Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

$afaklar attiiii

$afak : 336
200'Lere son 36
biten günler 121
kalan günler 336
askerligin %26'sini yedik

Son düzenleme:
bir türlü konsantre olamıyorum tekrar çalışmaya össyee hazrlanmak cok streslı bi dönem
aslında cok ıstıyorum ama ıcraat yok ıste
biliorum canımm ama gerçekten istiosann ve güzel bir mesleğinin olmasını istiosaann biraz sıkıntıyaaa girmelisinçünkü inan ileridee rahat ediceksin..ve artık herkes bu konudaa daha da bilinçleniyorr..yanlış anlamayın ama çocuk gelişimi mezunlarının şu anda öğretmenlik yapma hakkı yok..özeldee çok zor şartlardaa çalışıolar düşük maaşlarla..:18:neden biraz daha dişini sıkıp ileridee rahat etmeyesinki canımm..inşallah allah seninde gönlüne göre verir..hem bak ek puan da geliyor sizleree şanslısınızzz

haklısın canım öyle tabiki ama bu sene daha dersaneye gitme gibi bi şansım yok:26:
evde kendi başımada çok zor olur yani bilmıyorum napıcam stresten sivilceler bastı yuuzumu

haklısın canım öyle tabiki ama bu sene daha dersaneye gitme gibi bi şansım yok:26:
evde kendi başımada çok zor olur yani bilmıyorum napıcam stresten sivilceler bastı yuuzumu
hiç belli olmaz canım dersaneye gitmiosun diye kazanamıcaksın diyee bişey yokki o bi araç sadecee..önemli olan motivasyonn ama o yok diosunnn nasıl olcak tabii bu durumdaa çok zorrüzülmee canım sen yinedee belli olmazz hiç ummadık bi zamandaa bi kapı açılırr..

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
**(....460_230....)**

...244 nefesim...

...254 saysaybitmiyor...

...281 kelebek1238...

...286 choqşeqer...

...291 qizz...

...292 thetis...

...292 siyahincim...

...292 miracle07...

...292 wbluebluew...

...292 tepkiselmi...

...294 melegim...

...294 Queen...

...296 rcd...

...319 xdurux....

...336 pissy...

...336 lady_cici...

...337 zeynelim...

...402 cagla22...

...403 sevgilim_benim...

...404 _kvsr_...

...404 umursuna...

...404 mesutugba...

...404 mmeerraall...

...404 pembe_ojem...

umutla mehtaP bekLeyenLer

mmeerraall===>09
_kvsr_===>09
cagla22===>10
nefesim===>10
mesutugba===>11
wbluebluew===>49

...HERŞEY VATAN İÇİN...

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…