İnşallah pozitif görürüzBenim adet günüm 18 i ben 15. Gün 13 ünde yapacağım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah pozitif görürüzBenim adet günüm 18 i ben 15. Gün 13 ünde yapacağım inşallah
Göğüs uçlarında hala hafif acı var ama karnım sanki geçti gibi beyaz akıntı da yok gibi bilmiyprum dün hepsi oldu bugün yok gibi sizin ne gibi belirtileriniz varİnşallah pozitif görürüzbelirtileriniz değişti mi
İnşallah inanalım ve pozitif görelimİnşallah pozitif görürüzbelirtileriniz değişti mi
Hafif kaşık ağrım var , her regli öncesi olan kaşık ağrımla aynıİnşallah inanalım ve pozitif görelim![]()
İlk mi sizinİnşallah inanalım ve pozitif görelim![]()
Evet ilk sizinİlk mi sizin
İkinci benimEvet ilk sizin
İlkinde belirtilerniz olmuş muydu pekiİkinci benim
İlkinde çok fazla kasık ağrım olmuştu aşılamanın 4. Gününden adet olana kadar sürmüştü ve aşırı göğüs ağrım olmuştu ama tutmadı tabiİlkinde belirtilerniz olmuş muydu peki
Hımmm demek ki belirti ile alakalı değil bakalım perşembe günü kan vericem bendeİlkinde çok fazla kasık ağrım olmuştu aşılamanın 4. Gününden adet olana kadar sürmüştü ve aşırı göğüs ağrım olmuştu ama tutmadı tabi![]()
Değişti mi hiç belirtilerinHımmm demek ki belirti ile alakalı değil bakalım perşembe günü kan vericem bende
Ara ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor birde göğüslerim daha hassaslaştı uçları çıktı dışına bu kadar normal adet günüm 18 inde daha çok var aslındaDeğişti mi hiç belirtilerin
Aynı belirtilerimiz var benimde 13 ü adet tarihim inşallah pozitif haberimizi vermek nasip olsun aminAra ara adet olacakmışım gibi ağrı oluyor birde göğüslerim daha hassaslaştı uçları çıktı dışına bu kadar normal adet günüm 18 inde daha çok var aslında
İnşallah canım ya doktorum bana da 13 ünde kan vermemi söyledi ama perşembe vercem yaAynı belirtilerimiz var benimde 13 ü adet tarihim inşallah pozitif haberimizi vermek nasip olsun amin![]()
1 günden farketmez canım varsa çıkar . Ben farklı bişey hissetmiyorum doğrusu adet olmaya yakın olan belirtilerim var hepİnşallah canım ya doktorum bana da 13 ünde kan vermemi söyledi ama perşembe vercem ya
Bakalım ne olacak hayırlısı neyse o olsun inşallah1 günden farketmez canım varsa çıkar . Ben farklı bişey hissetmiyorum doğrusu adet olmaya yakın olan belirtilerim var hep(