işte MissMini'nin yeni başlayan çeyiz heyecanı :)

Allahın izniyle devamı da gelicek canımm eklemelerimi ilk sayfaya yaparım :8:

hadi yaa çok üzüldüm cnm başına gelene bak içime iyice kuşku düştüü benim de :5::5::5: napsam ki değiştirsem de emsandan mı bi takım alsam :26::26:

belki seninki öle çıkmaya bilir ben bilgin olsun istedim ama değiştirme sansın varsada istersen değiştirebilirsin .... ben kendi adıma çok pişmanım aldığıma hiç markası bile olmayan tencere takımım vardı karaca elimdeyken onların suratına bakmazdım şuanda mecbur onlara kaldım valla açıkçası onlar taş gibi diyebilirim....

Hepsi çok güzeller özelliklede kahvaltı takımın oyuncak gibi ya çok şekerler güle güle kullan :16:

çok güzeller canım güle güle kullan:)
buarada çeliğini değil ama emsanın teflonunu kullanıyor annem gayetde menmun canım bilgine:)

Son düzenleme:
Güle güle kullan hepsini. Özellikle tencere takımına, kahvaltı setine ve pikene bayıldım.

Çok güzeller canımm güle güle kullan

Hepsi çok güzeller özelliklede kahvaltı takımın oyuncak gibi ya çok şekerler güle güle kullan :16:

çok güzeller canım güle güle kullan:)
buarada çeliğini değil ama emsanın teflonunu kullanıyor annem gayetde menmun canım bilgine:)

Güle güle kullan hepsini. Özellikle tencere takımına, kahvaltı setine ve pikene bayıldım.

güzel çeyizlerini mutlu ,huzurlu günlerde kullanırsın inşallah...

hepinize çoookkk teşekkürlerrr kızlaaarrr yaa daha güzelleri sizin olsuunn. teflon tencere almayı düşünmüyorum seramik alıcam onun yerine teflon sağlıklı gelmiyor bana :26: bakalım yavaş yavaş tamamlıcam herşeyimi biraz birikim yapayım da :31:
buarada karacanın çelik tencereleri kaliteli değil diye çok şikayet var ama aldığım takım bu yıl yeni üretilen bi seri tabanları gerçekten çok kalın 3 katmış çok memnun kalıcağımı ümit ediyorum :21:

Back
X