Saç Rengi ve Saç Boyama işte kızlar benım ten rengin istedgm saç olur mu kı bır baksanız cnlrm...

bence kendı fotografındakı saç rengın cok yakısmıs. ama o renkte gder dye dusunuorum

beyaz tenlilere sari sac cok yakisiyo yani bence yakisir

Son düzenleme:
canım kendi saç rengin de çok hoş istediğin de çok hoş istediğin de yakışır ama bu tarz açık renkler insanın saçını daha çok yıpratıyor o yuzden eğer göze alıyorsan yaptır ama bence fotoğrafındaki saç rengin çok hoş daha az yıpranması için daha balyaj ya da daha aralara o tondan attırabilirsin

aslında ben hazıranda soyle bır hata yaptım.saclarımı dangalak kuaför mahvetti.cok yıprandı ucları fılan naylon gibi.şimdi ya kahve yapıım eskisi gibi diyorum ya da ucları kestirip bitkisel acıcı kullandıriim.ama karar veremedim.su anki sacım da böyle.ben cok sarı değilim aslında sarışın bile sayılmam.buğday tenliyim..

zaten şuan yıpranmışsa birdaha böyle işlem yaptırma derim çünkü saçlarından olabilirsin kısa kestirmek zorunda kalabilirsin uçları naylon gibi demişsin buraları kopabilir ki kestirmen bile işe yaramaz istediğin rengide açma işlemi olmadan tutturamaz nekadar bitkiselde olsa mutlaka yanacaktır saçın o yüzden bekle derim..

bence yakısır ama once bır bakım yap sacların kuvvetlensın kendıne gelsın daha sonra sarı renge boya.hem daha ıyı bır sonuc alırsın.sevgiler

Ncysars arkadaşımıza karamel çok yakışmış. Ama saç rengini, illa değiştirmek istiyorsa, şarap kızılı yapabilir.

ilk saclarım aslında benım tasarımımkuafore bakır kahveye boyatıyorum sadece uclara sarı paketler attırıyorum.ama kuaför üstlere de atmıstı ben onu kapattırdım aynı gun.bakırlar zaten zaman ıcınde akıyo.orda dıplerı de cıkmıs durumda..bana kahve tonları yakısıyor gercekten ama sankı sarılar daha ısıltılı hemde degısıklık olsun ıstemıstım kızlar...

Bence de çok güzel yakışır ama saçlarının yıprandığını söylüyorsun .Saçlarına yazık , rengini daha da açarsan iyice yıpranacaktır .Kestirmek zorunda kalırsın .Sarı saç için değer mi .Bence değmez canım .:1hug:

canm ten rengimiz birbirine yakın sayılır..bende sarıya boyattım saçlarımı. şimdi hiç pişman diilim biraz yıprandı ama bunu biliodum saten..bence sana da çok yakışırr..okullar açılmadan bi deişiklik yapmış olursunn

bence yakışır.orealle değilde açıcı saç boyaları var..onlarla denesen.birden olmuyor..birkaç ay boyayıp yavaş yavaş aç.loreal exellansın 03 nolu açıcı rengi var...ilk resimdeki saç renginde çok güzel....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…