• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Işte saçlarım kızlar. :):)

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
36
kızlar size de yazmıştım zaten, saçlarımı uzun bir bekleyişten sonra sıcak çikolataya boyadım, arkadaşım evde halletti.. biraz koyu oldu, kutudaki gibi olmadı; ama herkes çok beğendi, kendi saçım gibi durdu.. açık havada biraz daha açık durmuş resimlerde.. bu ilk hali .. normalde beyazlar da vardı, onlar daha açık bir renk oldu..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/307604-karar-veremedim-hala.html

bu da yeni..

sdc11039bht.jpg

sdc11092.jpg

Eklentiler

• $SDC11039 BHT.jpg
    $SDC11039 BHT.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
bende boyadım canım bu renge ve yıkadıkça rnegi açılıo merak etme güle güle kullan

güzel olmuş canım güle güle kullan
yalnız resimleri küçültebilirsen sayfanın estetiği açısından daha iyi olur
sevgiler.. a.s.

canım çok beğendim saçını,güzel gözlerine çok yakışmış bu renk:nazar:bence devamlı bu renge boyamalısın,bende bugün boyatıcam inşallah bakalım benimki nasıl olucak,ama büyük bi ihtimalle seninki gibi olur,beyazlarıda kapattıysa bu iş tamamdırkaydirigubbakcemile5haa bu arada bişiy sormak istiyorum boyayı saçında ne kadar tuttun,30 dk.mı?

bu arada 2. resim açılmadı bende göremiyorum,çok merak ettim resmi,sanırım resimler büyük olduğu için..

tamamdır 2. resimde açıldı yavaş yavaş,açık havada daha açık görünüyo renk,çok güzel..çikolata şelalesi gibi olmuş,süper..hihoyyyt

benim saclarimda kizil kahve,
yaklasik 1,5 senedir;
simdi degisiklik istiyorum ve ben de sanirim cikolata kahveye boaticam; ama ben evde boyayayam; kuafore gidicem yine.

bu arada baska bi konuya ziplicam ama;
gozlerinin altina kalem mi cektin; eyeliner mi? cok guzel duruyor (massalh- nazar olmasin )

Akasha bugün bende saçlarımı boyattım canım,güzel ,doğal bi renk oldu çok beğendim amaaa beyazlarımı tam kapatmadı yaamirmirmirmir,hemde saçımda nerdeyse 1 saat tuttum boyayı ama dediğin gibi başka bi renk oldu,sanırım sarı gibi bi renk olduCADIARZUneyse bi dahakine daha iyi kapanır heralde..

özlemcim, Canım o sanırım renkten kaynaklanıyor.. diğer boyamalarda kapanacağını söylüyor herkes..

1 saat kalınca çok koyu olmadı mı peki.. ya da ben diğer boyamada birkaç ton daha koyu boyarsak daha iyi kapatır diye düşünüyorum..

canım benim gözlerim küçük olduğu için öyle eyeliner filan yakışmıyor.. sadece içine siyah kalem sürmüştüm hafifi.. kirpiklere de çok az rimel.. öyle fazla bir sey yapmıyorum zaten benç..

bu arada kızlar, resmi küçültemiyorum.. eğer yöneticilerim yapabilirse sevinirim..

güle güle kullan cnm çok yakışmış doğal durmuş :)

Back