hala halısızım iyiki kalorifer var.

6 ay oldu evleneli ama hala salonuma halı alamadım çünkü bulunduğum yerdeki halı mağazaları internetten veya kataloktan beğendiğim halıları getirtirseniz almak zorunda kalırsınız diyorlar bende gerçeğini görmeden almak istemiyorum. resimlerdeki en koyu siyahlar merinosun halıları en çok onları beğenmiştim bende siyah halı arıyorum ama merinosun son çıkan serileri o kadar ince ve o kadar sertki anlatamam görüntüleri süper ama resmen taş gibiler ve yazlık halılar almaya cesaret edemedim doğrusu. onlardan başka siyah beyaz halıda yok ben shaggy istemiyorum ne yapacam bilmiyorum resmen kafaya taktım kış bitecek ben hala halısızım iyiki kalorifer var.
o nasıl bişey ya?sizi kim nasıl bişey almaya zorlayabilir?

canım sabret görebileceğin zamana kadar. çünkü sanalda göründüğü gibi değil halılar gerçekte çok farklı görmediğin dokunmadığın halıyı alma ben tam bir yıl bekledim.hem yeni evliymişsin güzel bişey olsun acele etme canım.inşallah gönlüne göre olur.

o nasıl bişey ya?sizi kim nasıl bişey almaya zorlayabilir?
canım kırklarelide yaşıyorum burdaki satıcılıar çok tuhaflar merinos dinarsu ve kaşmirde halı beğendim internetten gerçeklerini görmek istedim ellerinde olmadığını söylediler getiremezmisiniz dediğimdede almak zorunda kalırsınız almicaksanız getiremem dediler burda satılmazmış ellerinde kalırmış o yüzden almak zorundaymışım. gerekçeleri bu yani.

canım sabret görebileceğin zamana kadar. çünkü sanalda göründüğü gibi değil halılar gerçekte çok farklı görmediğin dokunmadığın halıyı alma ben tam bir yıl bekledim.hem yeni evliymişsin güzel bişey olsun acele etme canım.inşallah gönlüne göre olur.

çok teşekkürederim canım evet bekliyorum dediğin gibi işte ama kış bitecek yaa kışı boşver misafirim geldiği zaman mahçup oluyorum sanki çünkü bi odaa halı çok şey değiştiriyor koltuklarım siyah yastıkları siyah beyaz mobilyam beyaz orta açık kalınca baya sırıtıyor sehpam var ama halı başka bi hava katar alırım inşallah en kısa zamanda teşekkürederim.

bende bugün 0651a yı beğendim canım seninkide güzel hem kirde göstermez sen bilirsin ben beğendim.

Teşekkür ederim canım.Senin aldığın model de çok güzel.güle güle kullan halını. Beğenen biri olduğuna sevindim. bazen tek başıma yanlış kararlar verip alıyorum,sonra biri beğenmeyince de soğuyorum ondan.Buradan başkalarının fikirlerini almak iyi oluyormuş :)

Son düzenleme:
benim aldığım halı 160 - 230 luk bir halı ve 2 tane aldım.bir tanesi 290a filan geldi işte.kredi kartına 8 taksit yaptılar halınada baktım o halının hemen hemen aynını merinosta da gördüm.bence tercih etme derim çünkü modası geçebilicek bişey.tarz ama sürekli desenler yenileniyo biraz geometrik desenli herşeyle kullanabileceğin bişey al bence.değişik olsun istiyosun anlıyorum ama bence 3 ay sonra daha başkaları çıkınca insan soğuyo. saray halıya ve kaşmire bak ha birde dinarsu modellerine canım :)

teşekkür ederim canım o markalara da bakayım.acelem yok nasıl olsa,almışken içime sinsin istiyorum

ben bugün royalin natura serisi 2753a dan hem mutfağa hemde koridora takım olarak aldım resimde bişeye benzemiyo ama harikulade çok beğenerek aldım.meryemcim seninde halıların hayırlı olsun sağlıkla kullanalım inşallah yatak odasını ne yaptın ikna edemedinmi eşini

yok ya edemedim valla aldıklarına ben seviniyorum:)) yatak odamdakileride görseniz acırsınız bide çeyiz diye annemler almıştı haa.bişeye benzemiyo bu büyükler siz cahilsiniz bişeyden anlamazsınız diye peşimizden ayrılmadılar ama kendi aldıkları daha beter çıktı valla..sanada hayırlı olsun bi bakiim nasılmış aldıkların

bu halı merinosun halsıymış canım geçen katalogda gördüm hala ilgilenisen.

inanmıyorum, benim yatak odası perdeleri ile aynı desen :3: hemen görüp almalıyım. saol paylaşım için:52:
bir de aynı desenden yatak örtüsü bulsam harika olacak.. bu desen örtü gören bilen var mı aranızda?:86:

Back
X