- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.761
SeLamLarrrrr herkeseeeeee
Günaydın canım hoşgeldinnn
noldu cnm kavga mı ettiniz?neden böyle yapıyor?
yok canım dün saat 1 de msj attım napıyosun canım diye hiçbişe dedi yeni uyandın sanırım dedim yeni saılır dedi saat 2 oldu beyfendi bend eiyiyim saol sorduğun için dedim:) ben sormadımki dedi gülücük iadesi koydu allaha allah bi tuhaflık var bunda diyorum kendi kendime sonra saat 3 de mesaj attı bugün iisin anlaşılan dedi yoo değilim halsizliğim gitti ama grip,öksürük devam ediyo dedim geriye dönş illaki bişeyler yazardı ilaç aldın mı felan diye saat 4 oldu aradım baya konuşmalara var napıosun deidm sohbet ediyorum dedi hımm ii ben kapatım bölmüyim sohbetini dedim elektrikle uğraşıyormuş ii peki canım ben kapatım dedim sinirle söledim sonra buda kapatak istiyosan kapat o zaman dedi sinirlendi akşam konuşuruz dedi kapatıyorum canım by by dedk kapattık o kapatış ,o konuşma bu saate kadar akşam evde sinir oldum varya bir insan niye mesaj atmaz kendimi nasıl sıktım atmamak için ve başardım hiçbişey yazmadım şimdide öle yapıcam bundan bir tuhaflık var dimi canım
oohhh keyfinin yerine olmasına sevindim canım ne ii yapmışsın canım ya nasıl da mutlu olucak nişanlın okuduğunda:)
Allah allah kaan neden böyle yaptı anlamadım canım.. bi sorun olmasın evde falan.belkide iş mevzusuna canı sıkılmıştır.. Sen aramışsın zaten boşver o arasın arayana kadar arama bekle bakalım neymiş sorunu cnm...
Ewet inşallah çok mutlu olurrr.. Çünkü çok duygulu yazdımmm..
günaydın arkadaşlar
bugün yine askerimin sesiyle uyandım ama deprem haberini aldım. Saros körfezinde ki deprem askeriyede oldukça fazla hissedilmiş. Allah tüm askerlerimizi hepimizi korusun...
günaydın arkadaşlar
bugün yine askerimin sesiyle uyandım ama deprem haberini aldım. Saros körfezinde ki deprem askeriyede oldukça fazla hissedilmiş. Allah tüm askerlerimizi hepimizi korusun...
ben 88 kaldı diye seviniyorum, heyecan basıyo seni düşünemiyorum yaaa
süper canııımmm, plan da yapmışsın san açabucak geçer bu son günler o zaman maaşallah, darısı başımıza
ben de çok özlediiim, sorma o konuyu hiç, 9 aydır hiç görmedik birbirimizi, daha da 3 ay var yandık valla deliricez sonunda sanırım
yok canım dün saat 1 de msj attım napıyosun canım diye hiçbişe dedi yeni uyandın sanırım dedim yeni saılır dedi saat 2 oldu beyfendi bend eiyiyim saol sorduğun için dedim:) ben sormadımki dedi gülücük iadesi koydu allaha allah bi tuhaflık var bunda diyorum kendi kendime sonra saat 3 de mesaj attı bugün iisin anlaşılan dedi yoo değilim halsizliğim gitti ama grip,öksürük devam ediyo dedim geriye dönş illaki bişeyler yazardı ilaç aldın mı felan diye saat 4 oldu aradım baya konuşmalara var napıosun deidm sohbet ediyorum dedi hımm ii ben kapatım bölmüyim sohbetini dedim elektrikle uğraşıyormuş ii peki canım ben kapatım dedim sinirle söledim sonra buda kapatak istiyosan kapat o zaman dedi sinirlendi akşam konuşuruz dedi kapatıyorum canım by by dedk kapattık o kapatış ,o konuşma bu saate kadar akşam evde sinir oldum varya bir insan niye mesaj atmaz kendimi nasıl sıktım atmamak için ve başardım hiçbişey yazmadım şimdide öle yapıcam bundan bir tuhaflık var dimi canım
oohhh keyfinin yerine olmasına sevindim canım ne ii yapmışsın canım ya nasıl da mutlu olucak nişanlın okuduğunda:)
hoşbuldum begümmm
günaydın arkadaşlar
bende öle düşünüyorum ama ne bilim ya kafasını dinlemek istiyordur belkide öle yapıcam zaten canım umarım arar bugün ya dayanamam ki sesini duymadan
olmaz mı canım sonuçta sen yazıyosun çok duygulu bir şekilde ne güzel ya.
ay o 80ler bile beni ne mutlu etmişti
şimdiyse 10lardayım
plan yapmak zorundayım yoksa doğrudan 15günü beklersem geçmez
kısa kısa planlar yapıyorumki onlarla oyalanayım 15 günü pek anlamayayım
canım bence çok üzerine gitme
askerlik yeni bitti kolay kolay etkisinden kurtulamaz herkes
bnmkide kesin geldiğinde 1-2 ay böle olacak
biraz kendi haline bırak
işin varsa bölmiyim ben vs türünde iğneli cümleler doğrudan kavga sebebi böle durumlarda ki zaten erkekler hiç sevmez böle şeyleri
bide emir altından çıktılar,bizde böle konuşursak daha çok bunalırlar
bi süre böle cümlelerden uzak dur bence
hem kndni hem onu üzmemiş olursun
yani 15 ay bitti askerlik demek olmuyo,maalesef bikaç ay daha bunun etkileri sürecek bence
az daha sabır
naber canım nasıslıınn?
günaydın Edacııımmm nasılsın? amiiinnn...
geçmiş bitiş olsun allah beterinden korusun canıımm.
ay o 80ler bile beni ne mutlu etmişti
şimdiyse 10lardayım
plan yapmak zorundayım yoksa doğrudan 15günü beklersem geçmez
kısa kısa planlar yapıyorumki onlarla oyalanayım 15 günü pek anlamayayım
canım bence çok üzerine gitme
askerlik yeni bitti kolay kolay etkisinden kurtulamaz herkes
bnmkide kesin geldiğinde 1-2 ay böle olacak
biraz kendi haline bırak
işin varsa bölmiyim ben vs türünde iğneli cümleler doğrudan kavga sebebi böle durumlarda ki zaten erkekler hiç sevmez böle şeyleri
bide emir altından çıktılar,bizde böle konuşursak daha çok bunalırlar
bi süre böle cümlelerden uzak dur bence
hem kndni hem onu üzmemiş olursun
yani 15 ay bitti askerlik demek olmuyo,maalesef bikaç ay daha bunun etkileri sürecek bence
az daha sabır
Öğleden sonrayı falan bekle bence canım aramazsa ara dayanamam diyorsun yaa....
Hayırdır bir sorunmu var neden aramıyorsun falan dersin....
günaydın canım aaaaa öle mi allahım korusun tüm askerlerimizi ya se nasılsın edacım?
Günaydın cnmm
Şimdi gazetede okudum bende Tekirdağ dada hissedilmiş yazıyor.. Ama nişanlım sabah öyle bişey demedi orda hissedilse kesin söylerdi.. Gelmiş geçmiş olsunnn..
naber canım nasıslıınn?
günaydın Edacııımmm nasılsın? amiiinnn...
geçmiş bitiş olsun allah beterinden korusun canıımm.
işin varsa bölmiyim ben iğneleyici şekilde demedim gayet tatlı dillede konuştum yani sonunda oda bende sinirlendikhaklısın nisancım doğru söylüyorsun kendi haline bırakıyım napim elimden bişey gelmyor artık
maşallah şafağına canım sadece 15 günün kalmış ne güzel
öle yaıcam zaten canım öğlen felan uyanıyor zaten olmadı mesajda atmam o atana kadar
saolun kızlar
sabah iş arkadaşımın şuursuz bir konuşmasına maruz kaldığım için fena sinirliyim.
sabah sabah kapışıyorduk nerdeyse aptal şeey
Nişanlımın orada bi hayli hissedilmiş, dolaplar felan zangır zangır ses çıkardı diyor baya bi telaş yapmışlar. daha önce marmara depremini yaşayan bir arkadaşı yatakta kitlenmiş kalmış onu kendine getirmeye çalışmışlar
günaydın Begümcüm, maşallah cnm yaa 88 olmuş şafağın tüh tüh nazar değmesin
sabahtan hareketli bir güne uyandım Allah beterinden korusun.
ay ben böyle bidurumda bırak iğnelemeyi patır patır söylerimm
Ama sen söyleme burcumsen bekle bakalım ne zaman aramayı düşünüyorr
İyi akşamlar kızlar bu akşam benle kimse konuşmadı zaten
Nişanlımın orada bi hayli hissedilmiş, dolaplar felan zangır zangır ses çıkardı diyor baya bi telaş yapmışlar. daha önce marmara depremini yaşayan bir arkadaşı yatakta kitlenmiş kalmış onu kendine getirmeye çalışmışlar
Çoook Geçmiş Olsunn..Öğlen tekrar arayınca sorayım hissetmişmi nişanlım.. Yoksa beni üzmemek için söylememilmi?
hehebakalım aklına geldiğinde arıcak sanırım henz aklına gelmiş değiliz beyfendinin sanırım dünyaya ses ver kaan bey aşkına gel aşkına ses ver :60:
ay burcumm çok tatlısınn.. o kaanda yani ne istiyorr. bulmuş sen gibi neşe dolu bir kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?