Mutfak Dekorasyonu işte seda ve bilal'in yemek odası

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
Son düzenleme:
ilk yorum benden olsun çok güzel güle güle kullanın Allah mutluluğunuzu daim etsin:71::71::71:

rengi modeli falan çok hoş canım inş en güzel yemeklerinizi yersiniz :) nacizane fikrim son zamanlarda bu modeller çok kullanılıyor olabilir ama sanki sandalye daha hoş olur gibime gelio tabi renkler ve zevkler tartışılmaz..

Alfemoda bu modellerden oldukça fazla vardı çok hoşuma gitti ama banada sandalye daha hoş geliyo tabi snn fikrin..iyi günlerde kullanın renk ve model çok hoş:1:

rengi modeli falan çok hoş canım inş en güzel yemeklerinizi yersiniz :) nacizane fikrim son zamanlarda bu modeller çok kullanılıyor olabilir ama sanki sandalye daha hoş olur gibime gelio tabi renkler ve zevkler tartışılmaz..

o benim değil zaten canım deri beyaz sandalye benim ayrıca teşekkür ederim

Son düzenleme:
güle güle,huzurla kullanın...

bizimde öyleydi yemek odası ama biz de sandalyelerini aldık...bunlar piknik sandalyesi gibi geldi bize:1:

siz de zaten normal sandalye almışsınız...

gerçekten muhteşem çok güzel rica etem fiyatını söyler misiniz

canım bunun tv ünitesi oturma grubu yemek odası hepsi 8 milyara mal oldu bize halı perde yok tabi daha:1: alacaksan eğer alfemodan aldım ben ama benim düğün paketiydi ve tv ünitesini biz ekledik umarım faydası olur:34:

Back
X