- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.701
zonguldak'a beklerim canım seve seveee
biliorum canımm ama gerçekten istiosann ve güzel bir mesleğinin olmasını istiosaann biraz sıkıntıyaaa girmelisinbir türlü konsantre olamıyorum tekrar çalışmaya össyee hazrlanmak cok streslı bi dönem
aslında cok ıstıyorum ama ıcraat yok ıste
canım güzel puan almışsın hakket..inş bizede nasip olur..
$afaklar attiiii
$afak : 336
200'Lere son 36
biten günler 121
kalan günler 336
askerligin %26'sini yedik
biliorum canımm ama gerçekten istiosann ve güzel bir mesleğinin olmasını istiosaann biraz sıkıntıyaaa girmelisinçünkü inan ileridee rahat ediceksin..ve artık herkes bu konudaa daha da bilinçleniyorr..yanlış anlamayın ama çocuk gelişimi mezunlarının şu anda öğretmenlik yapma hakkı yok..özeldee çok zor şartlardaa çalışıolar düşük maaşlarla..:18:neden biraz daha dişini sıkıp ileridee rahat etmeyesinki canımm.. inşallah allah seninde gönlüne göre verir..hem bak ek puan da geliyor sizleree şanslısınızzz
haklısın canım öyle tabiki ama bu sene daha dersaneye gitme gibi bi şansım yok:26:
evde kendi başımada çok zor olur yani bilmıyorum napıcam stresten sivilceler bastı yuuzumu
inşallah canım sıkın dişinizzii azcıkk hem ek puanda geliyor ne güzel...alt yapıdaa sağlamm okurken çok rahat edersinizzz eminimm
hadi hadi az kaldı
buarada canım mehtap kısmına benide ekle canım..benimkide 12nde yanımda innş
ekledim bebekiiim
ah kalan günler 121 olsa da az kaldi desem
ama olsun 336 da olsa bu günler bitecek
selammmm kzlarrr :)naber?
mehtabım 11
ekledim canim senin mehtabini daselammmm kzlarrr :)naber?
mehtabım 11
aynen canim elbette geceraynen kuzum başladığı an geçip gidiyo hepsi teker teker işte..birlikte attırıcaz hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?