• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Işte kahküllü halim

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

graf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
700
8
118
İstanbul
Silindi.................................................

Son düzenleme:
Kahkülsüz halini bilmiyorum ama , kahkül süper yakışmış .Yüz biçimine çok güzel gitmiş canım .Kahkülden vazgeçme :1hug:

Ay! sen ne yapsan yakışıyor canım benim. Güle güle kullan çok yakışmış

teşekkür ederim
evet saçalrım allah tarafından düz.yıka ve çık dümdüz

güzel olmuş canımcım güle güle kullan :) kendin de çok güzelsin...

Arkadaşlar kahkül düşünenlere şu noktaya dikkat etmelerini öneririm..her yüz tipinin kendine göre yakışan kahkülü vardır..ama bu konuda ne yazıkki çok da bilinçli olmayan kuaförler var o yüzden kahkül kestirip pişman olanları da gördüm...
hatta bazı yüzlere kahkülsüz olmaları tavsiye edilir..
eğer yüzünüz kısa ve yuvarlaksa kahkül önerilmiyor..çünkü yüzü daha yuvarlak ve daha kısa gösteriyor..alın kapandığı için yüzü kısaltıyor...

Bencede çok yakışmış canım...Saçlarının düz olmasıda avantaj,ben cesaret edemiyorum..
Güle güle kullan..

graf sekerım benım de sacım sımdı aynı senınkı gıbı kahkullu boyu rengı aynı tamamen, ben o kahkullerı aldım yana koydum sımdı onumdeyken cok rahat edemıyorumm yaa

evet kahkülün tek zorluğu
sabah uyanınca hepsi havada dikili duruo çim gbii
sinir oluyorum.o yüzden fırçayı çevirmeden çıkamaıyorum ama seviorum
şimdi uzadılar yana alıorum o fotoyoda koyucam
dsc00462np7.th.jpg
[/IMG]

Saç kahkül kesimimi istanbulda oturanlar için sölüorum atrim da alta katta kurtuluş a yaptiriyorum.makas tutuşu çok önemli tek kelimeyle süper

Back